Машина за хляб-27 част

• 47 644
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
polin_a , дядо хаджия , Labrex, max- mama и др.
 Със  коя мая предпочитате да  работите? Grinning

Ми каквато намеря в магазина.

# 211
  • Бургас
Дядо Хаджи, ...Да разбирам ли, че щом съветът ти е да намаля маята, че ми е превтасало леко хлебчето newsm78

А неее аз грешно съм прочел, че хляба е хлътнал отгоре. Нищо си му няма при тази ситуация или поне аз не се сещам за нищо. Впрочем случайно да си го оставила в контейнера след печене ?
Тц - към 10-15 минутки не повече, което за мен не е оставяне, ама знам ли Simple Smile Както и да е - важното е, само това му е кусура, като оставим настрана, че е "ужасен" и се изяжда за отрицателно време hahaha Полиииии, как можа, отидох на стотачка вече Embarassed

# 212
http://www.youtube.com/watch?v=-BhVPgllLW8

относно маята купувах малки но реших да купя голяма от 500гр. вносителите казаха че си губи качествата след седмица и нямало да ми свърши работа но в горното видео е показано как се съхранява

цената на едро и oт вносител на дребно е 9,50 за килограм !!!

засега я ползвам от десетина дни и няма грижи но ще докладвам за след месец дали си работи

# 213
  • Географският център на България-Габрово
Ето и моят тутманик по рецепта на Касиер.Стана превъзходен и толкова мек и пухкавичък

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 21:39 от dunia53

# 214
Момичета моля да ми помогнете!
Че дядо Хаджия ме игнорира Mr. Green
Защо ми се рони хляба?

# 215
  • София
Защо ми се рони хляба?

Дядо хаджия явно не успява да прочете всички въпроси или поне да ги забележи, но още по важното е, че не всичко знае.

# 216
Оле,много пишете!Изтървала съм ви.
Ето едно хлебче с маслини от мен:

А от ТУК нататък има и козунак-първият ми,изцяло в машината!

# 217
   Чудни хлебчета сте спретнали, а последния тутманик е уникален   bouquet

Ето и моят пълнозърнест хляб- питка понеже надхвърли контейнера и го местих в тава.Прекъснах програмата, но на вкус стана.Следващият път половин доза за да го докарам и на вид.
 http://images.radionovi.multiply.com/image/1/photos/72/500x500/2 … mp;nmid=307807680

# 218
Защо ми се рони хляба?

Дядо хаджия явно не успява да прочете всички въпроси или поне да ги забележи, но още по важното е, че не всичко знае.
Praynig ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не искам на 100% точно, дай предположение, ти ако извадиш хляба от машината и кЪт седнеш да си го хапнеш а той се рони, ще се почешеш по главата  newsm78 и ще си кажеш "Мая прекалих с ........." "Тук трябваше да ......" Хайде де, може и да не знаеш ама ще се сътиш ако си помислиш Praynig

# 219
  • София
Защо ми се рони хляба?

Praynig ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не искам на 100% точно, дай предположение, ти ако извадиш хляба от машината и кЪт седнеш да си го хапнеш а той се рони, ще се почешеш по главата  newsm78 и ще си кажеш "Мая прекалих с ........." "Тук трябваше да ......" Хайде де, може и да не знаеш ама ще се сътиш ако си помислиш Praynig

И какъв вид хляб по-точно ти се рони ?

# 220
dunia53, страхотен е Peace! Май ще го правя и аз тоз хубавец Crazy.

Стихийке, да не ти е дошло малко брашното, или.... Thinking. По коя рецепта е ронещия? Нещо в структурата не е наред, но какво Thinking. Напоследък слагам по малко лимонов сок по идея от темата. Пробвай Peace.

# 221
  • София
dunia53, страхотен е Peace! Май ще го правя и аз тоз хубавец Crazy.

Стихийке, да не ти е дошло малко брашното, или.... Thinking. По коя рецепта е ронещия? Нещо в структурата не е наред, но какво Thinking. Напоследък слагам по малко лимонов сок по идея от темата. Пробвай Peace.

Бе точно и аз се съмнявам за мокро тесто, ама ще изчакаме да приключи следствието.  Laughing

# 222
  • София
Dina.K, аз използвам прясна мая YUVA, най-доволна съм от нея. Peace
pebs, разкошно хлебче! Simple Smile
dunia53, тутманикът ти направо ми говори от монитора. Искам едно парченце. Crazy

# 223
Хляба с айрян.
Може би сте прави Peace
Нали се мисля за голям майтор, та слагам на око Embarassed, може би окото да ме е подвело newsm78
Благодаря ще внимавам  bouquet

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 22:04 от г-жа Стихийно бедствие

# 224
  • София
Хляба с айрян.
Може би сте прави Peace
Нали се мисля за голям майтор, та слагам на око, може би окото да ме е подвело newsm78
Благодаря ще внимавам  bouquet

Ми глей ся то и аз на око карам ама нали с тебе дебнем тестото, та виж там да го не правиш па много меко. Значи аз за тоя хляб съм сигурен, че така като го ощипя нали не трябва ми залепва по ръцете. Ама то сега ... на нас мъжете нали ни е простено та пощипваме от време на време и си имаме навици, ама вас жените какво да ви правим.  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт