"Италианците го правят по-добре" ...

• 60 791
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 245
Вени, тези момчета май на Дедо повече ще се зарадват, от колкото на нас  Thinking

Joy
А бой де!

# 1 246
  • забравих си мисълта...
Вени, тези момчета май на Дедо повече ще се зарадват, от колкото на нас  Thinking
Joy
А бой де!

Мила Никол, недей така, не му ли стигаме ние на Дедо, че сме се наредили на опашка, а той се покри някъде. Но виж, ти намери начин, да го накараш, да се покаже;).
Дедо не бой се, и недей сега да ни биеш, ние не те даваме на никой, наш си, на темата и ще те пазим, да знаеш Wink.

# 1 247
Честта е изцяло моя  bouquet

# 1 248
# 1 249
# 1 250
Ми... каймакът беше божествен... дотам знам. Сега не става.  Off limit е.  Blush

П.П. Аз заради него се оАндалусих вовеки веков и държа да отбележа, че и тез испанци там много добро кафе правят, направо си трябва подложка, пАри. А тук в темата не бяха много ласкави отзивите лятото, но аз нямам забележки.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 21:50 от simplyaven

# 1 251
  • Italia
Вени, тези момчета май на Дедо повече ще се зарадват, от колкото на нас  Thinking

Joy
А бой де!

Браво бе, другите ще ги .... а, кафета и ромове ще пиеш с тях, за мен - бой  Crossing Arms 'Асан не е ли 'ора?

Аз не че нещо, ама тез' младежи както ближеха това ескимо, хич не ми изглеждат да се интересуват от наш'те чашки. Виж, ако беше клип, в който ядяха стриди, друго щеше да е Laughing

# 1 252
Задавих се.  Crazy

# 1 253
  • забравих си мисълта...
Никол, чак до там не съм мислила, кой какво облизва или друго прави.  Joy  Joy  Joy

Дами и Господа и все пак днес е петък Two Hearts 

# 1 254
Виж, ако беше клип, в който ядяха стриди, друго щеше да е Laughing

За тези, които не го знаят стриди, миди, скариди, хайвер и морски дарове са чудесен афродизиак  Flutter
Та като ви се припие кафе пригответе едни миди на половинката и после чакайте ефекта  Crazy

# 1 255

За тези, които не го знаят стриди, миди, скариди, хайвер и морски дарове са чудесен афродизиак  Flutter
Та като ви се припие кафе пригответе едни миди на половинката и после чакайте ефекта  Crazy

Eфектът е рядко щастие ,затова пригответе и достатъчно мокри кърпички i imodium на път за WC-то. bowuu

# 1 256

Eфектът е рядко щастие ,затова пригответе и достатъчно мокри кърпички i imodium на път за WC-то. bowuu

А-а-а, що така  Thinking Задължително е да са пресни  Naughty
Най-добре да ги улови мъжа, е-е-е-х, спомени,  мечти, кафета... Blush  Heart Eyes

Между другото престанахме да ядем прословутите холандски Zeeuwse mosselen, след като едно лято минахме с яхта близо до едно от мястото, където ги култивират в Зеланд  Stop

Тук събота вечер опустя, всички на кафепиене ли сте?  Flutter Цяла седмица плакнем очи, време е и за действие  Sunglasses

# 1 257
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Картинке, тамън удари часа на романтиката и ти приземи всички Joy

# 1 258

А-а-а, що така  Thinking Задължително е да са пресни  Naughty
Най-добре да ги улови мъжа, е-е-е-х, спомени,  мечти, кафета... Blush  Heart Eyes

.Между другото престанахме да ядем прословутите холандски Zeeuwse mosselen, след като едно лято минахме с яхта близо до едно от мястото, където ги култивират в Зеланд  Stop

Тук събота вечер опустя, всички на кафепиене ли сте?  Flutter Цяла седмица плакнем очи, време е и за действие  Sunglasses

Fata-аз имам testosteron kaтo нa юноша.Пия понякога бром и izbqgvam vsqkakvi afrodiziaci,inache shte se pobyrkam,dori cherveniq piper mi deistva.Moje da izglejda neveroqtno i zabavno otstrani,no mi e mnogo trudno,zashtoto na momenti seksa mi e mnogo po-neobhodim ot hranata.

# 1 259
Ех, Картинке, тамън удари часа на романтиката и ти приземи всички Joy

Az sym prosto mnogo praktichna.

Общи условия

Активация на акаунт