Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 949
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Штъркела,днес ако искаш ще минем от там и ще ги видиш Simple Smile

# 346
Штъркела,днес ако искаш ще минем от там и ще ги видиш Simple Smile
ЧудесТно Simple Smile Ако са хубави направо ще взема 1 да пробвам,само незнам дали ще иска да яде от него като е свикнала с тези на Др Браунс  newsm78 То и без това имам 1 торба неизползвани шишета Simple Smile Между другото,незнам дали тук е мястото,но да кажа,тъй като имам шишета на Чико и Нук,които съм излолзвала максимум 3-4 пъти,,тъй като малката не искаше да яде от тях,та няма какво да ги правя,някой ако иска да свирка  Peace

# 347
Добро утро, добър ден, който както иска!
Дани, видях я Ема.Голяма кукла, направо като картинки са снимките, голям бонбон.И още от малка, като мадамите знае как да кръстосва краката Laughing
Времето днес ми се струва чудесно.Ние и без това сме на консултация ранния следобед Tired , пак ще ни ваксинират, добре, че е последната третата.Кой знае пак как 2-3 дни ще сме криви и ще мрънкаме  ooooh!
Но поне ще се разходим хубаво.На групичката за Борисовата, приятна разходка, а на другите приятен ден.

# 348
Ох,как ви завиждам,че ще се възползвате от хубавото време.Аз шуртя като река и май по-добре да не рискувам с излизане.
Тия шишета съм ги мяркала някъде из нета,но се позачудих как се докарва температурата на водата.То ако ще се отваря бутилката,за да се сипва топлата вода като сме навън,какво ме топли ,че си има контейнер за АМ-то?Че аз отделен контейнер,в който си слагам дозичките,си имам.

# 349
  • Бургас
Всички отидохте на разходка и темата запустя  Mr. Green

# 350
  • Пловдив
Много съм доволна  newsm68
След упоритият отказ на сина ми да яде с лъжица се запънах на инат и купих шише с лъжичка, вместо с биба. И нали си е шаранче още, сипах му 4-5 лъжички ябълково пюре и още като видя, че се задава шише и зяпна като мисирка  Mr. Green Измете всичко , облиза се и се уригна, душата камбана.Утре 6 лъжициии  smile3508

# 351
Горги, Възхищавам се как все успяваш да оправиш нещата  Laughing

За прегледа при Христов може и да не е на лични, ай стига с тия лични и тия тайни, всичко да се знае, ама -ха Joy Наистина и мен ме вълнува, вече сериозно.
За шишетата - с контейнер, без контейнер и за съм с Томи типи, ама улива яко - мойта мишка е мъничка де, но единственото шише с което не се улива е на нук с ортодонстски биберон - S, M. И аз събрах една торба шишета  #Cussing out

# 352
Айде мацки,първата завърнала се се включва Simple Smile Мнооооооого голяма жега! Изпукахме ( поне аз ),иначе беше много готина разходката,след малко пускам и снимки Simple Smile

# 353
  • Пловдив
Здравейте,устисках тази вечер,
сега на визитацията ми казаха,че матката е много чувствителна-пак система  Simple Smile,
тъй ще е изпитания,
аз така като гледам 20 дни мога да си откарам  тук-само да не тръгне раждането Grinning,
гледат ме като принцеса-храна,кръвно,тонове......аз нали след две раждания в окръжна на друго съм свикнала-и сега направо съм в неудобство -така да се каже Simple Smile,
запознах се с Гери-"спретнахме" си един житейски разговор Simple Smile,
ох петролче,настъпа ми болното място Confused,но нямам алтернатива,разквартировани са при баби и дядовци,за Васко не съм толкова притеснена -той е геймър и като се върне от градина-се занимава,но София един път съм я оставяла за 4 нощи и ми се разсърди-отказваше да ми говори по телефона  Rolling Eyes Laughing
излизайте на разходки,че после не мож ме настигна-аз от 9 сутринта до 6 часа откарвах в парка-и сега да е всичко наред -пак така ще правя,
п.с. на моя мъж пък сигурно му е било хубаво,че със София сме били навън-подремвал си е той с Васко-лешпери са това мъжете Grinning  

Добре, че писа, притесних се вчера като те четох  newsm09
Радвам се, че си под наблюдение, сега плодчето е най-важно, с тия чувствителни матки аман..Всичко ще е наред, имаш и моите позитивни мисли  Hug

Горги, Възхищавам се как все успяваш да оправиш нещата  Laughing

Ъм, благодаря ти.Амбицирах се, че ръководех почти 120 човека екип и се справях, а една тулумбичка ми се опъва тука заради една лъжица:)) Какво ли не прави ината  Joy

# 354
http://violetasd.snimka.bg/daily/mami-ot-deva-mariya.475404.17478968 - Снимките от днешната разходка
Мисля че и Мели прави снимки,ще чакаме да ги качи Simple Smile

# 355
  • у дома
Ъм, благодаря ти.Амбицирах се, че ръководех почти 120 човека екип и се справях, а една тулумбичка ми се опъва тука заради една лъжица:)) Какво ли не прави ината  Joy
Брей, Горгона, я да ни строиш всички тука за проверка  Mr. Green
Аз да дам отчет от разходката - направих прасци на шотландски планинец, скарах се с две мутреси и хапнах подобаващо катмички. Но, бях забравила как се кара количка по бургаските улици. Половината път го извървях по шосето, с риск да ме отнесе някой автомобил. Всеки паркирал баш на тротоара - на двама младежи им направих лека забележка, с усмивка, пошегувахме се, полафихме си и се разбрахме следващия път да внимават къде паркират. Но две лигли ми вдигнаха кръвното - Ще паркирам, където си искам! Където си искаш - и викам, ще си паркираш кльощавия задник, в къщи. Това е общински тротоар и е за пешеходци, да не викна ей сега една общинска фирма. Ей такива очи облещи  newsm09 Ама ха, много се ядосах!

# 356
  • Пловдив
http://violetasd.snimka.bg/daily/mami-ot-deva-mariya.475404.17478968 - Снимките от днешната разходка
Мисля че и Мели прави снимки,ще чакаме да ги качи Simple Smile

Много сте готини, тъй ме е яд, че не съм и аз и на тази манджа мерудия, ама ще видите вие като се преместя  Mr. Green

# 357
Супер сте на снимките Hug.И ние поизлязохме в Изгрев,и,да ви кажа-направо разсъбляках малката.Няма да се поти я  Hug.На адашката не й ли беше малко топло в това космонавтче? newsm78

# 358
Здравейте и от мен HugСупер временце беше днес GrinningЦял ден навън,най накрая Joy nedalinchi  как мина прегледа при ортопеда?И аз мисля да ходя при Христов,много го хвалят.Моля те дай някакви координати-телефон,къде се намира кабинета му,колко се плаща прегледа,разбрах ,че дори да си с направление пак се плаща.Ти доволна ли си? Благодаря предварително:)
Абе мацки ,да ви попитам,вие кога ще го слагате тоя превенар,който е включен в новия имунизационен календар,че ние дакато влезе в сила и тъкмо ще сме го изтървали както е даден по схема там.

# 359
Ами то си беше доста жегаво.То и аз бях навлякла дребната, ама я поразсъблякох,че веднъж вече съм я претопляла,не искам пак да ми се изпъпчва.

Общи условия

Активация на акаунт