Житният режим на Учителя Петър Дънов

• 48 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Зелените подправки /магданоз, копър и целина/ и сокът от пресен лимон ще заместят през първите няколко дни нуждата ви от повече сол.Като вкус те ''надделяват'' над солта.А киселото е ''над соленото''.Ако сложите в една храна сол и сок от лимон,ще усетите много повече сока и много по-малко солта.

# 136
  • в моя свят
Аз да се отчета и за 1-я ден захранване.Отново се чувствам много добре и не съм много гладна.Не съм опитала нищо друго освен плодове и сварени зеленчуци.Около мен имаше много изкушения,но не ми направиха голямо впечатление,сякаш вече привикнах.Определено обаче организма ми има нужда от сол,защото ми се прияждат все соленички неща.А явно киселото наистина замества донякаде солта,защото днес на няколко пъти си гризвах от един изстискан лимон и след това не усещах нужда от нищо.Странно ми е за солта,защото аз по принцип не съм по много соленото и за сметка на това съм луда по сладкото.От началото на житния режим и до днес обаче не съм и помислила за нищо сладко,а си мислех,че не мога без него.Това ще ми е и повода да огранича максимално сладкишите докато не съм се пристрастила отново към тях.Относно захранването след днес мисля,че не толкова страшно или трудно колкото предполагах в началото.

# 137
Ето една награда за всички,които тази година се опитаха и направиха целия или част от Житния режим:
http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b10/rila2006.html
http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b10/rila2005.html
Наслаждавайте се на красивите гледки!
И...на великия десети ден!

# 138
  • в моя свят
solej благодаря за поздрава макар аз да направих само 8 дни.Честито на всички за успеха   bouquet

Аз обаче продължавам да отслабвам и това ме притеснява.Вчера сутринта бях 47кг. и макар,че се захранвам днес сутринта съм 46кг.Да хапвам повече ядки ли или какво? newsm78

# 139
Спокойно! Доизчистваш се.А и не са минали десетте дни захранване.Яж повече плодови салати,белени семки и орехи.Хапни и мед.Поне два пъти повече от режима , но не повече от 100 гр. на ден.Яж го два часа преди храненията или три след тях.И не бързай.Крайният резултат може да видиш около началото на март.Надявам се тогава да си в нормата.

# 140
  • София
Добро утро!  Hug
10-ти ден!  Laughing Чувствам се добре, сготвих си за довечера супичката и чакам с нетърпение да се върна в къщи вечерта. За момента смъкнатите килца са 5,400 кг
solej   bouquet благодаря за поздрава!
Браво на всички нас!  Hug

# 141
  • в резерват
Ехоооо  wavey

и аз пристигам благополучно  на финала.  Party минус малко повече от 4 килограма  Peace

След режима мисля да премина на повече растителна храна и да е според разделно хранене. И ако успея да приключа с храната до 18 часа ще е перфектно Blush

Засега започнах с две малки ябълки. Вече се подготвям и за ангелската супа за обяд.
Вечерята ми ще е една порция жито.

Успех и на останалите захранващи се  Peace

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:42 от Арбанашка кокона

# 142
Здравейте момичета. Искам да  опитам режима от утре , но незнам дали е подходящо. Дали ще има резултат по това време на месеца. И горе долу колко се сваля за тези 10 дни

# 143
Здравейте момичета. Искам да  опитам режима от утре , но незнам дали е подходящо. Дали ще има резултат по това време на месеца. И горе долу колко се сваля за тези 10 дни
И аз следя темата,но ми казаха че най добре е от 03.03 и затова мисля да изчакам,ако искаш да започнем заедно Simple Smile

# 144
Привет и от мен!
10х за поздрава, solej  и браво на всички момичета!

Днес да си призная вече чувствам глад. Не е нещо нетърпимо , но за тези десет дни за първи път ми се случва.
Нооо , въпреки това се чувствам прекрасно! Имам усещането , че съм свалила не 3-4 кг , ами 20!
С огромна радост сутринта си сварих супичката и в късния следобед и вечерта ще я изям с много голямо удоволствие! И се мечтая за утрешното нес кафенце с мед, ммм!
Пожелавам на всички да се справят успешно и със захранването! Моля , не спирайте да споделяте!

Хубав ден , момичета!

# 145
Да не е силно кафето! Да не си навредиш!

# 146
Да не е силно кафето! Да не си навредиш!

Ще внимавам. Аз пия само нес кафе и ще си го направя по слабичко първия ден!

Благодаря ти за предупреждението! Simple Smile

# 147
Да се отчета и аз Simple Smile,
страшно съм доволна, че достигнах до ден 10, признавам си, че в началото не вярвах и без подкрепата на всички , която черпех от тук,
и помоща на solej сигурно не бих успяла  bouquet!
Вече пийнах малко ангелска супа на обяд, невероятно вкусна ми се стори.Имам чувсството, че още 10 дена мога да изкарам така, нито ми се пие кафе, нито ми се яде нещо друго, освен свежи храни и плодове.
Много полезни менюта сте  дали за периода за захранването, ще се възползвам Peace!
Хубав ден на всички!

# 148
  • София
Здравейте момичета, виждам, че много сме на финала!  Hug Страхотни сте. И специални благодарности на solej за помощта.
Аз обаче имам още едно въпросче-мога ли да продължа още 10 дни режима-имам още кг. за сваляне от бременността, а се чувствам много добре на този режим.  solej дали ще има резултат?

# 149
  • у дома
И аз се чувствам така все едно мога да откарам на жито цял месец  Crazy Вече свикнах и не ми пречи.

Но, solej вече изрично спомена че трябва да се приключи днес, за да се съобразим с циклите на луната.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт