Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
By the sea, ами Драгнева ми каза да я махна лепенката 10 дена след като я сложи и аз така и направих де.
Коликите ни са слаба работа/ пу пу да не ме чуе дявола/. А за храненето -на 1-2 ядене само дохранвам с АМ, по 30мл. Вечер усещам че почти нямам кърма,иначе през останалото време нямам проблеми.
Ние не сме сефтосали разходката,ама скоро трябва и това да стане....
Целувки на Борянка !

# 466
 newsm78 На, и аз туй се чудя що се хабя да кърмя при условие, че дятито си изяжда цялото количество АМ - 90 мл. (по кутията требе са 100-120мл, но много ми се чини за 3 седмици). явно или мляко няма или само имитира сукане пък си виси там... Но ме натискат всички - кърмиш ли, кърми!!! Много е полезно, Ам е вредно, запича, туй онуй, поне малко имунитет с кърмата и дай. те така - и аз слушам, ако имате дурги съвети - споделяйте!
За режима - тя си измести така часовете и си мина от 3 на почти 4 часа, ако до 2-3 седмици вземе да пропуска 6-то хранене - ще мога и да спя...
Съни - явно наистина всичко е индивидуално - за мен каза макс 3 дни с лепенката ...
Лора, дай тия звуци бебешки да не ги ровя 2 часа в нета... имаш ми скайпа или пусни линк за всички нуждаещи се.  bouquet

# 467
аз пък да ви се оплача,Микаела взе по-често да огладнява. както си цока цока и изведнъж спира.аз проверявам дали има още кърма в гърдата-има.и понякога едвам изкарва 3 часа.а да не говорим,че от снощи няколко пъти яде на 2 часа.да не би да ми е станала по нехранителна кърмата незнам. и преди си сучеше по 10 мин. и сега пак по толкоа (даже понякога по повече),обаче огладнява по-рано. или вече е захитряла и знае,че като се разреве повечко и давам да суче. обаче аз като я взема и тя започва да търси,точно като гладна. ох незнам и аз вече.да изкараме до петък че сме на консултация и да видим

# 468
Лора, дай тия звуци бебешки да не ги ровя 2 часа в нета... имаш ми скайпа или пусни линк за всички нуждаещи се.  bouquet
не сте казали   Heart Eyes ето линка http://babysleepnoise.com/download.html има за всеки по нещо дано помогнат Rolling Eyes.

mama89
давай му на детето да цока като иска щом зяпа може да не се е нахранила добре от предното кърмене и затова бързо да е огладняла пък и нехранителна кърма няма Peace

# 469
  • у дома
Петролиана, прави са да те натискат - аз бях много загубена като родих първото си дете. Мислих, че кърмата и АМ са едно и също нещо, работих си до края и представа си нямах как се гледа бебе...Не знам, дали за това, че се роди преждевременно, заради това, че не я кърмих или че стерилизирах до 7ия месец  /:ooooh: ooooh!, то лапето тръгна да лази, ръцете, краката всичко пъха в устата - аз обаче, стерилизирам  Tired/, но каката много ми боледува. Затова сега се цедя - и на моите родители първите им думи като ме видяха сега в Дева Мария им бяха - закърми ли го...Мисля, че това е най-доброто за моето дете. Нищо, че е минало през помпа, хладилник и претопляне. Все си мисля, че е по-полезно от АМ.
Мама89 - нормално е да огладнява по-често. Първо - расте и второ има така наречени скокове в растежа, време в което детето има нужда от повече храна.

# 470
  • Пловдив
И мен се опитаха да ме натискат, ама като не става-не става.Понякога малко в повече ми идва маниакалното мърморене за кърмене от страна на роднини и познати, важното е децата да растат здрави и да си наддават .

# 471
  • у дома
... важното е децата да растат здрави и да си наддават .
Именно, Наталия си беше здрава, докато я гледах в къщи, но като тръгна на градина - през седмица беше болна... Tired Tired И естествено - аз бях виновна, защото не съм я кърмила Tired

# 472
  • Пловдив
... важното е децата да растат здрави и да си наддават .
Именно, Наталия си беше здрава, докато я гледах в къщи, но като тръгна на градина - през седмица беше болна... Tired Tired И естествено - аз бях виновна, защото не съм я кърмила Tired

Бе глупости, ти си била виновна..Детето е било вече контактно с голяма група други деца...сестра ми кърми, кърми и сега са 2 седмици градина-1 седмица болни, тъй че не може тъй с лека ръка да е виновен някой.Брат ми е кърмен няма и месец- е, няма такова здраво същество, не съм го чула да кихне или пък да легне болен.Индивидуално е и това с кърмата...като всичко друго при децата.

# 473
  • у дома
Ами и аз така мисля, ама нека после някой ми каже нещо за Гоги - бахти, убих се с туй цедене...

# 474
  • Пловдив
Ами и аз така мисля, ама нека после някой ми каже нещо за Гоги - бахти, убих се с туй цедене...

А тъй, вържи си гащите, пък да смеят да ти гъкнат само!
От мен също един глас за БиоГайа-та в полза на редовната перисталтика, при нас доста помогна, опитай, може да и вашето решение на момента с изхождането, аз я давах в комбинация с Инфакола.

# 475
  • Бургас
Защо толкова се учудвате на захранването със сокчета от втория месец  newsm78 newsm78 newsm78 Та преди 4-5 год. схемата беше точно такава. И аз така захраних първото си дете. Не видях нещо да се е променил  Rolling Eyes
Сега, че американските деца били тлъсти и айде новата мода - след 6-я месец. Кой знае догодина кво ще измислят  Joy

# 476
   Ох, с това кърмене голяма мъка и при мен- няма и няма, тя и маймунката не суче хич, та я храня и аз като By the sea  с АМ, а я дохранвам с кърма. Виси 1 час на гърдата, бутам я, ръчкам я, а след това реве и изяжда 100 грама АМ. Но ... и моите упражняват терор над мен, че кърмата е здраве. Съгласна съм, но то хем не суче нищо, хем сериозно е застрашено моето психично здраве. А и дъщеричката на една  приятелка не е кърмена нито веднъж през живота си, а за седемте си години никога не е пила антибиотици. Така че аз лично смятам да спирам да се мъчим взаимно.А между другото, нормално ли е да не мога да изцедя с помпа повече от 5 грама?

Сиси, и с нашия батко схемата беше такава- дори след 40-тия ден ме накараха да давам сок от ябълка и морков, на 3 навършени месеца- плодово пюре, на 4 месеца- зеленчуково и каши. Сега ще се вслушам в новите инструкции, сигурно имат резон, но пък нямам намерение да си вменявам вина, че преди 7 години не съм знаела за това.

# 477
kendii,къде се загуби бе момиче? ти да не я мъчиш да я кърмиш деноношно,че да нямаш време един ред да драснеш?
и аз като вас мисля да я кърмя,когато си иска.е пак ще оставям да мине малко време де.
а пък за даването на сокче от 2-ри месец,мпето лично мнение е,че е раничко.това нежно бебешко стомахче още не се е изчистило от коликите напълно и аз да го тормозя със сокче.то сокчето няма да избяга.не че ще и стане кой знае какво , но все пак наистина не искам да я натоварвам още рано рано

# 478
стига с тези помпи бе момичета. пробвайте на ръка.толкова по-лесно е и най-важното е че не боли и става много бързо.от където и да го погледнеш е по-добре.

# 479
  • Пловдив
Защо толкова се учудвате на захранването със сокчета от втория месец  newsm78 newsm78 newsm78 Та преди 4-5 год. схемата беше точно такава. И аз така захраних първото си дете. Не видях нещо да се е променил  Rolling Eyes
Сега, че американските деца били тлъсти и айде новата мода - след 6-я месец. Кой знае догодина кво ще измислят  Joy

Аз се чудя какво пък толкова полезно има в тия сокчета и защо аджеба се дават плодови киселини на двумесечно развиващо се стомахче и зорлен му се връщат коликите...

Общи условия

Активация на акаунт