90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И аз днес съм на варива.

Току що хапнах картофки соте и една зелена салата, а за вечеря съм си сготвила зелено фасулче  Laughing

# 526
Харизанова и аз бях така- по принцип издържам и търпя на болка, но тази зъболекарка ми я препоръчаха и тя като ме попита дали искам упойка, аз от любопитство се съгласих и ...не съжалявам, даже мисля отсега нататък да процедирам по този начин
Крисси с тия аватари направо се обърквам за възрастта, оставам е едно по-различно впечатление( без да обидя някого) и сега като видях колко си годишна...имам чувството че съм на 100, повечето фиданки сте на по 20-25г. Joy
Роситоооо и аз днес си направих тези картофки, и на мен ми дойдоха тежки, но иначе ми харесаха...относно децата - имам мерак за близнаци, но не ми стиска Embarassed

Сори за спама  bouquet

# 527
имам чувството че съм на 100, повечето фиданки сте на по 20-25г. Joy
Ние сме си направо издънки вече  Laughing Mr. Green

# 528
  • на малък остров в океана
имам чувството че съм на 100, повечето фиданки сте на по 20-25г. Joy
Ние сме си направо издънки вече  Laughing Mr. Green

Споко, много сме, дет не сме първа младост. Духът е важен. Клише е, но е истина. Може да съм почти на 35, ама ако ме видите как подскачам и си играя с Алекс, и как се вдетинявам. Тя ме връща към моето детство, правя паралел, отчитам грешките на родителите ми спрямо мен и се старая да не ги допускам при моето дете.
За мен възрастта от 30 нагоре е най-хубава. Поне аз откакто станах на 30 живея пълноценно, зная какво искам, зная как да го постигна.

# 529
Здравейте момичета! Браво на чудесните резултати!
Тъй като тук се върти разговор около възрастта, моля! Да се изясним! Първото мяста си е мое! На 47 съм, и си мислех, че затова нямам добри резултати! До днес!
Сега отчет:
Аз: Започнах но 02.02.    74 кг.- днес съм 70,5. Ура!! smile3501 smile3501 smile3501 За мерките, малко се съмнявам, защото мисля, че не съм се мерила точно, но все пак: т. -2, х. -3, бедро-1
Съпруг: Начло 102 кг., днес....98! newsm10  newsm10  newsm10 . Обиколката на кръста -5.
Е това е ! Похвалих се и се чувствам направо щастлива. Макар, че майка ми вчера като ме видя ми каза " Уж сте на диета не, а не ви личи"

# 530
Ето го лучника на Танита. Страхотен е, поздравления!

# 531
Галина 74, страшно ти благодаря Hug! Толкова апетитно звучи. За плодов ден я хапваш, нали? Аз днес съм плодова, но няма да мога да се възползвам, че, докто мъжо се прибере от работа да ми донесе тиква - ще ми мине плодовия ден  Joy. Дано издържа до следващия плодов да си я направя.
Мона,  Hug smile3501 поздравления. Май трябва повечко инат от наша страна, докато се справим с тия пусти кг.
Харизанова, гледай в понеделник да кажеш правилно кой зъб те боли, че да не прекалиш с пломбичките. Надушвам готин зъболекар май.  smile3508
Плодче, аз съм против всички изделия на Данон, включително и Активия - нищо живо в тях. А за главоболието пробвай масаж от веждите към слепоочието с натискане. На мен ми действа.
eli_gul , бравоооооооооо! МНого скоро и околните ще започнат да забелязват  Wink
Усмихнат и минусов ден на всички!!!  Hug

# 532
Цветляк (дано не съм го объркала), благодаря, сега главата не ме боли много, но ще приложа метода ти  Hug
Ужасия, много вкусно изглежда лучникът  baby_neutral

Случвало ли ви се е по време на режима да не ходите по голяма нужда 4-5 дни??? На мен ми се случи и сега пия бульон, дано да помогне.

# 533

Аааааа, той е на Танита, аз само ударих едно рамо при слагането на снимката, че нещо не и се получи първия път.

# 534
Цветляк, в плодовия я ям,но меда си е за въглехидратния, но аз сложих по - малко.То си е малко прегрешение иначе казано.
Ели гюл, бравооо!И на двамата!
Плодче, вземи мерки това не е добре за организма.Пиеш ли вода?

# 535
Вярно е, че повечето фиданки тук сме на 20-25 г, но този факт не ме изпълва с гордост  Laughing  Не ми се иска диетите да са неизменна част от младостта ми, но уви...(от 18-годишна все се ограничавам от нещо  Sad)

# 536
  • София
Цветляк (дано не съм го объркала), благодаря, сега главата не ме боли много, но ще приложа метода ти  Hug

Случвало ли ви се е по време на режима да не ходите по голяма нужда 4-5 дни??? На мен ми се случи и сега пия бульон, дано да помогне.

Аз точно затова написах - да хапвате зелена салата - на мен снощи ми подейства добре на стомаха  Wink

# 537
Ужасия, значи браво на Танита, а на теб за споделянето на снимката  Heart Eyes
Галина, не пия достатъчно вода, но се насилвам, никога не съм пила много вода, дори и лятото... мисля, че бульонът ще подейства разхлабващо.

# 538
Ujasia  -  отново БЛАГОДАРЯ    Heart Eyes

Аз докато се натуткам..... Hug

# 539
Вярно е, че повечето фиданки тук сме на 20-25 г, но този факт не ме изпълва с гордост  Laughing  Не ми се иска диетите да са неизменна част от младостта ми, но уви...(от 18-годишна все се ограничавам от нещо  Sad)
а аз от 17  Blush

Общи условия

Активация на акаунт