Алтернативна козметика - 3

• 60 797
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм купувала на Ековер таблетки. Тука има различни видове в био магазините и не само. Може би и при вас ще има там.

# 406
  • Добрич
Момичета преди седмица ви бях питала за козметиката на Corine de farme. Поръчах от един сайт гела за коса и тяло и овлажняващия лосион. Вече сме с бебка вкъщи и снощи беше първото къпане много ми допадна гелът, но лосиона много силно мирише/уж бебешки/ и днес е като парфюмирана. Чак днес се зачетох, че се нанася с памук и почиствал кожата, а аз го взех уж за омазняване, че не ми се щеше да ползвам в тези жеги олиото. Според вас лосионът http://torba.bg/bebeshka-kozmetika/2116-kozmetika-za-bebeta-labo … losion-tialo.html да го ползвам ли за масажиране или да търся друго средство  newsm78

# 407
  • София

Не знам дали питането ми е много,много за тук  ама аз да си питам -кажете има ли еко таблетки за миални машини,или поне нещо възможно най -безвредно,което може да се купи по големите магазини(а не някакви специализирани или по интернет),че ми трябват спешно и бързо

В Пикадили.

# 408
# 409
Аз съм купувала на Ековер таблетки. Тука има различни видове в био магазините и не само. Може би и при вас ще има там.

Доволна ли си? Защото аз не.

# 410

Не знам дали питането ми е много,много за тук  ама аз да си питам -кажете има ли еко таблетки за миални машини,или поне нещо възможно най -безвредно,което може да се купи по големите магазини(а не някакви специализирани или по интернет),че ми трябват спешно и бързо

В Пикадили.
Какво да търся точно?Каква марка ?

А от коя марка мъжка козметика сте най-доволни?

# 411
Моля ви,помогнете ми за таблетки за миална машина Praynig
Вземи си от немските, които внася Фреш Актив - http://freshaktiv.eu/43/44/134.html. Виж в Сани, Карфур и т.н. Има ги и в магазина за препарати срещу Душото.

# 412
  • София
Моля ви,помогнете ми за таблетки за миална машина Praynig
Вземи си от немските, които внася Фреш Актив - http://freshaktiv.eu/43/44/134.html.

За същите става въпрос.

# 413
Преди купувах на Лавера на половинката, имат си мъжка серия.
От Обри органикс не сме доволни никак.
Но напоследък го глезя с мъжкия крем на Лайв Нейтив(подарих му комплекта с лубриканта) , и това за бръснене:
http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=52 … with_Shaving_Bowl
Купих му и четка.

А на ЛАйв е е то този комплект, но продуктите ги има и по отделно.Много са качествени , но и скъпички.
http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=89 … ou_Sexy_Beast_You

Лубриканта няма никви гадости в него( както са масовите като Дюрекс) , но не става за употреба с кондоми, заради маслата в него , може да се пробие и да стане бебе Grinning

П.п. Мале колко научно го обясних Crazy

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 17:10 от dora7511

# 414
  • Добрич
Момичета, моля Ви  Praynig  препоръчайте ми някакво бебешко мляко или лосион за масажиране на нежната бебешка кожа след баня, по възможност на сносна цена,  за Corine de farme изглежда никой няма отзиви

# 415
Весси, ако имате ДМ-магазин в Добрич, може да пробваш на Алверде. Мисля, че бебешките им продукти няма оплаквания. Аз купих и олиото, и 2 кремчета, но Настя вече беше голяма и всъщност тъй си стоят почти пълни. Просто отдавна вече с нищо не я мажа. Само при зачервено дупе лепвам малко кремче, но не от тези, а едно специално за целта. Не е натурален продукт, но тъй като много рядко се налага, няма проблем. А тези кремчета не зная дали ще е добре дори и да ги подаря на някой, защото все пак поне година са стояли. Rolling Eyes

Аз влизам да ви питам за бебешки шампоан. Досега все ползвам Бейбилав (от ДМ) - един много евтин душ-гел, а е голяма разфасовка (400 мл). Миех и косата 1 път седмично, но сега лятото се налага много по-често, защото много се поти и вмирисва повреме на нощното спане. И съответно и поизсъхна малко косата от честата му употреба. Аз го използвах веднъж за моята кога и доста я изсуши. Не бива за коса явно.
Аз ползвам за своята шампоана на Алверде с маслина и ... (не се сещам другото в момента, а не ми се ходи до банята да видя Blush). Бях доволна, но и моята коса заради плажа пък, се налага малко по-често да я мия и вече доста поизсъхна, много по-трудно я разресвам. Хич не ми са ползва балсам, но май се налага. Или пък да ми препоръчате някакъв друг шампоан, по-щадящ, на сносна цена чат-пат. Бях си харесала оня с биотин от Айхърб, който нашумя във форума, но разбрах, че някои са се оплакали, че им пресушава косите, така че за къдрави (чупливи) коси като моята явно не е подходящ.

# 416

Доволна ли си? Защото аз не.
Нямам поне спомен да са били по-различни от другите. Аз съм купувала различни био марки, но само на тази се сетих името, защото не се старая да ги помня.

# 417
Аз за детето ползвам шампоан на Мустела. Само от него не му люти на очите.

# 418
Аз за детето ползвам шампоан на Мустела. Само от него не му люти на очите.

Какво съдържа този на Мустела като консервант? На Веледа е 5% алкохол, мисля ,че не люти и той, но моят не поняся вода да ми се стича от темето към лицето, независимо дали има или няма шампоан, т.е. не мога да преценя дали люти...

# 419
  • Добрич
desi_sunshine , за съжаление нямаме такъв магазин в Добрич  Confused

Общи условия

Активация на акаунт