За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 16

• 28 919
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,от единия край зъбчето проби,като пипна драска,а и то се вижда,че е пробило,обаче малката продължава да нервничи.Защо още е неспокойна?Нали зора беше да пробие?
Защото може да излиза и друго зъбче. А може и защото е пробило само от единия край. Защото това е съвсем ново изживяване за бебето. Следващите зъбки се вадят мааалко по-лесно от първите.

# 166
  • София
kristina23(1986), изчакай малко. Хубаво, че е пробило зъбчето, но трябва и венецът да се успокои. Ако имаш някакъв гел за зъби - намажи.

# 167
  • София
Момичета,от единия край зъбчето проби,като пипна драска,а и то се вижда,че е пробило,обаче малката продължава да нервничи.Защо още е неспокойна?Нали зора беше да пробие?

по принцип боли докато се покаже хубаво, ако само драска, като нищо има още да  отвори венеца и може още да понаболява.

# 168
Момичета,синът ми е на 4 месеца и е на кърма.Ака по 6 пъти на ден , всеки ден.Нормално ли е това?!Нали уж изхожданията трябваше да намаляват постепенно с възрастта.

# 169
  • София
за мен е нормално Simple Smile
освен ако разбира се до сега не е акал по-малко и изведнъж да са станали повече на брой и с др косистенция.

# 170
Angel_Dust ,мерси за отговора.От както се е родил е все така.

# 171
Метаболизъм. Peace  Явно няма място за притеснение.

# 172
Здравейте, да се включа и аз с въпрос. Преди малко ни взеха секрет от нослето, но 2 часа преди това го бях почиствала със стеримар. Знам че не трябваше, но малката не можеше да се храни от сополките. Питах педи, но нищо не каза, затова да питам и вас дали ще окаже влияние на изследването това почистване?

# 173
Според мен не би трябвало да окаже влияние,все пак това е солена вода,а и щом си казала на педи и не е казала,че е пролем,значи не е.

# 174
Моля ви, някой ако знае как се казва гелчето, което се използва при смукане на палеца. Ох, ама как само го обясних!
 Hug

# 175
  • София
Здравейте, да се включа и аз с въпрос. Преди малко ни взеха секрет от нослето, но 2 часа преди това го бях почиствала със стеримар. Знам че не трябваше, но малката не можеше да се храни от сополките. Питах педи, но нищо не каза, затова да питам и вас дали ще окаже влияние на изследването това почистване?

на нас са ни казвали изрично всеки път , че сутринтта преди изследването не се пръска... вариант е утре да не пръскаш нищо и да повторите изследването.

# 176
  • София
Моля ви, някой ако знае как се казва гелчето, което се използва при смукане на палеца. Ох, ама как само го обясних!
 Hug
До колкото знам, то е като безцветен лак. Против гризане на нокти и се ползва и при смучене на палец. Според мен е още малко детето да го мъчиш. Имам същия проблем с моята дъщеря, но педи ми каза, че преди 1г. е абсолютно безсмислено да пробвам - само ще мъча детето и себе си, още не разбира. Изчакай още малко и се консултирай да видиш какво ще ти препоръчат.  Peace

П.П. Проблема е голям и доста трудно се отказват децата от палчето, трябва много постоянство с мазането.

# 177
Angel_Dust,   bouquet    bouquet    bouquet мерси

# 178
 Hug
Даум ексол се нарича.

# 179
Здравейте, момичета,

Имам нужда от съвет - Анна е с кашлица от 2 дни (първо мислех, че е поредният й номер, но уви...), днес бяхме на лекар и казаха, че има секрети и малко зачервено гърло. Изписаха ни вит. С, Коларгол и Проспан. В листовката на Проспана пише да не се дава на деца под 1год. - да го давам ли или да потърся второ мнение? За пръв път се разболява и аз съм доста шашната (предполагам, че всяка майка се чувства така) Cry

Благодаря ви предварително за отговорите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт