Flormar

• 29 631
  • 194
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,ползвали ли сте техни спирали,че съм им хвърлила око??

# 166
Черните сенки ронят ли ви се? При мен е истински кошмар  ooooh!

При мен кафявите се ронят ужасно, нанасям ги с четка. Но пък имам сиви, които стоят като бетонирани Laughing Става въпрос за единичните сенки, не тези в палитри.

# 167
  • Пловдив
Да се включа и аз, чета че я хвалите тази марка, и да не остана по назад си купих гланц за устни. Цвета убийствен, многоооо готино, но трайност......изкара има няма 2 часа Tired.

# 168
Delwine, благодаря ти за съвета!  Hug Но не ползвам пудра.

lalique, и аз за единичните говоря. Мислех да ги ползвам вместо молив и да пестя време и старание.

mamaden, ако изкарам с някой гланц 2 часа ще дам банкет  Laughing.

Знаете ли Флормар да имат нещото като фейс илюминатор? Сетих се, че преди време ми казаха за някаква мацка като ползвала такъв на Флормар и лицето й изглеждало супер с него. И не било фдт. Понеже не знам да има такъв си помислих, че става въпрос за фдт-на, който има по магазинчетата. Ако не се лъжа на него пишеше Illuminating нещо си, но си е фдт. Даже мислех да го пробвам, но съдържаше течен парафин и нали ме е шубе от запушени пори се отказах.

# 169
  • Пловдив
Delwine, благодаря ти за съвета!  Hug Но не ползвам пудра.

lalique, и аз за единичните говоря. Мислех да ги ползвам вместо молив и да пестя време и старание.

mamaden, ако изкарам с някой гланц 2 часа ще дам банкет  Laughing.

Знаете ли Флормар да имат нещото като фейс илюминатор? Сетих се, че преди време ми казаха за някаква мацка като ползвала такъв на Флормар и лицето й изглеждало супер с него. И не било фдт. Понеже не знам да има такъв си помислих, че става въпрос за фдт-на, който има по магазинчетата. Ако не се лъжа на него пишеше Illuminating нещо си, но си е фдт. Даже мислех да го пробвам, но съдържаше течен парафин и нали ме е шубе от запушени пори се отказах.

Е аз съм малко разочарована понеже с Лореал, Кларинс, Клиник съм свикнала да съм с гланц по 5-6ч и повече ако не ям нищо през това време Peace

# 170
Явно е до устни. На моите нищо не се задържа  Confused. Затова гледам да слагам първо молив.

Някой да е ползвам моливите им за устни? Сега си търся светло розов.

# 171
Явно е до устни. На моите нищо не се задържа  Confused. Затова гледам да слагам първо молив.

Имам  молив за устни и съм доволна,не ми се размазва, водоустойчив е 203номер

# 172

По-светъл ли е от естествения цвят на устните като го нанесеш? Много е кофти, че можеш реално да разбереш как ще ти стои чак като го купиш. Колкото и да пробвам тестерите на ръката си все не добивам точна представа.

# 173
Как успяваш да задържиш гланц толкова дълго време... имала съм на лореал примерно, но те са по-зле и от тези на флормар от към трайност

# 174

По-светъл ли е от естествения цвят на устните като го нанесеш? Много е кофти, че можеш реално да разбереш как ще ти стои чак като го купиш. Колкото и да пробвам тестерите на ръката си все не добивам точна представа.

letsgo, не е светъл.Извинявам се за закъснелия отговор  Embarassed

# 175
 Delwine, аз ползвам на лореал гланц за устни от 2 години и макар че пуша той ми издържа поне 4-5 часа ! Много съм доволна от тях и не ги сменям ! този е модела му !

Аз идвам в темата с едно питане : търся отзиви за фдм на флормар , доволни ли сте от кой и така ! Благодаря предварително!  Hug

# 176
mariq dimitrova, много благодаря!  Hug

Въпросния гланц на Л’Ореал не съм пробвала, но мои познати не му изневеряват именно заради трайността. Но от това, което виждам не толкова гланцът е траен колкото брокатът в него. След известно време по устните сякаш има само брокат  Rolling Eyes.

# 177
  • Пловдив
mariq dimitrova, много благодаря!  Hug

Въпросния гланц на Л’Ореал не съм пробвала, но мои познати не му изневеряват именно заради трайността. Но от това, което виждам не толкова гланцът е траен колкото брокатът в него. След известно време по устните сякаш има само брокат  Rolling Eyes.

При мен не се получава така Rolling Eyes, издържа си Лореала в целият си блясък много часове, ако трябва да съм искренна Клиник е още по-хубав за мен, ама....бая пари...
Но аз и Флормара си нося понеже цвета много ми харесва, просто по-често трябва да го оправям Peace

# 178
Е, супер щом при вас е така! А кой Клиник точно харесваш?

# 179
Ами на мен и Флормар не ми издържа 2 часа Simple Smile Както някои казаха по-горе, но пак си ми харесва де ... дали не е защото съм голяма бърборана ;Рррррр

Общи условия

Активация на акаунт