Алтернативна козметика - 3

• 60 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
В Билка може и да има някой друг билков екстраткт, но останалото сие  химия.За мен никак не е добър вариант.

Дам и аз проверих днес, парабени има Sick .

newsm78 аз взех хомеопатичната паста за въби и вода за уста - и мисля, че се безвредни?!?!?! За тях имате ли идеи??

Аз ползвам хомеопатичната с грейпфрут и доколкото си спомням има SLES - содиум лаурет сулфат - евтин пенител и с не добри отзиви за него, а и консервантите не са свестни. Успокоявам се с това, че май беше по-назад в състава, ама като ме мързи да си направя домашна паста за зъби  Simple Smile .

# 271
Ееее, ама едновременно сме писали трите  Laughing .

# 272
Palia, наистина паста Билка въобще не заслужава да се обсъжда в тази тема. Аз си я купих, когато по едно време бях на хомеопатия, така че лично се уверих като прочетох съдържанието. С нищо не се различава от най-обикновена паста за зъби. Лично аз не намерих нищо успокоително в нея, но вече си я бях взела. Ако бях погледнала предварително съставките, нямаше да я купя. Може и да греша, но пастата на Хималая също става при хомеопатия. Аз вече не съм на хомеопатия отдавна, така че не зная всъщност. Който има необходимост, ще си провери. На Веледа нямаше ли също подходяща за хомеопатия паста? Но Веледа са скъпи, а такива скъпи има немалко и в сайтовете - в Био Слънце и Луна, примерно.

# 273
Напълно подкрепям, че не заслужава да се обсъжда. При мен просто е от немарливост да потърся друг вариант - най-достъпни като цени и наличност по аптеките са тези на Билка. Ще проверя тази на Хималая, а и от сайта на I-herb може да има нещо.

# 274
И мен ме интересува коя друга паста е подходяща при хомеопатия и е с по-приемлив състав.

# 275
Най-хубави са пастите на Веледа, ама ми идват скъпички..  Confused

# 276
Най-хубави са пастите на Веледа, ама ми идват скъпички..  Confused
Мерси! За детето съм взела такава, но не знаех, че има и за възрастни.  Peace

# 277
  • София
В Билка може и да има някой друг билков екстраткт, но останалото сие  химия.За мен никак не е добър вариант.

Дам и аз проверих днес, парабени има Sick .

newsm78 аз взех хомеопатичната паста за въби и вода за уста - и мисля, че се безвредни?!?!?! За тях имате ли идеи??

Преди няколко дни гледах състава точно на хомеопатичната им паста. Ако не ме лъже паметта имаше и SLS, и други разни "екстри", които човек е по-добре да не си слага в устата  Confused

(Използвам случая да се намърдам официално в темата  Mr. Green, иначе отдавна ви чета  Simple Smile )

# 278
Aз до сега не съм си харесала достатъчно паста от Ай хърб.
А Веледа и други безвредни има на www.theorganicbodycareshop.com на по добри цени  от БГ.
От тамс е зареждам като пускаме обща поръчка.

# 279
Както си разглеждах сайта на Зоя.БГ, попаднах на това - http://www.zoya.bg/Био-паста-с-мирта-хомеопатична.469 не знам до колко е добра. А за Веледа не съм гледала дали има хомеопатични, но в сайта който е пуснала dora7511 определено трябва да има и хомеопатични...

А впрочем кога правите общи поръчки Simple Smile ?

# 280
Ами през месец, месец и малко.Преди де седмици пускахме.Ще пиша тук когато пак се наканим Simple Smile
Има и на Веледа една с невен, която става за хора приемащи хомеопатични лекарства.

# 281
Ето на какво попаднах докато търсих подходяща паста - дезодорант камък:
http://www.iherb.com/Lafe-s-Natural-Body-Care-Natural-and-Organi … e-3-oz/10552?at=0

# 282
Аз вече поръчах от тук камък и го чакам другата седмица. Избрах на Now foods - desi, ти беше дала линк за него в друг сайт, но аз го намерих тук.

# 283
Ок. Този е 2 пъти по-евтин и пак толкова по-малък.

Доре, ето на Веледа. Ти ги знаеш повече цените с другите сайтове и в бг. Как ги намираш тия в Ихерб? Странно - гледам детския гел - ами той бил с мента, само че градинска, а аз мислех, че става при хомеопатия. Да не би да има и друг гел?

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 16:52 от desi_sunshine

# 284
Desi, аз за дечица не съм проучвала.ПАстата на Веледа с невен на Английския сайт е 8 лв. , а в Ай Хърб 6,75лв.
Някой някъде бе казал,че няма проблем при употреба на хомеопатоя да се ползват пасти с мента, но 15 мин. преди и след приема на хомеопаточното да не се мият зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт