Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 22 789
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Мацко, ок е чадо, но дай си пуснем из нашите дебри едно тъъънко списъче ( информативно). Всеки ще пита - кой ще идва и т.н. иначе няма да се знае кой ще ходи...да не стане на края само две мами самотно да си поркат Laughing
Хайде да го направим така:

Давайте насам именцата си дами, които сте сигурни,че идвате. Да кажем до Сряда да се знае колко човека сме. После ще измислим бързо събиране на парички и плащане до края на седмицата, понеже наистина няма време... Има мамита, които наистиа трудно биха се добрали до ресторанта за да платят капаро и други, които са по-мобилни ( с авейлъбъл баби и помощници)Simple Smile)))

Ако сте съгласни, пускайте на лични на мен или мацката потвърждение с именцето си, за да заформим списък до сряда.
Мир Вам, чада! Аз тръгвам за Ветрен! Peace

# 151
Оки, става! Аз ще съм първата в списъка! Всички идващи тогаз - на лични на Миленка.

# 152
  • у дома
Добро! На 8-ми живот и здраве, смятам да дойда!
Настина е гадно времето, по цял ден съм сама в къщи с дятето, ако на някой му се идва на гости, добре дошъл...
Недалинчи, идеята за басейна е страхотна - а родителите къде са и добре ли е отоплено? Иначе, за всички рождени дни на Наталия до сега съм ползвала Бат кетъринг и съм много доволна, хем не се мъча, хем красиво и вкусно! Днес ще правя мусака, таратор и понеже имам хубаво мляко се колебая между макарони на фурна и крем-карамел. На последното съм майсторка  Flutter

# 153
Добро утро на всички, или май вече добър ден стана!
С малко закъснение да честитя празника на всички и да ви пожелая да сте много обичани, уважавани и ценени!  Hug
А на 8-ми така ми се идва, но май няма кой да гледа малките, всички отиват по банкети, а не мога да оставя все пак таткото с двамата  Sad
Ще помисля още малко някакъв вариант, но няма много време!
А Недалинчи наистина съм чувала че в България на басейна ставали много хубави рожденни дни!

# 154
Вале, отстрани на басейна има бар с маси,ние седяхме там.А ако искате вие се цопайте в големия басейн.Иначе е топло.Носете джапанки и евентуално хавлия допълнителна,преди даваха от там сега не знам как е. И искам да ти кажа че с това меню,веднага ме спечели за гост  Joy

# 155
Добру Утро  Heart Eyes вчера до късно празнувахме вкъщи и днес едвам станах към 11  Mr. Green моя мъж добре се представи с един красив букет чесно казано неочаквах, че не е много по изненадите той, но уви  Heart Eyes

За 8-ми ще разбера утре или сряда дали има чалъм да дойда Rolling Eyes
Колко е куверта?

И още една питанка очите на бебчетата кога се избистрят до реалния им цвят, щото моя Марти си стой все така синеок не мътно ми баш синъо та ми е чуденка дали ще се променят понеже нито аз нито таткото сме със сини както и бабите и дядовците newsm78

# 156
Мисля, че към годинката придобиват оригиналния си цвят.
Куверта е около 29 лева. Чакам тая мацка да ми пусне по мейла тез просволути манджи, ама йок засега.
То не ми пречи да се обадя в ресторанта и да ми го кажат, ама пусти мързел...

# 157
А сега Луси, казвай от къде са тези сини очи?  Laughing

# 158
А сега Луси, казвай от къде са тези сини очи?  Laughing

абе връщам лентата назад ама няма уж срещи със съмнителни лица че да се съмнявам hahaha
двама прадядовци имаме със сини, ама много назад го връщаме детето Thinking дано се променят, че да не ме гледа с подозрение родата Whistling

# 159
  • Бургас
he he eh Луси, що си сторила, бе чедо хахаха Нали се сещате по биология, едно време учихме за едни ми ти неща наречени АЛЕЛИ; Та имаше едни таблици с кръстоски на кокошки:-))) Та се сетих как едно на 100% бяло семейство им се родило ...негърче. Бащата естествено откачил, а майката ( милата) без вина - виновна! След редица тестове за бащинство, науката се произнесла - няма грешка - ТОВА са биологичните родители на детето #Crazy Оказало се, че от страната на момчето имало някаква тъмнокожа пра-пра баба и видители, малките, палави Алели каква "шега" си скроили с горките хора. Това, разбира се случвало изключителнооо рядко, но все пак се случва;-)))

Понеже знам, че Морска–Звезда и Сайки попрочитат нашия форум, моля да се чувстват официално поканени да празнуват с нас 8-ми март;-) Разбира се ако има и други желаещи да се присъединпт към нас - ще се радваме Hug

# 160
Не се притеснявай за очите, често срещано е това да става така, но според мен ще си останат светли, пък и то е хубаво какво  Peace
Абе тоя куверт не е ли скъпичък Thinking Онзи ден говорих с една приятелка, която ще се жени и ми каза, че куверта в този ресторант за сватба е 15 лв., а за празник като Осми март какво повече могат да предлагат, че да е двойно по-скъп?

# 161
  • у дома
Нели заповядай  Hug
Лусия много е рано още... Очите на дъщеря ми почнаха да си променят цвета чак към годинката. Сега са пъстри...
http://vetrenmothers.snimka.bg/baby/our-baby.467104.17419172 - ето ги мойте две чавенца  Heart Eyes

# 162
Колкото - толкоз. Там са казали, че може да се комбинира меню от 4те варианта, но да не е по-малко от 25 лева. Аз съм сигурна, че няма да мога да изям всичко, което ми сложат, но какво да се прави...

# 163
  • у дома
15 лв. куверт за сватба?! Shocked Няма такъв куверт, нещо се е объркало момичето...  Peace

# 164
  • Бургас
Колкото - толкоз. Там са казали, че може да се комбинира меню от 4те варианта, но да не е по-малко от 25 лева. Аз съм сигурна, че няма да мога да изям всичко, което ми сложат, но какво да се прави...

няма се притесняваш, ще ти помогна Grinning .... Какъвто апетит ме гони се чудя дали да не си взема 2 куверта и 4 десерта  Animal Pig
опс сори .. Не "Апетит" ,а "лакомия"

Общи условия

Активация на акаунт