Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да гледам сериите на Survivor?
Какви са правилата на залаганията за реда на изгонването на играчите в сезона Survivor?
Какви са впечатленията от първия епизод на сезона на Survivor?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да гледам сериите на Survivor?
-
Какви са правилата на залаганията за реда на изгонването на играчите в сезона Survivor?
Правилата на залаганията включват прогнозиране кой ще спечели наградата, кой ще спечели имунитет и кой ще бъде изгонен от съвета. Залозите трябва да се правят в определен срок и се дават точки за правилни прогнози. Освен това има бонуси за правилно предвиждане на скрит идол, използването му и евакуация по медицински причини.
-
Какви са впечатленията от първия епизод на сезона на Survivor?
-
Кои бяха любимите моменти от първия епизод на сезона на Survivor?
-
Какви са впечатленията от участниците и какви са прогнозите за следващия епизод на сезона на Survivor?
.

Бен не ми е от любимците, но в началото винаги е забавен. Е, този път може и да не остане толкова дълго, че пак да ми омръзне и да почна да прескачам кадрите с него 
).
?
, а има ли значеие на коя стрелкичка да щракна?
и въобще не ми е ясно какво правят и тя, и Аманда, и Първати тука. 
?