Машина за хляб-27 част

  • 47 708
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София/Варна
  • Мнения: 2 413
Alyona, аз правя крем карамелена смес (1/2 доза) и заливам с нея предварително нарязания и подереден в тавичка козунак. След това пека на около 140 градуса, докато стегне. Става много вкусно.

# 61
  • Мнения: 622
Гелева, тази рецепта, която си дала за сладко от портокали колко излиза като количество? И какво ще рече "вари се до готовност"? Трябва да омекнат ли или да се изпари водата? Звучи ми интригуващо и си мисля да се пробвам да го направя...
И още един въпрос имам към всички- откъде купувате захаросани парченца плодове, които слагате в козунаците? В Била и в Кауфлад има, май не са захаросани, ама нещо не ми харесват...  newsm78

# 62
  • Мнения: 1 147
Alyona, виж дали тази рецепта няма да ти хареса

# 63
  • Мнения: 161
Дядо Хаджия и аз много ти благодаря за новата / прекрасна/ начална страница .Ще бъде много полезна на такива като мен  bouquet

# 64
  • София
  • Мнения: 3 875
lubopitko , вари се до омекване на портокалите. Махат се и семчиците, ако има такива, за да не нагарча после мармалада. Peace Да ти кажа аз напълних един компотен буркан и един буркан от лютеница /от малките/. В момента не съм в къщи и не мога да напиша точен грамаж на бурканите, но те и продуктите са приблизителни. Wink
Захаросани парченца плодове купувам от Пикадили, но съм виждала и по павилионите където продават ядки. Peace

# 65
  • Мнения: 2 214
Алёнушка аз давах такава рецепта.
Моята е правена в кукъра но и в печката за хляб ще стане.
Козуначена торта

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 10:53 от г-жа Стихийно бедствие

# 66
  • Мнения: 668
И аз тук. Нямам с какво да се похваля, освен, че вчера се опитах да правя ръежено -пшенично хлебче, но нещо се отнесох и го пуснах на основната програма. Когато се усетих беше вече късно. Не че не се изяде и така.  Crazy

# 67
  • Мнения: 55
LUBOPITKO,аз ще ти обясня как да захаросваш  цитрусови корички и моркови за кекс и козунаци,но малко по-късно,защото имам спе-на работа сега.

# 68
  • Мнения: 125
Алёнушка аз давах такава рецепта.
Моята е правена в кукъра но и в печката за хляб ще стане.
Козуначена торта
ааааа, точно нея я търсих  Grinning   newsm51
Още сега ще я правя, НО нямам сметана  newsm78, ще стане ли кисело мляко? От плодове имам ябълки  Rolling Eyes
Нещо не ми се ходи до магазина.

# 69
  • Мнения: 2 214
Алёнушка аз давах такава рецепта.
Моята е правена в кукъра но и в печката за хляб ще стане.
Козуначена торта
ааааа, точно нея я търсих  Grinning   newsm51
Още сега ще я правя, НО нямам сметана  newsm78, ще стане ли кисело мляко? От плодове имам ябълки  Rolling Eyes
Нещо не ми се ходи до магазина.
Ще стане и с кисело мляко, сложи още едно яйце и по малко кисело мляко.
Ако има изгорели части, не ги слагай да не горчи.

# 70
  • Мнения: 622
Мерси за инфото ГелеваHug
lidan, когато можеш- тогава, не ми е спешно.   bouquet

# 71
  • София
  • Мнения: 368
Кога сколасахте толкова страници да изпишете и толкоз вкусотии да измайсторите! Поздравления!  bouquet

# 72
  • Мнения: 52
Също за сухото мляко с вода и прясното мляко. Кое е по добре да се използва? И как се заменя едното с другото има ли разлика в пропорциите 2с л сухо мляко и 200мл вода ( 200мл прясно мляко) Така ли е?

Дядо Хаджия, това е въпроса ми

# 73
  • Мнения: 125

Също за сухото мляко с вода и прясното мляко. Кое е по добре да се използва? И как се заменя едното с другото има ли разлика в пропорциите 2с л сухо мляко и 200мл вода ( 200мл прясно мляко) Така ли е?
Правих и по двата начина, не забелязах разлика.
 2с.л. сухо мляко+ 200 мл вода = 200мл прясно мляко

# 74
  • София
  • Мнения: 8 504
Също за сухото мляко с вода и прясното мляко. Кое е по добре да се използва? И как се заменя едното с другото има ли разлика в пропорциите 2с л сухо мляко и 200мл вода ( 200мл прясно мляко) Така ли е?

Дядо Хаджия, това е въпроса ми

Алиона ви е отговорила вече правилно и аз съм на същото място. При вода плюс сухо мляко се замества със същото количество прясно мляко, което е предвидено за водата.

Общи условия

Активация на акаунт