Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Вили, Валето имаше предвид,че започвайки соковете в средата на третя месец, смисълът е бил почти никакъв  Laughing
Да ясно,но както писах и снощи идеята беше също да почне да приема повече течности,тъй като водата хич не я уважава.Пък и Згурова така ми каза.....Абе здраве да е  Simple Smile
И аз съм в 12 на Борисовата.Горги,няма ли да ни джойннеш днес?  Hug

# 526
  • Пловдив
Вили, Валето имаше предвид,че започвайки соковете в средата на третя месец, смисълът е бил почти никакъв  Laughing
Да ясно,но както писах и снощи идеята беше също да почне да приема повече течности,тъй като водата хич не я уважава.Пък и Згурова така ми каза.....Абе здраве да е  Simple Smile
И аз съм в 12 на Борисовата.Горги,няма ли да ни джойннеш днес?  Hug

Далече ми е Борисовата, иначе с голямо желание бих се джойнала.

# 527
  • Бургас
момичета ,като захранвате какви лъжички ползвате  и това шише с лъжичка има ли го по магазините

дайте gsm,че ние към 13 ще се храним та да ви звънна да ви намеря после

# 528
  • Пловдив
момичета ,като захранвате какви лъжички ползвате  и това шише с лъжичка има ли го по магазините

дайте gsm,че ние към 13 ще се храним та да ви звънна да ви намеря после

Шишето може би го има по магазините, но тъй като нямах време да обикалям го поръчах онлайн от www.pakostnik.com
Цената е 4,79 лв за бройка, доставката е 6 лв.Аз поръчах 2 да си имам, дойдоха на другия ден.

# 529
Добро утро  Simple Smile
групичката от Борисовата към морската няма ли да завъртите, че и аз да се присъединя Rolling Eyes

# 530
  • Бургас
Луси, дай телефон за всеки случай Peace
Краси, писах ти на лични

# 531
lusi ако искаш ще те взема с мънинкия ще ви закарам до центъра при групичката и псоле ще те оставя с тях да се разхождате  Hug

# 532
Aз точно в 13ч.няма как да дойда,но ще звъня на телефона на някой за да питам къде сте и да дам парички

# 533
  • у дома
На мен също 13,00 ч. ми е рано, имам тел. на сеншейшън и нели ще звънкам и аз за парите  Peace

# 534
  • Бургас

Момичета, за 8ми март - разбрахме се с маципис, за среща в 13ч. на Альошата. Моля носете парички за куверта, мамите, които ще идват. За който не може да се добере днес до АЛьошата - индивидуално ще подходим.  Peace

в 13 часа днес ли?

# 535
  • Несебър
Ох, разбуних духовете с тези сокчета, но нямах време да пиша, 2 дена имах гости с преспиване и само четях.
Апсолютно сте прави за сокчетата. Тука едни мои приятелки ме навиваха да ги започна на 2.5 месеца, а педито каза само ако няма колики да давам, ако започне да се присвива да спирам. И аз давах 2 дена, на втория започна да плаче, започнах пак да давам инфакол.
И така като ви четох реших да не си слагам таралеж в гащите, и без това детето си беше вече спокойно. По добре да не си правя експерименти с нея. Мисля, че може да се пробва със сокове, ако детето не е имало колики, но аз реших да изчакам до 4 месец.
Плюс това, калкото и да го прецеждах все имаше истанали власинки.

# 536
Незнам нета ми ли, компа ми ли или от фейса, ама много ми спича  #Crazy всичко.Чак сега успях да вляза да ви прочета.И аз няма как да дойда днес в 13ч на Альошата.Ще гледам тези дни да пратя някой да ми плати на място(ако аз не успея).
Днес обаче ще трябва да се подсрижа, че започна да ми капе косата  smile3511 , дано да ми мине бързо косопада  newsm45 .

# 537
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=14260508;top … 394f71879c9c6b53e
копирам един виц от тема,която чета с удоволствие,леко е циничен,но е в стил "каквото повикало -такова се обадило" Simple Smile,
все още обитавам патологията-дано поне още седмица да е така Simple Smile,
вече запознах лекари и акушери,от вчера и двойна доза магнезий,надявам се да не срещам други елементи на Менделеев,
лек ден момичета Simple Smile

# 538
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=14260508;top … 394f71879c9c6b53e
копирам един виц от тема,която чета с удоволствие,леко е циничен,но е в стил "каквото повикало -такова се обадило" Simple Smile,
вече запознах лекари и акушери,от вчера и двойна доза магнезий,надявам се да не срещам други елементи на Менделеев,

е къде се загуби тия дни реших че са те изписали

# 539

е къде се загуби тия дни реших че са те изписали
уви-не  са,вързали са ме за система Simple Smile,искам да вляза поне в 9-я месец,
клиничната пътека свършва днес,продължавам "по хотелски" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт