Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какво е мнението на хората за празника Свети Валентин?
Какво е мнението за калването на децата в детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какво е мнението на хората за празника Свети Валентин?
-
Какво е мнението за калването на децата в детските градини?
-
Какво е мнението за подаряването на подаръци по време на празници?
-
Как хората се чувстват относно прилагането на карантина за деца в различни сценарии?
Не искам да седи вкъщи на 25 градуса и да се изнежва/не че държа вкъщи повече от 20/ Има и много други причини,поради които предпочитам да ходи на градина-децата,режимът,научават нещо там занимават ги,разнообразна храна имат.Аз тук и всеки ден да готвя,той иска сухо.Там обаче няма накъде.Причините да ходи са наистина много и каквото и да е времето и -15 градуса да е,пак ще го водим!Даже ако питаш мен пеша го водя,даже да вали въпреки че шофирам.
Да чукам на дърво,тази зима не боледуваме

страхотно оформление, създава мнаго настроение
и за заглавието, Благодарности момичета.
и то къде само. Моето коремче или коремище по точно
моля кажи, за да се навия и аз да дойда
. Да е жив и здрав Преслав и да расте и радва всички .
, само хубави неща да му се случват и да расте щастлив и усмихнат 
.Иначе мисля да поискам да ми пусне и изследвания, че от декември не сме правили , а искам д аси видя хемоглобина как е ( беше 101 и пия хапове), ако е в ред всичко поне да не пия това желязо , че ми е гадно...
.