90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 932
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Tanita, лучник с готови кори ли направи? То беше само запържваш/задушаваш лука+подправки, овиваш в корите и толков, нали?

# 511
  • на малък остров в океана
Харизанова, какви пломби ти правят? С новите фотополимерни пломби няма изискване да се изчаква. Те нали ги изпичат още в кабинета.

Плодче, активия не може, със захар е. Що не хапнеш една пържола със салата ми се мъчиш с туй кисело мляко?

Джижи, мечтая за деня, в който няма да има значение къде си роден? Одумването зад гърба ми е "любимо" просто. Close Дано скоро да израстем този проблем и да не ни интересува какво ще кажат хората. А и хората да надраснат себе си и да не се "хранят" с хорските проблеми.
Аз например, пиша и във форум за профилактика и лечение на стерилитета. И там се наблюдава същото - много хора крият проблема си, защото в малкия град или село ще ги одумват хората, ще ги нарекат ялови (тази дума я много мразя). А е доказано е това е проблем при 15 % от двойките в репродуктивна възраст.
Дано се избавим от комплексите си скоро.

Мона, поздравления!

Хексина, аз го правих с бутер тесто и пак стана идеален.

# 512
Благодаря ви за отговорите относно Активията. Попринцип мислех да си хапна 1/2 сега и 1/2 довечера, дояде ми се и затова, иначе имам и една кофичка Верея 0,1%  Mr. Green

# 513
    Привет банда!Много сте писали, но после ще ви чета по-подробно.Аз пък пред цикъл не съм никак гладна.Кръста ме боли и ми е подуто..пия още вода.Сигурно към 14ч ще обядвам че чакам пералнята да просна и до сега се занимавах с тестото за щрудела който ще приготвя днес за утре.Справих се и без яйце. Mr. Green Сега ще оправям ябълките.Чудя се на колко градуса да го пека, на 180 ли?! newsm78

Танита, дай ми моля те рецепта за твоя лучник! Hug

Харизанова
, евала за смелостта!Аз имам луд страх от зъболекарите!Само от миризмата ми се гади ooooh!

Днес и на обяд и на вечеря ще хапвам на Галето боба.

Принцеске, много си е 4-5г още, но ти си знаеш.Аз все отлагах, отлагах и си виках айде докато стегнем новото жилище почваме опити..и то стана от  първия път..Нанесохме се с бебето беше на 6м.Не съжалявам, януари станах на 25 и тъкмо до 30г се надявам да родя и второ , но още събирам смелост.Рано ми е.. Mr. Green

Браво на всички минуски!  bouquet

# 514
Аз съм на амалгама днес.Каквото ми сложат, това е. Simple Smile

Кашарел, страх не страх ходя, защото после повече боли и е доста по-скъпо. Simple Smile

# 515
Танита, видях рецептата за лучника в темата.
Много идейно оформлемние  Grinning
Ще го направя за по-следващият въглехидратен, че сега е ред на пърленките.

# 516
Tanita, лучник с готови кори ли направи? То беше само запържваш/задушаваш лука+подправки, овиваш в корите и толков, нали?

Аз предпочетох да си направя тесто и от него да си разточа корите, но предполагам, че става и с купешки (аз лично не съм пробвала)

# 517
  Танитка, дай и една снимка де. Hug

# 518
Приветка...
днес съм на варива. Хапнах любимите картофи, които приготвят тук в "средиземноморката кухня" и салатка спанак + малко хлебче с чубрица....мммм...Не съм се мерила тези дни, че кантара полудя единия, а другия е механичен и отчита цял кг.
Като стана дума, аз правя сметки да поотслабна заради плановете за 2-ро бебче. Качих 20-на кг. през бременността и сега ми остават 5 да сваля до предишните кг., когато пак не бях фиданка...никога и не съм била де...Та, живот и здраве, да мога да бременея по-спокойно...

# 519

с удоволствие, но незнам как да я кача тук  newsm78 Embarassed

# 520
  • България
привет фиданки!  bouquet
  chefхапнах от златните картофки,но маи мн им доиде олиото или защото отвикнах да ям мазнооо....
може пък да ми раздвижи червата....така ми е тежко.
вечеря-ориз с зеленчуци.
до сега 1л вода.
браво на слабеещите.на прегрешилите-учете се от грешките.
тиква с мед във въглехидтания,с подсладител в плодовия.наистина последната тиква беше мн сладка и една оранжава тъмна...ммм мн вкусна.
днес е мрачно тук,слънце няма и така ми е едно отпуснато и ми се спи....направо си ме мързиии
хубаво е да има деца,дерзаите и раждаите.....
исками се 3то,но маи за това трябва мн мн кураж  bouquet

# 521
От един час главата ми ще се пръсне. Кажете някакъв лек, но да не е лекарсто... Че имам да уча за изпит, а с тази глава нищо не мога да запомня

# 522
  • на малък остров в океана

с удоволствие, но незнам как да я кача тук  newsm78 Embarassed

Качваш снимката в сайт за снимки по избор, след това копираш url на снимката и го пействаш в постинга си. Маркираш целия адрес на снимката, и след това кликаш бутончето с картинката (първото на втория ред над полето за писане). И готово.

# 523
Плодче, зависи от какво те боли, аз също съм с мигрена, понякога лягам на тъмно и тихо място, но...само лекарства ме оправят.
Принцескааа, не бързай само зарад' мигрената...мен не ме оправи бременността. Вярно е, докато бременеех почти не ме е боляла, но после се започва пак. Та...живот и здраве, дано отмине при теб.
Мацки, аз не мога да ви догоня и на писане и да отговори...С готвенето хич ме няма и не мога да споделям рецепти... Rolling Eyes

# 524
Ujasia  - Благодаря, сега ще пробвам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт