Алтернативна козметика - 3

• 60 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Коприва...вариш и после поливаш косата!Става и за косопад. Wink
Това колко често се прави?
А за някакви други  средства чували ли сте?Мъжа ми е направо с побеляла глава и едвам го спирам да не си купи някой масов анти пърхот болкук
Аз на моя мъж купих този - http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=1& … Shampoo-Itch_Away

# 541
  • Пловдив
Може и през ден-вариш повече и после притопляш и поливаш косата!И по-често да е няма да навреди!

п.п. Аз си купувам и Катранен шампоан от аптеката-пак с/у пърхот!!! Peace

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 16:49 от tandonova79

# 542
Mda, хомеопатична паста е тази която е съвместима с хомеопатия, демек не съдържа мента.
За БГ пазара не знам.Но от вън могат да се купят няколко варианта.И на Weleda, Lavera, Sante ili Logona,има варианти без мента.
За флуора е друга тема.

# 543
здравейте, момичета.
имам две питания - с какво да се оттърва от една много упорита плесен образувала се в ъгъла зад пералнята ми?
помня, че май оцет се препоръчваше, но ако някой има свеж опит?

също имам следният проблем - в квартирата сме със стари дървени гардероби и дрехите като поседят миришат доста гадно. дали с нещо мога да се оттърва от тази миризма?

благодаря предварително

# 544
Dora, паста на Веледа само от вън ли може да се поръча? Аз съм си купувала такава от аптеки Сейба. Сега дали не може да се намери в някакъв специализиран магазин или аптека?

# 545
Пастите за заъби на Веледа се продават и в Бг. Последно купих тази която е подходяща когато съм на хомеопатия за 13-тина лева.
http://usa.weleda.com/our-products/shop/calendula-toothpaste.aspx

# 546
Krem  от личен опит - с оцет се маха, но скоро след това пак се появява Crazy, ако някой знае алтернатива на белината за трайно премахване...че няма отмирисване това Саво. Sick
Паста за зъби - ползвам nenedent-детската без флуор, но има propylene glycol, hydrated silica, че и глицерин Tired Харесала съм си тази, но още не съм я пробвала:http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D … 0%D0%B8%D0%B4.346

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 10:21 от vanny_

# 547
Krem  от личен опит - с оцет се маха, но скоро след това пак се появява Crazy, ако някой знае алтернатива на белината за трайно премахване...че няма отмирисване това Саво. Sick
Паста за зъби - ползвам nenedent-детската без флуор, но има propylene glycol, hydrated silica, че и глицерин Tired Харесала съм си тази, но още не съм я пробвала:http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D … 0%D0%B8%D0%B4.346

ами тя има мента тази паста.
Аз ползвам на Билка хомеопатичната,от Италия съм ползвала на Боарон хомеопатична(но тя е с флуор,а на мен лекарката ми каза да няма и флуор),а сега намерих друга паста с калций,без мента и без флуор на Мирра,и за детето детска без флуор на Тянши(или нещо такова)
За мухъла-за съжаление аз не съм открила нещо ефикасно-с парочистачка съм чистила,пак се появява,и с еко препарат(но и той не е много силен),само Саво-колкото и да е вреден.
Някой ползвал ли е дезодорант против изпотяване,който е камък,или кристал ли е,купих си го,още не съм се намазала с него,защото имам да изхабявам други дезодоранти.Доволни ли сте,ако някой ползва?

# 548
ох точно савото се опитвам да избегна....

не знам за камъка но за себе си съм открила перфектният натурален дезодорант стик на Jason

наистина върши работа!!, натурален, не оставя следи по дрехите, бавно свършва, добра цена и го има в ибей  Wink

# 549
Casual, тази същата паста я купувах по 9лв от Сейба,  а сега само в сайтовете я намирам за по 13лв без доставката.
Denito, на Билка хомеопатичната някоя от съставките не те ли притеснява? Аз също ползвам сега нея, но се чудя за някои съставки.

# 550
не знам за камъка но за себе си съм открила перфектният натурален дезодорант стик на Jason

наистина върши работа!!, натурален, не оставя следи по дрехите, бавно свършва, добра цена и го има в ибей  Wink

В ибей намирам само мъжкия!  Rolling Eyes

# 551
Aз от стиковете не съм доовлна и не мсиля,че са най добрата  опция.НО виж като съотношен ие цена/сравнително безвредни, са ок.
ЗА пастите Веледа, да има ги и тук, но цената е по височка.
За мен е по добре като си пазарувам и други неща от чужд сайт, да си включа и пастите .И като си делнем доставката с няколко приятелки ми се връзва пак по добре от цените у нас.
В София специално на Веледа са около 13 лв.
А и в чуждите сайтове избора е доста по голям на марки и видове.

# 552

Някой ползвал ли е дезодорант против изпотяване,който е камък,или кристал ли е,купих си го,още не съм се намазала с него,защото имам да изхабявам други дезодоранти.Доволни ли сте,ако някой ползва?

Аз ползвам такъв от два месеца. Доволна съм. Но зависи от това колко се изпотява човек. На мен в големите жеги ми издържаше около 8 часа /като се има предвид, че работя в офис и нямам много движение/. Сега обаче като захладня издържа до вечерта. Под издържа имам предвид, че няма миризма, но потенето не се спира. Затова писах по-горе, че си зависи от организма.

# 553
  • София

Аз ползвам такъв от два месеца. Доволна съм. Но зависи от това колко се изпотява човек. На мен в големите жеги ми издържаше около 8 часа /като се има предвид, че работя в офис и нямам много движение/. Сега обаче като захладня издържа до вечерта. Под издържа имам предвид, че няма миризма, но потенето не се спира. Затова писах по-горе, че си зависи от организма.

И аз използвам камък, много съм доволна!

# 554
Аз пък не искам да не се изпотявам( по принцип не се потя особено де) , и да потискм функцията на кожата, което ен е естествено.А да не мирише кофти и да се развиват бактерии там.
ТА си зависи кой какво иска Grinning

Общи условия

Активация на акаунт