Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 56

• 29 236
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
ЛакунHug  Heart Eyes

Нашето момче в ролята на Инч Хай, зад вестника.  Joy  Joy  Joy

П. С. Да е жив и здрав малкия Али. Трябва да излъчим културно аташе от нашата тема, за да поздрави геджеманките по големия повод.  Laughing Кой беше ПР на селото?  newsm78  Grinning

# 196
Търсейки снимки на моите любимци попаднах на снимка на вашия и реших да ви я поместя...мисля и аз да започна да гледам Езел че моя дружка от Ню Йорк ми каза че и харесал. Благодаря ви за труда който полагате   bouquet А да почерпя за нашето бебе cheers

# 197
  • при най-добрия мъж...
Този който играе Джем ли и Бахар? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Плами,за какво питаш?На кого е бебето ли?
На Онур И Шехерезада от "1001 нощ".

# 198
Да им е живо и здаво бебето! newsm51

# 199
# 200
  • КиТ
Този който играе Джем ли и Бахар? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Плами,за какво питаш?На кого е бебето ли?
На Онур И Шехерезада от "1001 нощ".

А така ли Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed,аз съвсем се обърках ooooh!

# 201
# 202
Да благодаря и аз за серията   bouquet отивам при Джемил  Heart Eyes лека нощ newsm46 а утре Ейшан  bash

# 203
 anna3com, благодаря за снимките, много са хубави!
Някой има ли идея от къде може да са, зад кадър от някой филм ,, почитатели,/ ама в тази празна стая ли newsm78

# 204
anna3com, благодаря за снимките, много са хубави

И аз   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ние изровихме света за мизерното количество снимки, които има на Ийит, така че всяка снимка за нас е огромна находка.

Лакунче, какво ти става! Тичай при татко поне. Има някакви чревни гадости ... мен ме боля стомах 10 дни... Едва от вчера съм по-добре. Не прави като мен...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Индира, Плами Hug Hug Hug Hug Много сте бързи.   bouquet  bouquet  bouquet

Не си давайте зор -  с Емили ни чакат 4 и 5 преди вас...

Аз само исках да имаме план занапред, да не е в последния момент...

А, и още нещо - Лакунка е качила верните субтитри. Само да знаете - щом накрая има име на преводача, значи това са верните... Казвам го в случай на объркване, всички да го знаят.

# 205
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
проверявам кви съм ги заплела Mr. Green
благодарско на всички за пожеланията

снимките които е постнала anna3com,не са правени скоро.мисля ,че са от една театрална постановка.срещала съм подобна пак черно-бяла.на преден план е мацката а нашия е в мъглявината Андромеда отзад. Mr. Greenсега ще я намеря и постна.

виви много интересни гифчета,нали не се сърдиш ако ги кача утре Hug
и последно имам важен въпрос към вас

решила съм в описанието към торента да пусна линк към темата придружен с благодарности към всички нейни членове Mr. Green......ако сте съгласни казвайте,че така излиза,че аз съм човека с камшика,а всъщност вие правите всичко,без вас торент йок

# 206
  • КиТ
Индира, Плами Hug Hug Hug Hug Много сте бързи.   bouquet  bouquet  bouquet

А тя Индира е фурия Shocked,за времето за което аз превеждам един епизод,тя превежда 2 Thinking,явно е на ти с английския Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз моя все го подобрявам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 207
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

това е снимката,но определено не са от една сесия Embarassed Embarassed Embarassed
ма и аз къде съм тръгнала с тая мека глава Joy Joy Joy Joy

нищо де.....важно е снимки да има
анна,благодарско Hug Hug Hug Hug Hugи да ви е живо и здраво геджеманчето

# 208
  • КиТ
решила съм в описанието към торента да пусна линк към темата придружен с благодарности към всички нейни членове Mr. Green......ако сте съгласни казвайте,че така излиза,че аз съм човека с камшика,а всъщност вие правите всичко,без вас торент йок

Лакунче,слагай Peace
Аз в фейсбука в темата:"Мелодията на сърцето" съм постнала линк към тази тема и към моята Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Та,ако има интерес да идват хора Wink

# 209
ако ги превеждате от английски давайте и на мен  Peace поне това мога да правя,когато съм свободна

Общи условия

Активация на акаунт