90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 915
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Добър ден от мен!Благодаря за кафенцата днес съм плодов.Излизах на разходка и да си платя нета та ми казаха ,че съм отслабнала newsm44ох много се зарадвах.Значи личи ни.ВИЛИ благодаря на ЛС прочетох го!Нали сме за това да се подкрепяме.Аз тука нямам такива хора в моето градче и като кажа,че спазвам някакъв режим и после ми се смеят зад гърба само тука мога да намеря приятели с когото да споделям,а дъщеря ми е далеч от мен така,че вие ми оставате.За това е форума да се подкрепяме и даваме съвет, вие сте и по млади и по знаете.Четох в книгата за разделното хранене,че с водата не трябва да се злоупотребява.Може би пък в този форум ли четох не знам,че една жена е била на този режим и през целия период отслабнала,ако не греша 4-5 кг.После имала почивка и втория път след 90 дн почивка отслабнала с 14 кг.Така че организма свиква на този начин на хранене.Ако е от този форум да ме извини ,че я цитирам но за мен това се казва упоритос и я поздравявам!Дано и ние да достигнем нейните кг.Днес съм на ябълка 2 каф.на обяд ще е портокал,майчето ще ми донесе тиква и ядки сурови имам лешници  и орехи.При мен не са проблем.Днес няма да ви чета много,а и аз си направих тетрадка и си записвам някои рецепти,които ги нямам преснимани.И така до довечера!!!!Успехи на минусчетата smile3501

# 496
За обяд бях приготвила да хапна кисело мляко с желатин, но сега го погледнах и прекалено много се е стегнало, няма да го ям  Mr. Green според вас тази активия става ли да я хапна за обяд (без мюслите)  Mr. Green

# 497
мен ужасно ме е срам, просто прекалих с вчерашния въглехидратен! заслужавам си да нямам минус в събота, когато ще се тегля за първи път след започване на диетата ( и все пак ДАНО да сам свалила нещичко Simple Smile Днес ще опитам да съм примерна с плодовете и може би да изкарам на мляко утре..Поздравления за резултатите и успех на всички!
   bouquet

# 498
  • София
Здравейте момичета,

след вчерашния белтъчен ден като си хапнах месце се чувствам чудесно.
Днес съм на бобов, като за обяд ще видя какво ще открия подходящо в менюто на кръчмата до офиса, а за вечеря съм сготвила зелен фасул яхния. Сутринта си бях на дежурните ябълки, но да кажа - вчерашната зелена салата ми подейства много добре очистително на стомаха. Та който има проблеми с ВЦ.то да си хапва повечко марули  Mr. Green

# 499
tsvetljak,тиквата я беля и режа на кубчета 5 на 5.Слагам я в тава и й наливам вода,но да не я покрива,Пека я като ако започне да се запича отгоре слагам фолио но без да го загъвам по тавата.Овкусявам я когато поизстине с мед и орехи/може и други ядки да се сложат/Преди да я овкусиш я опитай.Предния път бешетолкова сладка, че нямаше нужда от мед.Да ти е вкусно.

# 500
Джижи, и аз съм плодова днес с теб. Simple Smile Сега чак разбирам колко хитро е измислен този плодов ден след тежестта на въглехидратния. Засега ми е много добре и мисля, че ще го издържа без проблем. Особено ако хапна ядки за засищане вечерта.
Но се чудя, могат ли да се смесват различни ядки при едно хранене в плодовия ден или трябва да са само един вид. Че си купих преди малко от Билла едни асорти и хапнах една шепа (бадеми, лешници и кашу), пък после се замислих дали не съм сбъркала...  newsm78

Плодче, тази Активия е доста сладичка, а и според мен активиите по принцип са бъкани с какви ли не Е-та и други вредни истории. Щом си на белтъчен ден, виж добре какво й пише в съставките за захарните примеси.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 12:55 от Hexina

# 501
Heхina мисля,че може но до колкото знам да не са осолени аз ям сурови.Но в тоя ден ако не издържа хапвам и салатка преди малко това направих от зеле и морков но малко я овкусих ,а не трябваше,защото ще ми идва и ме гони вълчи глад.После всичко се оправя като ми дойде дори за 2 дни махам по 2 кг.По добре салатка от колкото да прегреша с нещо др.Да ти кажа свиква се .И мен взе да не ми се яде много плодове в плодовия,а в началото наблягах много.На първа стр.ясно пише,че ако искаш по вече да отслабнеш да се намалят и плодовете.Но за сега е добре без големи лишения и всеки  1 кг смъкнат е успех,защото бързо се връщат но трудно се свалят.Разбрах,че има болни дечица на време вземете мерки!

# 502
Хелоууу мацки  Mr. Green
не съм писала от 2 седмици,но просто нямаше за какво да се похваля,сега след дълъг застой,вече имам първия си по-сериозен минус  Peace,днес кантара ме зарадва с - 1,700кг  Party,вече съм 63,3кг.  Whistling,през втория цикъл наистина се свалят доста по трудно килограми  Crossing Arms
е ми това е от мен,ще се включа пак с следващия минус  Wink

# 503
Мона, поздравления!  Hug

# 504
Отидох за един зъб, а ми направиха друг. Laughing Имам си още една пломбичка.Сега си чакам двата часа да не ям и после ще щурмувам зелевата салата.В понеделник пак съм на зъболекар.Този кабинет ми е вече като втори роден дом.Аз упойки не ползвам.Хващам дръжката на стола и стискам степен преди да я изкъртя и всичко минава по план. Wink

Честити минусчета на тези, които ги имат, а ние останалите ще се надяваме при следващата четворка.Поне съм свалила сигурно някой сантиметър.Бях с дрехите от последния ми театър, който беше в началото на режима и сега са ми доста по-свободни, т.е мога да дишам нормално вече..Laughing

Днес зъболекарката ме светна за нещо.Така любимите ми фрешове трябва да се пият със сламка, защото киселината от цитрусите разваля емайла(и-мейл-а) Wink.Тези дни ще гледам да се запася със сламки, преди тотално да съм си скапала устата.

Принцесска, раждай, че ще можеш да пускаш бебето на всички фиданки и докато се изредим, то пораснало. Hug

# 505
Здравейте и от мен и благодаря за топлото посрещане  Simple Smile Днес първи ден - белтъчен:
З  - 2 мандарини и чисто кафе
О - правя си 2 пилешки пържоли от бут с малко лук в плик - ще ги разделя за обяд и по-малко за вечеря + салата от краставица и домат
Следобед - мандарина
Плодче, и аз съм чувала,че Активията е пълна с разни Е-та и сметана,но пък тази е доста малка като количество, затова ако нямаш друго, си я хапни за обяд.

# 506
Харизанче, помня го аз тоя театър, дето свърши към 9, ти си прибра и беше един мноого нережимен театрален ден. Щом са ти свободни дрехите, значи има ефект. Само не се мери често.  Grinning
Момичета, аз обядвах сладкиш, 3 големи парчета. Чудя се за вечеря дали ще ми е позволено да хапна една филийка с горчица и доматче или само на едно парченце шоколад да карам. Съвсем ми се разби менюто с тая болка в главата. Имах друг планове, ама...
А за бебето събрах смелост да подметна след тази силна подкрепа тук - ама трябвало да чакаме поне 4-5 години ми отговориха на запитването. Ще чакам, не мога да си го направя сама  Laughing

# 507
Хексина, смесването на различни ядки не е беда според мен.
Плодче, аз съм против активията.Вземи си обикновено 2% кис. мляко.Аз вземам  български Йогурт има жива закваска защото си притотвям домашно кис. мляко и само с него се заквасва.С други думи изпитано.
Мона, поздравления. Hug
Принцеске, 4-5 години с главоболие мисля,че е прекалено много време.ти си знаеш.

# 508
Аз вече обядвах и да си призная  Embarassed малко прекалих....  smile3506
Направих си един лучник и ...... Crazy, неможех да се спря, стана много вкусен. Препоръчвам го на всички, за въглехидратния ден е СУПЕР. newsm10

# 509

О - правя си 2 пилешки пържоли от бут с малко лук в плик - ще ги разделя за обяд и по-малко за вечеря + салата от краставица и домат

Таня, така ми прозвуча този "пилешки бут", сякаш си клала прасе и си сложила пържолите. Joy Hug

Принцесска, с тая напреднала медицина, като нищо скоро ще можем да си раждаме без чужда помощ. Wink

Общи условия

Активация на акаунт