Захванеш ли се със Дюкан ти знай, че ще се превърнеш в секси зайче - 223

• 35 250
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Я първо да сервирам кафето, пък другото после  Wink

mihi69, адашче, честита ти годинка с Дюкан  Hug Как ми се ще да те видя каква сладурана си станала...
     Мярнах тук и една рожденичка, която прелетя през темата като падаща звазда... fanta, весел празник мила  Hug
     Пожелавам ви днес да сте влюбено - пияни, замечтани...

А аз ще ви поискам прошка, че с голямата си уста, пред някой да не съм прегрешила  Rolling Eyes

Мислих да прескоча отчета днес, ама гледам mirka75 поръчала да докладвам и аз слушам и изпълнявам - 77.700, ма пък как хубаво са се нанизали... hahaha
     Охооо и nelsun с годишнина  Hug
          Я да отивам да си ям принцесата,че не мога да ви насмогна днес  ooooh!

# 151
Нелсънчеее - ти си пример за добре свършена работа - изглеждаш невероятно... Честита годинка в четвърта фаза - дано и аз се похваля някой ден с успешна трета ,че четвърта за мене няма да има  Crazy Убедена съм, че ще стане - щото ти си ми ментора  Wink Ай ся усмихвайте се и бъдете обичани  Heart Eyes
Мименстке - бравос - аресват ми днешните ти цифри  Hug идва пролет и от опит да кажа - килограмите обикновено се размърдват ,тъй че давай да даваме  hahaha

# 152
  • Бургас-Несебър
Добро утро и от мен момичета!
Първо да чиститя годинката на Михи с Дюкан и на Нелсънчето в четвърта!!! Браво на вас момичета, всичко се постига с упоритост и повичко инат Wink   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
После искам да чиститя празника на Трифоновците и Трифонките и изобщо всички лозари, винари и т.н.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Да не забравяме и влюбените, и Валентинките (ако празнуват днес)   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И да ви попитам пак за рецептичка за пиле със спанак?! newsm78 Thinking
Лек и отслабващ ден на всички!!! Hug Hug Hug

# 153
Добро утро!
Честити ви празници и от мен,който ви е най  тоя празнувайте!
Обичайте се,напийте се(ама с любов,не с вино,че не е режимно) и си простете!
Кантараа е празнично настроен и той-60.200кг. ми показва smile3521
Михи,Нелсънчечестити ви годинки ви е сте ми пример newsm51
Мименситке и твоя кантар гледам се държи прилично smile3501
[/color][/color]
[/color] [/color]

# 154

Люси - силно се надявам на 27.02 вече да си се сдобила с дряна,че нак как ще ме срещнеш у Дивака  Joy Гардения - погрижи се ,моля те  Heart Eyes

Люска, дай точен адрес на лични, да ти пратя дрян. Стига само виртуални тигани, дръпни им един жив пердах  hahaha
То да не се окаже, че и ти си за бой  Joy

# 155
Честити ви празницииииии  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet мили момичета Hug Hug Hug
И аз да се наредя за прошка и моля всички, които волно или неволно съм засегнала да ми простят Praynig
Аз днес след срещичката ни, цъфнах с МЦ ooooh! баш на тез празници, особено на единия Wink
Обаче нИ съм мръднала въпреки, че съм подута - 62,5
Пък да ви кажа снощи, милото какво ми беше сготвил не троен, ами петорен оргазъм получих Crazy
Както той каза, първо микровълновата ви трябва да е леко повредена и след като размрази месото, (докато се върнете от магазина)тя да го е посварила леко Wink Идеята му била за друго,ама в получилата се ситуация взел драстични мерки Mr. Green
Месото е пилешки пържоли ама от бут(в случая е задължително)Така посвареното месо го нарязал на кубчета,нарязал 3 средни главички лук на лунички, поръсил леко с подправка за пиле, соев сос(за новичките съм в така наречената четвърта и те не са режимни) 150 гр.бяло вино и така всичко омесено го сложил в тава върху хартия във фурната до готовност.Отгоре го залял с разбити 2 яйца (от хладилника Laughing) и 3 с.л. кисело мляко, нарязан магданоз и каквото си искате като подправки.Това като капак да се запече.
Каза че сложил и няколко капки лИбов, при което аз чувам ОЛИО и познайте какъв разговор се проведе, докато разбера консистенцията на въпросните капки Joy
Казвам ви НЯМА ТАКОВА ВКУСНО НЕЩО!Дайте това на половинките си  Wink

Петенцииии Hug да ти е живо и здраво пораслото момченце nbirthday на Дени  bouquet  bouquet  bouquet
Михи, Hug честита ти годинка мила! Давай смело напред, вярвам, че ще успееш  bouquet  bouquet  bouquet
Нелсънче Hugбраво на теб и честита ти годинка като четвъртофазничка  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, не се колебайте да се съберете на среща - отнасям го към всички от района на Търново! Н е знаете какво губите, не знаете какви положителни емоции има човек, не знаете колко е зареждащо и стимулиращо, не знаете какви приятелства се завръзват...ако се срамувате, никога няма да узнаете!!!
Аз ако имах възможност веднага щях да яхна метлата afwitch ама нямам...тя и метлата ми се пооскуба hahaha

Айде, много гушлячета за всеки който иска и умната с празниците Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Забравих да обявя кафепиене в чест на Пусикет и Танте в Мол Варна -4ти етаж, Краев Експрес на 20.02 от 16.30. Така добре ли е?

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 13:05 от kris70

# 156
  • Варна
Здравейте, мацки!
Честит празник на всички! По скоро честити празници на всички! Желая на всички много здраве и много любов и щастливи мигове! И свалени килца разбира се  smile3503
Моля за прошка ако съм прегрешила пред някого и давам своята!
Честити поводи на всички момичета!
Аз днес пак съм си на 58кг. Сутрина станах да си правя маска на главата с жълтък и понеже ми досвидя да хвърля белтъка го забърках с малко извара и в микровелето за 2-3 мин. Получи ми се чудесна закусчица.
Kris: Благодаря за честта, която ми оказвате. Така ще бъда още по притеснена  Laughing Laughing Laughing Обещавам да присъствам в МОЛ-а на 20.02. Нямам търпение  Laughing Embarassed
Много хубав ден пожелавам на всички! И весел празник!
П.П. Аз съм на работа довечера. Ще празнувам Валентин по късни доби като се прибера  Laughing Laughing Laughing

# 157
  • Испания

# 158
Kris: Благодаря за честта, която ми оказвате. Така ще бъда още по притеснена  Laughing Laughing Laughing Обещавам да присъствам в МОЛ-а на 20.02. Нямам търпение  Laughing Embarassed
hahaha hahaha hahaha Аз нарочно така го написах, та да те притесня хубавичко Joy Joy Joy
Шегувам се разбира се Hug Hug HugНяма какво да с притесняваш, айде на купоня Party

# 159
  • Варна
Зачетох рецептите за П дни и се сетих какво щях да ви питам.
Няколко пъти си слагам вече на салатата, когато съм на ПЗ, течен парафин. Това позволено ли е за втора фаза, или е само за 3 и 4? По принцип дори не слагам много 1 с.л.  LaughingИ ако става вие какъв си купувате? Аз си вземам от аптеката малко бяло шишенце. Преди дори го използвах да си мажа таблото на колата  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 160
Преди дори го използвах да си мажа таблото на колата  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз порадитази причина все още не мога да се престраша да го ям Peace

# 161
Танте, няма страшно, ползвай си го парафина.Той даже помага за ВЦ-то. Обаче е канцерогенен за готвене  Naughty
Купувам си от аптеката, ама им поръчвам 1л бутилка за 10лв. Иначе излиза много по-скъпо - 40гр за 1,20 някъде

# 162
Да помогна с минусчетата... днес още половин кило за да стигнем 78.600 nuts
ttedkata, браво за резултата и продължавай без искушения.. Аз си пиша дните в един дневник за да помня кой ден какво е. Но те предупреждавам че аз почнах по ПЗ дни да смъквам, така че по добре да не си сменяш програмата.
Я кажи защо не си земала витамини до сега?  #Crazy #Crazy

Та искам да попитам нещо а млечните продукти. Аз понеже не ям много много кисело мляко пък извара в Гърция много няма, пия прясно мляко доста. Определено над 1лт някои дни. Това дето го пия е 0% и съм забелязала че колкото повече пия, толкова по малко проблеми имам с 00-то и толкова повече смъквам... Защо така, някои има ли идеи? newsm78 newsm78

Коралче, виж ми подписа и снимките и съди за себе си...
честита годинка на михи и на nelsun във четвърта.  bouquet  bouquet

Аз да си кажа и тука, идвам на 12 Март (кацам в софия сутрин рано в 8 и нещо) и на 15 си тръгвам обратно за Атина вечерта в 19:00. Аз и моята приятелка дето ме запали по Дюкян (да я жива и здрава) ще си дойдем до ВТ. Ще търча аз напред назад за документи, но за кафе с видни Дюкянки като Гардения ще намеря време. Изчистих си и личните. Ако има и други навитаци, да се организираме... Hug Hug Hug

# 163
  • Варна
Мъжа ми ме бъзика да си настъргвам и половин свещ в салатата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
В къщи ме мислят за побъркана, ама кога ли и на тях ще им подправя салатката с парафинче  smile3506 smile3508 newsm62, че ми писна на всеки да правя отделна салата. Laughing

# 164
  • Варна
Благодаря, Крис! Аз и без това не готвя с мазнина, само за салатки го ползвам. В аптеките продават ли по-големи опаковки? Или трябва предварително да си заявя?

Общи условия

Активация на акаунт