Машина за хляб-27 част

• 47 687
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Ще правя Унгарски козунак на Стихийно бедствие,но нямам куркума мога ли да я заместа с нещо друго или без нищо?
Аз не съм публикувала рецепта за Унгарски козунак Joy
Публикувах Украински
Куркумата дава жълт цвят, можеш да я замениш със сладкарска боя илишафран

# 181
  Беше взел да прелива и щеше много да ми нагори контейнера.Преместих го в тава като питка ще стане, но карай.Колко време горе-долу печеш твоя?

# 182
 Беше взел да прелива и щеше много да ми нагори контейнера.Преместих го в тава като питка ще стане, но карай.Колко време горе-долу печеш твоя?

Моят при нужда го пека с контейнера докато се зачерви отгоре. Не знам твойто какво ще стане. Що го измести? И то по време на втасване ooooh!. Дано да стане.

# 183
  • Разград
Изписали сте света направо.
Капри,моята френска програма е с продължителност 3,32 часа за хляб-1 кг.

# 184

Моят при нужда го пека с контейнера докато се зачерви отгоре. Не знам твойто какво ще стане. Що го измести? И то по време на втасване ooooh!. Дано да стане.

Преля контейнера.Затова го изместих.Много се омаза и нямаше как да почистя.Здраве да е ако не стане.Другият път половин доза ще направя и това е.Благодаря ти много за всички съвети   bouquet

# 185
  • Разград
Крисси,ще стане за ядене,не се притеснявай. Peace

# 186
Max-мама , благодаря и моята е толкова .Твоята рецепта , на твоята програма , за да сигурен резултата   bouquet

Аз не се спрях да ровя днес (и за това забравих да сложа бъркалките в контейнера...навреме Blush) . Намерих и ръководството  на Тефал. Има тема само с рецепти , та си мислех дали не е удачно да се направи и тема само с инструкции и книжки с рецепти  newsm78 Там да се публикуват линкове, сканирани или снимани книжки.Мисля, че би било полезно , а и удобно.

# 187
  • София
заинтригувах се и аз от тутманика на Касиер, може ли някой да ми пусне рецептата или да каже къде да я търся?

# 188
  • София
заинтригувах се и аз от тутманика на Касиер, може ли някой да ми пусне рецептата или да каже къде да я търся?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458863.msg13647279#msg13647279

# 189
  • София
дядо хаджия, много благодаря! Какъв диаметър се има предвид в рецептата, че е за малка тава?

И имам още един въпрос, някой от вас може да ми помогне. Дали има някоя рецепта за тутманик, питка, което да се прави само с кисело мляко и жълтъци? Или по-скоро дали ще стане нещо, ако в рецептите направя тези промени. Иска ми се и малкия да може да си хапва, а преди годинка не смея да му давам неща с прясно мляко и цяло яйце.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 17:54 от petia_tag

# 190
Аз не съм Дядо хаджия но ще ти отговоря за тавата тази която аз ползвам е с диаметър 28см.
  bouquet

# 191
  • Разград
Петя,ще стане.Вчера пуснах една рецепта за питки,използваш само 1жълтък+втори за намазване и вместо 50 мл прясно мляко,слагаш кисело.В рецептата има и 50 гр кисело мляко,значи става 100 гр и готово.Много са мекички и пухкави,ще ви харесат.

# 192
  • Варна
petia_tag мога да ти препоръчам тази рецепта на моята майка -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464100.msg14114475#msg14114475
По нея правя най-често питките си и винаги стават страхотни.
Можеш спокойно да махнеш яйцата, майка ми така я направи поста на Коледа, беше супер  Peace

# 193
  • София
дядо хаджия, много благодаря! Какъв диаметър се има предвид в рецептата, че е за малка тава?

И имам още един въпрос, някой от вас може да ми помогне. Дали има някоя рецепта за тутманик, питка, което да се прави само с кисело мляко и жълтици? Или по-скоро дали ще стане нещо, ако в рецептите направя тези промени. Иска ми се и малкия да може да си хапва, а преди годинка не смея да му давам неща с прясно мляко и цяло яйце.

Нашата тава е 30 см диаметър и е висока 17 см.

Сакън бе душа не ги прави жълтиците на тутманик, пази си ги имат ценност.  Laughing Иначе абсолютно същата рецепта на касиер спокойно може да мине само с жълтъците, а пък белтъците си ги направи на целувки за любимия. Контролирай брашното все пак (може да се наложи да го намалиш) махаме все пак 2 белтъка от течностите.

# 194
  • София
max mama, didnik, дядо хаджия, много ви благодаря за отговорите.   bouquet Така ми се беше прияло нещо такова, но малката ламя не ни прощава да не опита от нашето ядене и все се съобразявам.

И имам още един въпрос, някой от вас може да ми помогне. Дали има някоя рецепта за тутманик, питка, което да се прави само с кисело мляко и жълтици? Или по-скоро дали ще стане нещо, ако в рецептите направя тези промени. Иска ми се и малкия да може да си хапва, а преди годинка не смея да му давам неща с прясно мляко и цяло яйце.

Нашата тава е 30 см диаметър и е висока 17 см.

Сакън бе душа не ги прави жълтиците на тутманик, пази си ги имат ценност.  Laughing Иначе абсолютно същата рецепта на касиер спокойно може да мине само с жълтъците, а пък белтъците си ги направи на целувки за любимия. Контролирай брашното все пак (може да се наложи да го намалиш) махаме все пак 2 белтъка от течностите.
Joy поправих си го, ама от бързане.

Общи условия

Активация на акаунт