Survivor 20 Heroes vs Villains

• 17 217
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
моля ви, помогнете ми. Нещо не мога да изтегля предишните сезони от сайта, които е даден на първа страница. Реших да си деъпна 17, 18, и 19 сезон и да си ги изгледам с кеф пак (19 ще го гледам за първи път), обаче не става. Cry Cry Cry Успях да дръпна само 2ри и 3ти епизод на 17ти сезон. Свалям с u-torrent.Може би аз не правя нещо както трябва  newsm78. В момента, в който натисна ОК, епизодът веднага отива в "СВАЛЯЩИ СЕ", но стрелкичката отпред става червена и сочи надолу ooooh! и вече два дни нищо не се случва.Не знам дали го обясних, както трябва  Embarassed Ако на някой му се занимава с моите проблеми, ще му бъда мн благодарна да ми обясни какво да направя.
Ще се радвам, ако някой ми каже и други места от където мога да тегля Сървайвър (по-простичко, ако може! Grinning)

Тегли си ги от Замунда, има ги всичките.
Аз сега изгледах 19-ти и ги почвам от 1-ви, че съм гледал само 5 или 6 общо.

# 46
Та как ви се струва - дали такива игри все пак са изключения?
Те направо да правят всеки епизод двоен  Grinning Ще има време за всичко. А сега въпреки че беше само 1 игра пак не остана време да покажат всичко интересно. Кандис разпита кой ли не, не вярвам да не се е усъмнила в JT а нищо не дадоха. Злодеите уж имаха 6 човека да махнат Парвати, а после 9:1... Добре че поне ни отделиха време да може да се насладиме на Коуч. Сцените с гимнастиките и перенето още от Токантинс са ми любими, а като и се разпя направо ме довърши  Joy Mr. Green   Най-после чухме и част от един от разказите му Grinning
Роб не знам защо предпочете да остави Парвати, следващия съвет ще е последния на който ще може евентуално да събере 5 гласа но няма да е лесно ако иска да са за Ръсел, особено ако той се усети...

# 47
А също имаше и шокиращи за мене кадри с това момиче:

Mr. Green

# 48
Всъщност интересното остава за следващата серия. Според анонса там пак ще подхванат нещата както бяха в 19 сезон. Любопитно ми е какъв е този паралел между скритите идоли и времето когато името на Ръсел излиза на пангара. Ако някой може да ми даде друго обяснение защо точно от 4 серия се появяват идолите и защо отново са скрити в лагерите на племената...
В този смисъл прогнозите за следващата серия стават доста лесни - играта ще бъде физическа и с явно превъзходство победители ще са героите. И почти със сигурност няма да има пъзели Wink Защото героите там страдат много...любопитна тенденция обаче. И това означава, че злодеите ще трябва да гонят някого. Ако Ръсел не е намерил идола - тогава той ще е (което мене ще ме зарадва много - още един смешко ще си отиде - от това играта само ще спечели). Ако го намери обаче (за което съм сигурен продуцентите ще се постараят сериозно) то тогава ситуацията става по-любопитна. Парвати със сигурност ще е основната кандидатка, но Ръсел май е в комбина с нея. Остава въпросът дали ще я отърве?
И понеже имаше някои предишни постинги, където се отправяха съмнения, че някои от участниците са гледали 19 сезон (Парвати и Даниел, които много бързо надушиха какъв е Ръсел) - потвърждение на противното е точно този трети епизод. За изчезналото мачете все още няма читаво обяснение. Ако бяха гледали 19 сезон (още първата серия) всичко щеше да им е ясно. Остава да се види до кога Ръсел ще си държи устата затворена по въпроса, защото в противен случай автоматично си подписва изходния билет от играта.

# 49
Е, най-после... Simple Smile Много интересен епизод, съветът май беше най-малко вълнуващ.

Незабравими двубои в играта, особено мъжките.  Много се притеснявах за Колби, сигурно можете да си представите Simple Smile.  

Писали сте за епизодите само с една игра.  Аз имах спомени за първите игри само в Samoa, но погледнах в wikipedia - от доста време в поне в 2 от първите 3 епизода играта е една обща.  И аз, а и никой тук не се оплаква, нали? Предполагам, че от следващия епизод игрите ще станат две, а след играта за награда ще има clue за идола.  Писах тук, че заради Coach не може да няма Exile Island, но след като видях preview-то, вече мисля, че идолите ще са в лагерите.  Нещо повече - ще заложа, че Злодеите са спечелили играта за награда и clue-to, затова Героите търсят така хаотично.  Не правя залога си сега, защото ми трябва още време да реша кой ще бъде следващият изгонен от Злодеите  Wink.  Няма да е Ръсел.

За Злодеите ще пиша пак и в близките дни, когато дам прогнозата си.  Сега обаче не мога да не ви попитам как приемате тези разсъждения, наставления и съвети от страна на Роб  Simple Smile?  Сериозно питам.  И това за спането, и това за коалициите след обединението...  Дали си вярва, че другите играчи, а и зрителите не ги разбират тия работи?  Според мен Роб подценява другите играчи много повече, отколкото Ръсел в действителност и в тайните си мисли го прави.  А това, че и той преди бил така нетърпелив, беше върхът.

Много харесах това, което mia4ik e написала за развитието на играта и за старата школа, почти нищо не може да се добави.  Аз обаче харесвам повече сезоните от десети насам.  
Survivor се "глобализира и индивидуализира" (асоциацията е много хубава Simple Smile), но хората правят играта.  И във Facebook, и в Twitter има и старомодно чаровни хора, и такива, които са заети само с това да изучават собствения си пъп, и такива, които правят ту едното, ту другото, и такива, които не попадат в никакви категории  Simple Smile.  Като Coach.  Така че нищо страшно не виждам в развитието на играта, докато избират интересни хора.  
А няма съмнение, че за различните зрители ще са интересни и различни играчи.  Аз например харесах много Тод и играта му в China, виждам, че idealno_loshata е на различно мнение  Simple Smile.  За Роб да не говорим пак Simple Smile?  
A според мен ежедневното оцеляване в лагера е останало на заден план по-скоро само за камерите.  Спомнете си например дъжда в Samoa, Натали и плъха, ухапванията от комари (за нашите вече има мрежи)... Погледнете и Аманда, тя е от новата школа, а и аз не съм й най-голям фен.  Беше само на 23 години в China, бивша Мис Монтана...  А е наистина невероятна като издържливост, умения и хладнокръвие.

# 50
  • в морето до колене
Добре, първо да направя отчет за резултатите от залагането:
the_watcher   - 6
Stitch      - 7
Katie Melua   -17
mia4ik      - 5
tatatata      - 2

Поздравления за Katie, чийто залог е 100% успешен! Направо обра банката!

Сега за серията. Наистина много добра!
Играта беше чудесна, а аз всъщност не харесвам ТАКИВА игри. Физическото превъзходство на Героите беше наистина смазващо... дори Сири не направи изключение. Засега играта им може да се определи кратко – big balls, no brains.
Иначе аз лично съжалявам, че Кортни не участва – мисля, че нейното участие можеше да ни даде поне още един чудесен момент, но те и без това не бяха малко: Бен, разбира се, на първо място!  Shocked (нали не се лъжа, че преди началото на втория сблъсък имаше забавен каданс...); Тайсън (аз нямам определение за тази целувка, но „цвилих”! Mr. Green); Даниел и Аманда за радост на мъжката аудитория; Колби и Роб за радост на женската (ок, Katie печели  Wink – и аз се радвах на победата на Колби в „битката на титаните”); и за капак Джеймс (какво му става на този човек наистина? #Crazy).
В лагера на Героите продължават да се случват „злодейства” – и пак JT се прояви. Това момче играе съвсем различна игра, с което печели моите адмирации – винаги е хубаво да видиш някого в различна светлина. Не знам колко ще удържи с това си поведение, обаче...
В лагера на Злодеите пък се случват странни неща – толкова приказки се изприказваха с/у Парвати и накрая НИКОЙ не гласува против нея. Дори Ранди...  newsm78 Но Парвати беше определено във вихъра си! А и Сандра влезе в познатия образ – където мнозинството, там и аз.
Имаше няколко чудесни реплики:
Роб към Бен – “Is this the same story as last night?”
Кортни – “I told you you’re on the wrong team, James!”
Тайсън за Героите пред камера – “I worried for their sanity.”
Джери –“Parvati is like a virus.”; “I just wanna punch her in the face. That’s all I’m thinking about.”
Парвати за Джери пред камера – “She’s just a bitter old cougar, you know.”
Ранди на Бен –“This is Micronesia 2.0” / “I’ll see you in Losers’ Lounge, I’ll buy you a beer.”
Коуч пред камера –“There’s nobody out here that’s honorable… There’s nobody out here that’s honorable… any more… except for me.”
Парвати –“In this game word doesn’t mean that much. It’s really actions that matter.”
Сандра –“We ain’t have a machete… It grew legs and walked off.”
Парвати –“We’re kind of a tribe full of misfits, Jeff. We’re the Villains.”
И един запомнящ се жест за финал – Ранди хърля превръзката си в огъня!

Накрая – моята прогноза:
Някой ще намери скрит идол още в следващия епизод. И ще го използва още на следващия съвет!

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 19:23 от mia4ik

# 51
Благодаря за поздравленията  Simple Smile.

Цитат на: mia4ik
Тайсън (аз нямам определение за тази целувка, но „цвилих”!  Mr. Green
...
Тайсън за Героите пред камера – “I worried for their sanity.”

Тайсън е съкровище  Simple Smile.
И тук е малко по-внимателен в сравнение с Tocantins - засега остроумничи само в интервютата.
Това ми напомня да попопитам tatatata какви са резултатите от експеримента с прогнозата, че Тайсън ще бъде изгонен?  И каква беше целта - да се види дали Тайсън има фенове тук  Simple Smile?  Има.

А с намеците, че продуцентите подсказват на Ръсел за идолите, не съм съгласна изобщо.  Не бях съгласна и в миналия сезон, а сега пък още по-малко.

# 52
И тук е малко по-внимателен в сравнение с Tocantins - засега остроумничи само в интервютата.
Това ми напомня да попопитам tatatata какви са резултатите от експеримента с прогнозата, че Тайсън ще бъде изгонен?  И каква беше целта - да се види дали Тайсън има фенове тук  Simple Smile?  Има.

А с намеците, че продуцентите подсказват на Ръсел за идолите, не съм съгласна изобщо.  Не бях съгласна и в миналия сезон, а сега пък още по-малко.

Експеримента си беше изцяло с мои проверки на определена информация. Нищо общо с фенове тука.
Продуцентите не подсказват на Ръсел за идолите - нещата са доста по-дълбоки. Но ще коментираме евентуално след следващата серия въпроса...
И в реда на цитатите от тази серия - Ръсел нарече Coach big joke. Само дето не се вижда, че и той е такова нещо. И в интерес на истината от смешковците Coach ми е най-симпатичен - бих искал да остане по-дълго в играта. Някак си той търси доброто у другите хора в игра, която предполага точно обратното. Прилича ми много на Дон Кихот...

# 53
  • в морето до колене
Цитат на: tatatata
Ако Ръсел не е намерил идола - тогава той ще е (което мене ще ме зарадва много - още един смешко ще си отиде - от това играта само ще спечели). Ако го намери обаче (за което съм сигурен продуцентите ще се постараят сериозно) то тогава ситуацията става по-любопитна. Парвати със сигурност ще е основната кандидатка, но Ръсел май е в комбина с нея. Остава въпросът дали ще я отърве?
В тези три изречения има три тези, които искам да изкоментирам - с едната частично да се съглася, на другите две да опонирам.
1. "още един смешко ще си отиде" гласувам с две ръце ЗА  Mr. Green Обаче колкото и да не харесвам Ръсел, не мисля, че от неговото ранно изгонване играта ще спечели особено. Без него ситуацията и в лагера на Злодеите смътно ще заприлича на Героите... В момента Ръсел+Парвати+Даниел(която все още е по- в сянка) образуват единия полюс на племето / Роб+Сандра и Коуч+Джери образуват другия полюс / Тайсън и Кортни засега са нещо като "свободни електрони" според мен. Картинката е доста балансирана, а с излизането на Ръсел балансът ще  се наруши и ще заприлича на Героите, където май Том+Колби останаха сами срещу всички останали...
2. идола-Ръсел-продуцентите - и аз като Katie не мисля, че продуцентите имат пръст в намирането на идолите от Ръсел в С19. Ако обвинявам екипа за нещо, то е за третия идол. Според мен не трябваше да го връщат в играта... макар че от друга страна ех-Галу също имаха шансове да го намерят, ако се бяха заели да ТЪРСЯТ ИДОЛА, а не да ПРЕЧАТ НА Ръсел да го търси. Така че аз не виждам особена манипулация в цялата работа... Просто на Ръсел идолите му се "лепяха за ръцете", а без тях той надали щеше да стигне до финалната тройка (ИМХО). И продуцентите извлякоха максимума от това...
3. дали Ръсел ще отърве Парвати... - Всички странно защо приемат Ръсел за водещата фигура в алианса с Парвати... Вероятно, защото повечето от вас не я харесват. Аз пък чакам с нетърпение доказателства, че не Ръсел ще заведе момичетата до финала, а момичетата ще заведат Ръсел до финала... Това от гледна точка на цялостното развитие на играта. За конкретния случай - първо смятам, че приказките за Ръсел като жертва са поредния подвеждащ анонс / а ако се стигне дотам смятам, че по-скоро Парвати би отървала Ръсел от изгонване, отколокото той нея...

От всичко казано по-горе правя едно основно предвиждане за очаквания скрит идол - хората, които имат най-много нужда от него в момента са Том и Колби при Героите / Ръсел и Парвати при Злодеите. И на четиримата пожелавам здраво копане!  Grinning

# 54
Няма ли кой да превежда сезона? Има английски субтитри и това улеснява превода. Бъдете съпричастни към всички фенове на тази велика игра!

# 55

3. дали Ръсел ще отърве Парвати... - Всички странно защо приемат Ръсел за водещата фигура в алианса с Парвати... Вероятно, защото повечето от вас не я харесват. Аз пък чакам с нетърпение доказателства, че не Ръсел ще заведе момичетата до финала, а момичетата ще заведат Ръсел до финала... Това от гледна точка на цялостното развитие на играта. За конкретния случай - първо смятам, че приказките за Ръсел като жертва са поредния подвеждащ анонс / а ако се стигне дотам смятам, че по-скоро Парвати би отървала Ръсел от изгонване, отколокото той нея...

Ние тук не сме изтъквали водеща роля на Ръсел в отношенията му с Парвати, само tatatata се запита дали Ръсел ще отърве Парвати, просто защото тя в оня момент имаше нужда от помощ.
И аз предчувствам, че Парвати и Даниел (може би с помощта на Кортни и Тайсън) ще се използват взаимно известно време с Ръсел.  
Не разбрах как точно и защо й се размина на Парвати, но Роб и Coach пропуснаха шанс, какъвто може би вече няма да имат.  Същата работа, както при Героите и Сири.  Сега да гонят дивото...

Никой ли няма да дава прогноза?  Много закъсняхме този път.  Ето моята за епизод 4:

1) Злодеи
2) Герои
3) Джери

# 56
Давам - пак обща игра.
1) Герои
2) Герои
3) Парвати

# 57
  • в морето до колене
Цитат на: Katie Melua
Ние тук не сме изтъквали водеща роля на Ръсел в отношенията му с Парвати, само tatatata се запита дали Ръсел ще отърве Парвати, просто защото тя в оня момент имаше нужда от помощ.
И аз предчувствам, че Парвати и Даниел (може би с помощта на Кортни и Тайсън) ще се използват взаимно известно време с Ръсел.  
Не разбрах как точно и защо й се размина на Парвати, но Роб и Coach пропуснаха шанс, какъвто може би вече няма да имат.  Същата работа, както при Героите и Сири.  Сега да гонят дивото...

Аз нямах предвид вас конкретно по отношение на Ръсел и Парвати, а по-скоро общото настроение, което усещам по форумите...
Вероятно е така, защото почитателите на Ръсел са доста и им се иска много той в този сезон наистина да покаже, че е играч и да спечели от едно "по-обективно" жури, което умее да оценява уменията в играта, а не просто да се сърди, че са го излъгали и надиграли  Wink
Според мен тези почитатели на Ръсел вземат желаното за действително, но това си е мое мнение.

Защо и се размина на Парвати никой не разбра май  Grinning
Монтажът беше толкова подвеждащ, че в крайна сметка нищо не излезе от цялата работа - през целия епизод водиха зрителя в една посока... и накрая всичко се обърна / напълно необяснимо. На всичкото отгоре и от пост-гейм интервюто на Ранди нищо не разбрах - хем си знаел още от самото начало, че ако племето загуби играта, той ще е на пангара; хем Роб в последния момент се бил обърнал и се отказал да гласува за Парвати. За което си спечелил гласа на самия Ранди и определението "p**sy"... Или аз вече съвсем нищо не разбирам - или са подвели не само нас, ами и Ранди  newsm78

И относно пропуснатите шансове - когато пуснах темата за фен-каст на С20 в другия форум, имаше много противници на идеята Парвати, Аманда, че и Сири за капак пак да са в един сезон... Тогава казах/написах: АКО ги поканят пак, вероятно ще са силно застрашени, защото ще има много подозрения към тях за pre-game alliance! и АКО те успеят пак да се промъкнат между капките и да просперират в играта, значи просто го умеят! и трябва да им се отдаде заслуженото уважение за това  Mr. Green
И ето доказателството - вече три седмици всички около тях приказват, а нищо не вършат...
Значи после играчите да се сърдят на себе си..., а анти-феновете на девойките да се оплачат на арменския поп  Peace

# 58
Пропуснах да кажа, че за прогнозата си се колебая много между Джери и Роб  Simple Smile.  Все пак се спрях на нея, защото нямам никакви впечатления за настроенията на Тайсън (досега не са го интервюирали май за хората от неговото племе), но мисля, че е по-рисковано да подхвърлиш пред него името на Роб, отколкото на Джери.  Освен това Джери умее да дразни, представям си как Тайсън би я коментирал...
Обаче ако на съвета се намеси скритият идол (има ли нужда да казвам коя коалиция ще го притежава  Simple Smile), Роб може да пострада рано-рано.
Все пак прогнозата ми е за Джери.

# 59
Според мен  много от участниците не са гледали всички сезони и нямат представа за играта на отделните играчи.Например споменаха, че Парвати ако стигне до обединение ще с съюзи с Аманда ...... Джеймс. Особено с Джеймс, т.е. Джеймс не би отишъл на съюз с Парвати. Но на Ръсел ще му бъде трудно. Няма ги ония наивници. Избраха Ранди, за да запазят силата на племето. Има още 5 епизода до обединението. Ако не се влеят мнозинство и ако  няма размесване ......
Но може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт