Flormar

• 29 628
  • 194
  •   1
Отговори
# 180

Точно този глос на Loreal ми е много любим, наистина е доста траен, мирише хубаво, апликатора ми харесва много, има много хубави цветове от него, всичко е прекрасно, но....е доста лепкав. Слагам отгоре друг прозрачен глос, за да туширам лепкавостта, иначе много лепне наистина. Но те май всички трайни гланцове са си лепнещи. 

# 181
На флормар гланца с четчица за около 4лв също държи доста, но както лореала май само ситния брокат остава Simple Smile и не е лепкав.

# 182
  • София
Момичета, може ли да споделите мнение за перлите, които се ползват като ръж на Флор Мар и ако може да ми кажете цена newsm78 а също къде има магазин добре зареден с техни продукти?

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 16:33 от IntRiGa_GirL

# 183
старичка е темата, но да ви попитам от изброените места в софия къде мога да намеря двойните теракотени сенки, обсъждали сте палитри и по 4 цвята, дали сте срещали дуо сенките?

# 184
Някой има ли отзиви за моливите за очи на Флормар?

# 185
Аз съм ползвала черен молив и не ми хареса. Обичам по-меки и по-наситени цветове.Този беше сух,но не бе6е твърд.От моливите на импала съм по-доволна.

# 186
  • София
старичка е темата, но да ви попитам от изброените места в софия къде мога да намеря двойните теракотени сенки, обсъждали сте палитри и по 4 цвята, дали сте срещали дуо сенките?

Има една сравнително нова аптека на ул"Иван Асен". Идвайки от Орлов мост се пада от дясната страна срещу кино Влайкова. Там има цял щендер на Флормар с всичките им продукти- сенки, моливи, червила, гланцове, лакове и т.н.

# 187
Къде в Пловдив се продават техни продукти Thinking

# 188
  • Пловдив
В подлеза на Централна гара.

# 189
Дани, благодаря, когато минавам оттам ще проверя   bouquet

# 190
Бях изключително доволна от лаковете на Флормар, обаче последните които си купих не са толкова трайни, както бяха преди... Май са им развалили качеството. За справка стари техни лакове, които ползвам издържат по цяла седмица, че и повече (в момета съм с такъв, не е мръднал от 21ви Декември)... а новите след 2-3 дена започват да се белят. Защо всичко хубаво и качествено трябва да се разваля  Crossing Arms

# 191
Цитат
Бях изключително доволна от лаковете на Флормар, обаче последните които си купих не са толкова трайни, както бяха преди... Май са им развалили качеството. За справка стари техни лакове, които ползвам издържат по цяла седмица, че и повече (в момета съм с такъв, не е мръднал от 21ви Декември)... а новите след 2-3 дена започват да се белят. Защо всичко хубаво и качествено трябва да се разваля  Crossing Arms
За съжаление имам същите наблюдения....купих си лак преди няколко дни, с няколко нанасяния и започна да се лющи още на другия ден...

# 192
Момичета знаете ли в София къде има пудри на Флормар. В Лили дали има? Rolling Eyes

# 193
В Елитис в пощата също има щендер.

# 194
Момичета знаете ли в София къде има пудри на Флормар. В Лили дали има? Rolling Eyes
За Лили не съм сигурна Thinking
В Елитис на 2рия етаж в Халите има със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт