Survivor 20 Heroes vs Villains

• 17 222
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
  • в морето до колене
Цитат на: ”Katie Melua”
Много фенове на Роб, обаче! Сега с това ли ще ми късате нервите Simple Smile!
Като гледам, искаш да се хванем за косите  Mr. Green ама няма да се поддам на инсинуации! Гледам, че the_watcher е заложил на изгонването на Роб след два дни – ако това е фенско, здраве му кажи! Чак се канех да го питам защо хем му се радва, хем му няма доверие да оцелее поне още малко...
А колкото до моите пристрастия към Роб, аз мисля ги изясних във форума на Сървайвър Филипините тази година. Все пак Роб е единственият човек, за когото официално знам, че се опитва да „изтръска” 1 милион от CBS вече за четвърти път. И честно казано ми падна ченето като прочетох в материала на Далтън Рос за него преди С20 ей това изречение: „...but he also would have won the Amazing Race had producers not convinced the pilot of a plane that had already departed the gate to come back to pick up Uchenna and Joyce.” Ако наистина е било така, човекът има право да се пробва да си върне  Mr. Green

Сега за Ръсел.
Както виждаме Шугър обвинява Парвати, че е имала вътрешна информация за Ръсел от екипа. Това, че Парвати е любимка на кастинг-директорката на Сървайвър е трън в очите на цялата американска форумна общност... И за нея ще продължават да се говорят такива неща. Но думичките  “telling everyone the same thing” и “I want the devil on my side” (Парвати), както и „a great person to play this game with” (Даниел) наистина ми идват малко в повече...
Иначе аз не вярвам в „смекчаването” на стила на Ръсел. И точно защото е снимал двата сезона едва с няколко седмици почивка и не е имал възможност да види себе си по телевизора в С19 – това за мен е в негов ущърб точно толкова, колкото да бъде „скритата лимонка” и да познава терена са му предимства.  Ако не бяха тези back-to-back снимки и беше видял себе си в Самоа – е, тогава със сигурност щеше да е по-мек...

Цитат на: ”Katie Melua”
Защо обаче не копае този човек Simple Smile?! Двоен епизод и нищо за скрити идоли....
А ти откъде си сигурна, Katie, че не копае Wink може да е още рано да ни го покажат.

Изобщо – и за монтажа на американците се написаха доста неща. Според Далтън Рос първата игра е премонтирана по коренно различен начин от нейното реално развитие. Като се почне от това, че се е играло реално до 5 победи, а не до 3... и се свърши с това, че рамото на Стефани е пострадало не точно там, където ни го показаха.
След тези писания на Далтън и след интервютата на Шугър вече се чудя колко ли още кирливи ризи ще излязат наяве до края на сезона.

И накарая да отговоря на въпроса на idealno_loshata – Итън Зон е победителя от С03-Африка и участник в първия All-Stars С08. За борбата му с рака се знае отдавна, както и още по-отдавна той и победителката от С06-Амазон Джена Мораска са двойка – може би най-звездната и харесвана от феновете двойка на формата. И май са заедно по-дълго от Роб и Амбър.

# 16
  • До морето
ох, сега ще ме карате и Джена да я търся из нета Laughing, какво да направя като хич ме няма с физиономиите Blush

# 17
Гледам, че the_watcher е заложил на изгонването на Роб след два дни – ако това е фенско, здраве му кажи! Чак се канех да го питам защо хем му се радва, хем му няма доверие да оцелее поне още малко...
Знаех си че трябваше още при прогнозата да напиша защо Simple Smile Поне в от видяното в първия епизод ми се струва че при първия съвет на злодеите Ръсел ще се опита да изгони Роб. Изглежда че Парвати и Даниел ще са с него временно (явно ще го отрежат на определен етап, и да, явно имат вътрешно инфо). Въпроса е кои други ще привлекат, може би Кортни, Ранди. С Роб изглежда че ще са Коач, покрай него и Джери. Сандра може би и тя, уж каза че ще го предаде чак като му дойде времето тоест дано не е скоро Simple Smile Но за останалите се съмнявам че ще откажат евентуалното предложение на Ръсел да изгонят такава заплаха като Роб. Не че съм го отписал, просто ми се струва най-вероятно такова развитие и гледам да съм безпристрастен Simple Smile Освен това се забелязва и промяна в Роб, уредил си е живота вече и си го живее с кеф, и сървайвъра сега си го играе за кеф, не му пука от никой в племето и изглежда някои му се дразнят. В предните сезони ако не се лъжа повече си подбираше приказките пред съответните хора. Та сега въпреки че ни е кеф да го гледаме (с единични изключения  Laughing) се съмнявам другите да го оставят дълго в играта.

# 18
...това, което каза, че 19 сезон е започнал след 20ти сигурна ли си, не ми се вярва много  newsm78 Ако е така и правят шашма, е абсурд да излъчат кадри, в които някой зрител да се осъмни.Повярвай ми сума ти народ ще ги скъсат от дела за нанесени морални щети и каквото се сетиш още...

Не знам дали ме разбра добре - снимането на 20 сезон е започнало след снимането на 19, разбира се, но преди започването на 19 по телевизията.  В това няма нищо нередно.  И съм сигурна, всеки може да провери в интернет:

Filming dates:
Survivor 19 - June 11, 2009 – July 19, 2009
Survivor 20 - August 9, 2009 – September 16, 2009

Original run:
Survivor 19 - September 17, 2009 – December 20, 2009
Survivor 20 - February 11, 2010

Пак повтарям, в това няма нищо нередно, но участниците в сегашния сезон не са познавали Ръсел, а от думите на Шугър в интервютата става ясно, че не са им казали почти никакви подробности за играта му.  Затова не можем да не се учудим на думите на Парвати и Даниел.

Не съм обръщала внимание за други сезони, но си спомням, че снимките за Survivor Micronesia бяха започнали малко след първите епизоди на Survivor China по телевизията, дори бяхме пресметнали кой епизод са гледали участниците в Micronesia последно преди да заминат (това беше интересно, защото и Аманда, и Джеймс участваха и в двата сезона).

mia4ik, благодарение на теб събрах сили да го изчета тоя образ Далтън Рос (много дълго пише  Simple Smile).  Значи Колби и Coach са се влачили 9 минути  Simple Smile.
Струва ми се, че Роб няма да излезе по медицински причини, иначе не биха показали припадъка му.

И да се разберем - в петък вече всеки може спокойно да пише за новия епизод.  Който не е гледал, да си прави сметката дали да чете  Simple Smile.  Съгласни ли сте?

# 19
  • в морето до колене
Цитат на: Katie Melua
mia4ik, благодарение на теб събрах сили да го изчета тоя образ Далтън Рос (много дълго пише  Simple Smile).

И да се разберем - в петък вече всеки може спокойно да пише за новия епизод.  Който не е гледал, да си прави сметката дали да чете  Simple Smile.  Съгласни ли сте?

ооо, да! Далтън е приказливец  Laughing
За писането в петък гласувам с две ръце!  newsm26

Никак не се справям с публикуването на обещаната таблица със "залозите"  Sad
Но имам още малко време до 22:00 тази вечер да открия, как се "качва" картинка ...
Пък и се надявам още някой да се пробва с прогноза, че засега само трима се осмелиха Wink

Ахаа, я да видим сега, как се справяме...

Май се получи  Wink
Ако някой има претенции, че съм отразила непавилно прогнозата му, може да се жалва. Макар че ще е срамота, ако съм объркала при само три залога...

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 21:45 от mia4ik

# 20
  • в морето до колене
Днес попаднах на инфо за локациите на следващите сезони на Св ето тук.

Ще ми бъде наистина любопитно да видя разликите при организацията на снимките, подбора на игрите и пр. елементи на продукцията между нашия и американския Св на Филипините  Mr. Green
Примерно - дали ще има повече игри във вода, при положение, че нашият екип оправдаваше липсата на такива с много отровни водни гадини... Както и в какъв периметър ще се движат американците в сравнение с нашите участници...
Така че искрено се надявам да се договорят с филипинските власти и наистина да снимат С23-С24 там  Wink

Що се отнася до упоритите слухове за Никарагуа - лошо няма. Аз май отдавна се преситих от "островни" сезони. Пък и тези, които са снимани на архипелаг съвсем не изглеждат лошо - като почнем от любимия ми С03 и свършим с Токантинс...

# 21
Сега пуснах да тегля първа серия на сезон 20, като го изгледам, ще коментирам.

# 22
  • в морето до колене
Както разбирам, стигнахме до "моста" по-рано, отколкото сме предполагали  Wink
Предлагам като за пръв път да се зачетат точките от залозите за победа на племето на Злодеите в играта за награда, макар че никой не предположи, че тя може да е и за двете неща...
А към бонусите ще вкарам още една опция - обща игра за награда/имунитет. Чак ме е яд, че не го направих от самото начало, като се има предвид колко много такива игри имаше миналия сезон  Embarassed

И така - резултатите от играта/залагането за еп. 2
the_watcher - 2 точки
Stitch in flames (която е успяла да се преименува на Excited!Stitch) - 2 точки

На печелившите - честито!
Всички останали ги очаква нов тираж!  Laughing

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 15:39 от mia4ik

# 23
Stitch in flames (която е успяла да се преименува на Excited!Stitch) - 2 точки
Мога ли да те помоля да ме пишеш просто Stitch, защото екранното име си го сменям постоянно. Grinning
Започва да ме дразни Джеймс много. Аз не съм му от феновете, защото го намирам за глупав, но пък разни агресивни типове са ми още по-малко по вкуса. А героите не очаквах така да се хванат за гушите още от самото начало, честно казано.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 13:23 от Excited!Stitch

# 24
  • в морето до колене
Цитат на: Stitch
Мога ли да те помоля да ме пишеш присто Stitch, защото екранното име си го сменям постоянно. Grinning
Нямаш проблем  Simple Smile

Цитат на: Stitch
А героите не очаквах така да се хванат за гушите още от самото начало, честно казано.
Аз също не очаквах. Предполагах, че ще загубят играта, точно защото са прекалено АЛФА  Laughing и като физика, и като поведение. Почти никой не би преклонил глава просто така... (може би Колби заради прословутия "отборен дух", и странно защо Рупърт именно в този сезон). Но такива изблици и аз не очаквах.
Нещо странно се случва с "героичното" и "злодейското" начало май  Wink
Роб се стреми геройски да се грижи за племето си...
JT откровено си злодейства на думи и на дела...

И тук възниква един резонен въпрос - има ли смисъл от размесване на племената преди обединението в един такъв "тематичен" сезон?
Аз лично мисля, че ако има размесване ще се загуби идеята на противопоставянето.
Я кажете вие  newsm78

# 25
И аз няколко пъти мислех за разместването. Надявам се да няма и предполагам че няма да има, въпреки че може да се окаже спасение за някои от фаворитите ми. Верно че повечето "герои" са си за другото племе ама като са ги разделили вече така да си карат така.
А за самия 2ри епизод, не мога да повярвам че изгониха Стефани. Още в първи епизод Рупърт не ми хареса, а във 2ри направо се шашнах колко е зле. Обяснението му защо иска да изгони Стеф беше направо смешно (както и почти всичко което досега го видях да прави/казва). А в предните сезони ми харесваше... доста странно. Както се разбра от интервютата със Стефани рамото продължавало да я боли но не казвала за да не се настроят още повече срещу нея. А Рупърт който можеше да свърши доста работа в изпитанието като вдигането и местенето на кутиите, отказа да участва само защото се съмнявал колко добре може да тича  Shocked
А пък тоя Джеймс съвсем ме издразни. Тия хора как може без почти никаква причина така да се настроят срещу такъв човек и играч като Стефани  Shocked Причините които ги повтори 6235 пъти бяха абсурдни, пълна излагация. Ясно беше че много хора бяха виновни за загубата, явно си имаше и някакви други неизвестни за никой причини да се нахвърли така точно на Стефани. И явно е било доста повече и по-зле от това което ни показаха на съвета.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 13:50 от the_watcher

# 26
Още в първи епизод Рупърт не ми хареса, а във 2ри направо се шашнах колко е зле. Обяснението му защо иска да изгони Стеф беше направо смешно (както и почти всичко което досега го видях да прави/казва). А в предните сезони ми харесваше... доста странно.

Същата работа, изумена съм от Рупърт, беше ми един от най-симпатичните сървайвъри преди.

Ръсел който можеше да свърши доста работа в изпитанието като вдигането и местенето на кутиите, отказа да участва само защото се съмнявал колко добре може да тича  Shocked
Тук предполагам пак Рупърт имаш предвид, отново съм на същото мнение. Голяма излъгация.

Аз честно казано хич не ги виждам героите, ако продължават така. Май по-скоро искам да ги поомешат.

# 27
Толкова ме е яд, че не ми се пише...  Всичко е ясно - и кой дърпа конците, и че с прости хора (Рупърт и Джеймс) не е лесно...  И за нас не е лесно да ги гледаме  Simple Smile.
Аз никога не съм харесвала Рупърт, казвала съм го много пъти и на the_watcher.  Не само е глуповат, но е и злобен.  Джеймс слуша Аманда, може би и Ози е дал някакви съвети преди играта.  Негово право е, но славата му се е отразила зле.  
Обаче колкото ме е яд на тяхната компания, толкова ме е яд и на Том, Колби и Стефани.  Том само това ли можа да каже на Кандис - че ще я изгонят след другите?! Не видях Стефани да прави някакви опити да привлече още някого.  Колби се държа като ощипана госпожица с Шугър и толкова силно искаше да я изгонят, а тя харесваше и него, и Том, и щеше да ги слуша за всичко... И защо? За да не пострада имиджът му на сухар  Simple Smile.
За J.T. какво да кажа - отказах се засега от аватара с него Simple Smile.  Все още смятам, че това момче има страхотен нюх и се надявам да стигне по-далеч от Сири и Аманда.  Дали не е решил да действа заедно със Сири? Сири ще използва Аманда и Джеймс, само докато са й крайно необходими, според мен и тя мисли за други съюзници.  J.T. e удобен за нея, Кандис също.  Направо се отказвам от това племе!
В другото - добре, че е Ръсел  Simple Smile.  Ей, ама никой не казва как се хвърля в игрите човекът, само за Роб се говори... Харесвам Кортни и Тайсън  Mr. Green.  Изпадам в умиление, гледайки влюбения Coach, но само дотук.
Всички се изложихме, че не предположихме една игра и за имунитет, и за награда.  И в миналия сезон беше така - само по една игра във втори и трети епизод.  Сега обаче според мен ще има Exile Island.  Заради Coach е задължително  Simple Smile.  Дали са им казали предварително и затова Ръсел не действа?

Мога да си дам прогнозата за следващия епизод:
Отново една обща игра за имунитет и награда
Героите
(Героите - в скоби заради това, че играта е една)
Ранди  

Ще помисля още за прогнозата си за победител.

Смесване на племената според мен не трябва да има, а и това не може да спаси Том и Колби, ако тях има предвид the_watcher  Simple Smile.
Аз пак се дразня много от физиономиите на Аманда на съветите и си спомних защо в Micronesia накрая предпочитах Парвати пред нея.  И като си сложи очилата, какво?  Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 22:15 от Katie Melua

# 28
В другото - добре, че е Ръсел  Simple Smile.  Ей, ама никой не казва как се хвърля в игрите човекът, само за Роб се говори... Харесвам Кортни и Тайсън  Mr. Green.  
Като каза Роб аз покрай Стефани нищо не написах за него  Grinning  А на Ръсел и аз му се радвах в играта. Тая кутия така я развъртя и затъркаля че за Парвати си беше опасно да му помага  Mr. Green А от жените и аз най-много харесвам Кортни, да не кажа вече само нея, след като изгониха най-достойната.
Да се върна на Роб - след като първата му мисъл след като дойде в съзнание беше колко иска да спечели играта, вече нямам съмнения че не му е намалял хъса Simple Smile И след блестящите изяви в игрите и в лагера се надявам достатъчно хора да са оценили колко помага на племето и че ще го подържат повече. Така че ето прогнозата за 3ти еп:
1) Герои
2) Герои
3) Тайсън
(май Ранди е по вероятен но айде да има интрига Simple Smile )

Победителя колкото и да мисля едва ли ще го позная така че от сега ще кажа JT, въпреки че пасивната стратегия да върви по течението и да е приятел с всички не ми харесва, му увеличава шансовете до някъде...

# 29
И аз да се включа, защото виждам, че някои неща не се казват. Сървайвър винаги започва от кастинга. В този смисъл 20-и сезон е доста рехав. Почти една трета от участниците са от предните три сървайвъра, които от своя страна се отличаваха с безобразно слаб кастинг. Това всъщност е тенденция още от Сървайвър 15. Не може да обявиш, че честваш 10 години от старта на формата и да нямаш представител от първото издание. Да не би само Ричард да е достоен? И много по-справедливо би било да се вземе по един участник от всеки реален сезон плюс още трима най-ярки. Така ще се елиминират максимално предварителните връзки, които съществуват между играчите и които както се вижда само пречат.
Не знам защо никой не пише за отчайващо широката пропаст зейнала между участниците от да кажем първите 11-12-13 сезона и следващите. Това се вижда с пълна сила в племето на злодеите особено при мъжете. Разликата между Роб и останалите четирима смешници (участвали в сезони 17-19) е направо неописуема. Като цяло племето се крепи на Роб и в чисто битов аспект, и като игри. Със сигурност ще му отрежат обаче главата при първа възможност просто защото той е от друга класа и ще ги размаже ако се добере до финала. А трябва да се има предвид, че аз не съм, меко казано, от най-ревностните почитатели на Роб и не вярвах, че ще напиша някога подобно нещо за него. Но на общия лигав фон от играчи дошли САМО да играят играта той просто изпъква. На този фон дори Джери изглежда прилично и всъщност стои най-добре от всички жени в племето на злодеите. А от кой ли сезон е тя? И по отношение на кастинга - какво по дяволите правят в това юбилейно уж all stars издание такива хора като Даниел и Кандис. Даже все още ми е трудно да им запомня имената. Пълно недоразумение!
По отношение на племето на героите - там купона е пълен. Двама човека вече са за освидетелстване - Джеймс и Рупърт. Така че не бъдете прекалено строги към тях. Много хора явно се пречупват психически в Сървайвър. Пък и трето участие вече не е малко. Все пак не е лошо и да ги извадят максимално бързо от играта, защото психическите травми са много по-страшни от физическите такива. Те могат да повлияят и на други хора. Ясно е, че съюзът на потенциално добрите върви към упадък - останаха само Том и Колби. Не съжалявам за Стефани но тя им беше съюзник. А всъщност най-лошият ход на това племе беше изгонването на Шугър. Тя щеше да им бъде съвестта. И съм сигурен кого би подкрепила като оформящ се съюз. На последния племенен съвет само Том и Колби се проявиха като ИСТИНСКИ МЪЖЕ. Защото защитиха Стефани, която беше нападната напълно неоснователно и изцяло по някакви изсмукани лични подбуди (лош късмет и други подобни глупости) от Джеймс. То от другите не може и да се очаква много. Жалко единствено за JT, който показва, че все още е момченце и има много път да извърви докато стане МЪЖ. Да се надяваме, че ще го извърви. Сигурен съм, че Шугър също щеше да защити Стефани ако беше на този съвет. И едно нещо само ме притеснява - дали Колби все пак не е гей. Защото и в неговия си сезон след като Джери го подгони той много бързо охладня към нея. Сега същото се случи и с Шугър. Направо бяга от жените като вампир от чесън.

Общи условия

Активация на акаунт