Алтернативна козметика - 3

• 60 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Ако правиш този от сайта на Зоя, да не останат петна по дрешките от базовото масло /просто предполагам, защото е мазно/  Peace .

# 256
Ако правиш този от сайта на Зоя, да не останат петна по дрешките от базовото масло /просто предполагам, защото е мазно/  Peace .
Смятам само да използвам идеята за видовете етерични масла, а иначе да ги забъркам с малко дестилирана вода и медицински спирт, и да го налея в шишенце с пулверизатор. Ама като се замисля, то и от етеричните масла може да остават петна..  Rolling Eyes Не знам колко ще е подходящо да се пръска върху кожата директно, ама все пак ще пробвам.  Crazy

# 257
Аз имам вече няколко петна (без да искам) от етерично малко и не знам това чудо дали се изпира и с какво?

# 258
май не се изпира-аз имам едни такива чорапки Peace
ползвах ги за база,върху която капех смес от етерични масла против задушаваща кашлица-да си ги душкаме нощем

# 259
Може да се пробват ония препарати за петна, които съдържат говежда жлъчка.
Е добре де, а готовите репеленти нали съдържат същитя масла, дали и те оставят петна по дрехите?  newsm78

търся си ник,
попаднах на био лосион против кърлежи, за съжаление обаче намерих информация само на немски: http://www.apomio.de/preisvergleich/zanzarin-zecken-schutz-bio-1 … arzneimittel.html В краен случай може да се поръча и по интернет, ако не се внася у нас. Simple Smile

# 260
Пак съм аз с предложение  Simple Smile . Тъй като в съседната тема Въпроси към хомеопати също обсъждат репеленти, ето какво предложи едно момиче от там Цитронела

# 261
Това май че е лимонената трева, ще погледна довечера латинското име.. Rolling Eyes
Купила съм си вече от нея етерично масло и мислех да го комбинарм с лавандула, евкалипт, гераниум..

# 262
Здравейте Grinning прочела съм всички теми за алтернативната козметика във форума, но чак сега се включвам, въпроса ми е: какво мислите за продуктите на BILKA, в друга тема във форума, прочетох добри отзиви, но аз лично съм изключила марката от покупките си, защото мисля, че четох нещо негативно точно в една от тези теми Rolling Eyes ?

# 263
В Билка може и да има някой друг билков екстраткт, но останалото сие  химия.За мен никак не е добър вариант.

# 264
В Билка може и да има някой друг билков екстраткт, но останалото сие  химия.За мен никак не е добър вариант.

Дам и аз проверих днес, парабени има Sick .

# 265

newsm78 аз взех хомеопатичната паста за въби и вода за уста - и мисля, че се безвредни?!?!?! За тях имате ли идеи??

# 266

newsm78 аз взех хомеопатичната паста за въби и вода за уста - и мисля, че се безвредни?!?!?! За тях имате ли идеи??

Ако пазиш опаковката препиши съдържанието да видим дали има нещо вредно.

# 267
Тъй като в съседната тема Въпроси към хомеопати също обсъждат репеленти, ето какво предложи едно момиче от там Цитронела

Cymbopogon nardus пише в линка, който си дала.
Cymbopogon citratus е на Етерика тази, която си купих.

# 268
Аз имам спомен че съм я разглеждала тая паста на Билка и има Содиум лаурил сулфат и други гадости.Не бих я купила.
 Simple Smile

# 269
Хомеопатичната паста Билка е бъкана с мнооого химични гадости! Явно е хомеопатична само, защото липсва мента и разни други вещества, които се явяват антидоти в хомеопатията. Това са взели единствено в предвид, когато са я измислили.

Общи условия

Активация на акаунт