Кой е филмът? 5

• 27 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Хей, като видя мъжа си, как реагира???  #Crazy

# 196
Еее,изпреварихте ме с "American Beauty "-един от любимите ми филмиии... #Cussing out Joy

# 197
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хей, като видя мъжа си, как реагира???  #Crazy

Ето цялата сцена:

www.youtube.com/watch?v=hjNY4o_i5RY

Девора, ти си знаеш какво да правиш. Simple Smile

# 198
Аааа, тази сцена ми е много позната. Най-вероятно е да съм гледала филма. Трябва да го завторя, защото нищо няма в главата ми от него. Само лицата накуп са ми познати, а и самата сцена.

# 199
Ей-сега пускам загадка, само малко да помисля Thinking
Ето:
Ню Йорк, "най-безопасният метрополис", бруклинското метро, вечер. Крехка, самотна светлокоса дама и двама чернокожи с гангста-вид. Единият бавно се приближава към нея, кляка, опира извито острие в шията й и бавно го спуска надолу. Пита я: "Чукала ли си се някога с нож?" След секунда се чува изстрел и още един, и още един...

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 21:39 от Девора

# 200
The Brave One (2007) ?

Той е! Ето (да не се гледа от малки деца): Sharpp and Jodi Foster in The Brave One.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 01:48 от Pisateva

# 201
Pisateva, ти си на ход Hug

# 202
Карибски остров. Мъж, на зряла възраст и подпийнал, задява жена (туристка) край бара на ресторанта. Той не е турист и затова й обяснява:

Той: "Хората идват тук да търсят романтиката, която не могат да намерят там, откъдето идват."
Тя: "Сигурно я намират..."
Той: "Това е остров, маце. Едно нещо ако не си го донесъл тук, няма как да го намериш тука."

# 203
  • в сърцето на един мъж...
"Коктейл"?

# 204
"Коктейл" с Том Круз? Не. Питам за филм, правен 10 години след "Коктейл". Туристката е от Ню Йорк.

# 205
Шест дни, седем нощи?

# 206
# 207
  • в сърцето на един мъж...
Е, втория жокер разкри филма Mr. Green

# 208
Е, втория жокер разкри филма Mr. Green
Да!Макър, че наскоро го гледах - само сцената ми се въртеше пред очите, но не можех да се сетя филма, нито самите актьори.

Eто и моята загадка:
Плаж, две деца играят в пясъка , майка им и главният герой седят на шезлонзи и четат книги.
Едното дете хвърля пясък по главния герой,майката му се скарва и му казва да се извини.Детето отказва да се извини на това и се връща да си играе.Наблюдавайки сцената главният герой отбелязва:"Той разбира, защо някой животни изяждат малките си".

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 18:46 от fiona

# 209
Жокер:
Сутринта, след първата им нощ заедно.Закусват.Жената се натъжава за момент.
Той- Какво има?
Тя:Ние заедно, аз и ти - ние никога няма да бъдем приети.
Той:Защото аз не съм човек...
Тогава той рязко става и тръгва да излиза:Тогава трябва да започна веднага.
Тя:Да започнеш какво?
Той :Следващата стъпка.Обичам те!
И излиза.:Пожелай ми късмет!

Общи условия

Активация на акаунт