Отговори
# 600
  • в гората
 ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!!! Весело празнуване, с много лудуване!

И на мен ми се ходи на срещааа  newsm45...Нещо тази зима взе да ми идва в повече , да си ходи вече, не я искам  smile3513.

# 601
  • София
Добро утро!!!

Честито на празнуващите днес дечица,много са,днес е един прекрасен ден с много едногодишни слънчица да са живи и здрави!!!

Нямам търпение до довечера.Иве мерси за резюмето,което си направила,много добър организатор си!:)
Аз снощи предупредих моя мъж за днес и той както и очаквах няма нищо против и нищо не ми каза само,че трябва да го изчакам да се прибере от работа викам му мило,това си го знам,няма да оставя Ники сам  Joy

# 602
  • София
Леле, колко съм зле, аз си мислех, че е на обяд срещата... ooooh! Тогава не ме бройте мене, ние ще имаме гости тази вечер... ooooh!

# 603
 Добро утро!!!
newsm59 newsm38  bigdance2 на  Деница, Ралица, Свилен, Никола, Георги и Владимир!  Бъдете здрави и мн щастливи дечица!

Фокси, честити първи стъпки и на Насето! Изкушил го е брат му! Laughing
Бегам, че ме чака мн багажлък за подреждане и сортиране! Ако не се вкл. по- късно, приятна сф среща на маминките довечера! Laughing Очаква се снимков материал! Mr. Green

# 604
Добро утро,

Доре, страхотна тактика. И аз ще я пробам, но едва ли ще има резултат при положение, че дзверо не ще да ме погледне като му фоворя, пък камо ли да ме слуша
Три дни не беше ял през нощта и аз супер доволна, че се отказва. Но елате да видите тази вечер. пак екшън, мрънкане, реване, обикаляне из леглото и похапване.
Писна ми вече, искам и аз да се наспя една вечер като хората.

Инче, ако си захранила с кисело мляко, давай него вместо АМ. Друго не успях да измисля.

Вчера бяхме на консултация. Резултатите 1030 гр./+180 гр. от предния месец/ и 76,5 см. /+2 см/
Фонтанелата е почти затворена, резултатите от изследванията са супер. хемоглобина също /111 му беше/ и педката вика само къде ви бях набедила, че сте носители на таласемия.  Close

Друго не знам какво имам да казвам, о да

Честит рожден ден на всички пораснали февруарчета, които празнуват днес. Бъдете щастливи и обичани деца.
Весел празник на техните семейства  Simple Smile

# 605
  • София

Вчера бяхме на консултация. Резултатите 1030 гр./+180 гр. от предния месец/ и 76,5 см. /+2 см/
Фонтанелата е почти затворена, резултатите от изследванията са супер. хемоглобина също /111 му беше/ и педката вика само къде ви бях набедила, че сте носители на таласемия.  Close

Деска, доста сте заслабнали 1030гр.  Joy
После ще пиша като заспи Алекс.

# 606

Деска, доста сте заслабнали 1030гр.  Joy
После ще пиша като заспи Алекс.

Ужас  Embarassed ми то ако продължава така, ще изчезне детето.

Корекция 10 030 гр.  Wink

# 607
  • Sofia
Честит празник, мили сладуранчета!!! Да сте живи и здрави!!!    bouquet   bouquet   bouquet Hug  Hug  Hug

Деси, супер новини! Браво на детето, сега ако спре и да те тормози нощем, цена няма да има Wink

Аз с кисело мляко съм го захранила, ама нищо от шише не иска вечер  Tired Бута го още преди да съм му го поднесла към устата  Close А е толкова кисел и уморен, че с лъжица се нерви, но май ще правя като Мимето - ще го храня по-рано и после ще се приспива с бибата... А АМ ще му слагам по храните през деня, дано поне сутрешното си го пие още известно време... Днес и сутринта ме буташе, ама пийна малко  ooooh!
Аз като чета на кутията на Нестле, че пише че до 3 години си пийват такова мляко и  Shocked Май май не е вярно, нали? Докога трябва да се пие АМ?

И един последен въпрос - мога ли да му предозирам калция на ден? В попарата има сирене+кисело мляко с бисквитки+АМ?

# 608
Здравейте, момичета!
Влизам само са кажа, че отпадам за довечера, Рая е с температура- 38С, така че няма да ми се получи Sad Приятноа изкарване и ще чакам снимки Wink

# 609
Честито, малки рожденичета -  Деница, Ралица, Свилен, Никола, Георги и Владимир! Честито и на милите ви майчета, които една година бдят над вас!

Ние сме в очакване вече на утрешния рожден ден на Яна, колелото ще пристигне утре - съвсем навреме.  Simple Smile

Инче, Яна похапва доста калций - сирене в попарата, кашкавал вечер, АМ/ако благоволи да го изпие/. Не се притеснявам. По -скоро се тревожа дали похапва достатъчно други полезни неща, че кашата я отказа вече, кремчетата и киселите й писнаха... Утре ще питам педи как да процедирам с набавянето на други полезни вещества.

С нетърпение чакам срещата довечера, дано този път не ми мине котка път.

# 610
Еми, дано се оправи бързо малката Praynig
Момичета аз за малко нямаше да мога да дойда - така се карахме вчера с Жоро. Първо ми казва,че няма нищо против и после (след няколко часа) ме пита дали го пускам на плуване. Като му казах,че вече съм на среща с вас, като започна да хленчи,че той навсякъде ме пускал,а аз него никъде...стана една...Всичко тръгна от събота - обадиха му се двама приятели с покана за Брилянтин и аз не го пуснах, и не спря само това да повтаря...Обясних му вчера,че не ми е приятно да ходи по дискотеки без мен с приятелите си, а той веднага ме обвини,че искам да го откъсна от тях. Незнам аз ли нещо не съм наред newsm78 Не съм против да се вижда с приятелите си, но не на дискотека, това ми е много пуберско, и според мен не подхожда на семеен човек. Имал нужда да излиза без мен...е как да го тълкувам това...такива си ги наговорихме,че даже ми даде зелена светлина да си тръгвам ако искам...
Съжалявам,че съм толкова мрачна рано сутрин.
Миме, Елин Пелин ми е много далече - аз питах, за да не се окаже някъде близко до мое село.

# 611
  • София
Еми,много гадно,че няма да успееш  Sad Но дано бързо се оправя Рая твоа е най-важното!

Марина, ама в крайна сметка ще дойдеш нали? Много гадно,че сте се карали,честно казано аз съм съгласна,че трябва да излизат и сами по мъжки дето се вика,но защо на дискотека?  newsm78 Нали излизането по мъжки е с цел да си поговорят,аз моя не го пускам на дискотека,защото все едно ще ми хойка така ми изглежда!

# 612
Весе, ще дойда. А за дискотеката и на мен ми е тъпо точно от тази гледна точка - звучи ми като ''излизане с цел ", ама той веднага ми излиза с думите "ти нямаш ли ми доверие"....е...по принцип му имам, но като чуя дискотека и веднага започвам да се вкарвам в някакфи филми...

# 613
  • София
Маринче, и ние се ядем за същите неща с Румен по цял ден секи ден, и такива гадости си говорим, почвам да се усещам, че не мога да ги забравя вече и че ми тежат... Cry

За полезните вещества: какво мислите за тези сиропи с витамини за след 1 годинка - дали са глупост или има смисъл да се дават?

# 614
  • София
Добро утро, току що се обадих в пицарията Примавера, казаха, че щом е сряда вероятно ще има места, няма проблем да съберем маси, така че срещата си остава така: 19:30 до 19:45 на Попа и после направо в Примавера

Елфи, питах доки, каза, че понеже хемоглобина му бил малко нисък (114  newsm78) да давам Нестле Джуниър, че в него имало желязо, значи започвам с него и това е, но хемоглобина не е нисък според реф. стойности за деца на 1 година, питах го и той каза, че по реф. стойности за възрастни е нисък, но на всички деца на 1 год им е от 110 до към 130, така че няма проблем.

Аз си направих профилактичния преглед, захар 4, пулс 73 май беше, кръв за холестерол давах и оставих урината на Стани и утре ще звъня за резултати.

Веси, ще се чуем по тел. следобед да се разберем, а Митко кога се прибира, ти кога ще можеш да тръгнеш?

Маринче, не се ядосвай и ние като се караме какво ли не си говорим, а после пак се обичаме, за излизането с плуването е тъпо, това което е направил, иначе за излизането на дискотека си зависи от мъжа, моят мъж например ходи по дискотеки, за да запознава приятелите си с жени да кажем, че ние до скоро бяхме единственото семейство и после всичко си разказва, малко странно звучи, ама той си е такъв, всичко да нареди и да подреди, Дева, а понякога просто му се танцува, така че аз нямам проблем, ако излезе, но ти си знаеш най-добре, само си го слагай на сърцето, щом смяташ, че е редно да не ходи, ами нека не ходи, нали затова сте семейство, да се съобразявате един с друг...айде довечера повече, че трябва да храня малчо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт