Машина за хляб-27 част

• 47 629
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Дядо Хаджия "Полезните съвети" не се отварят.
И все забравям да ти кажа, че много се радвам, че отново пшеш тук!

# 256
pepa_ilkova , отварят се , тъкмо бях там  Peace

# 257
... Поли , ако няма шупли мисли му! smile3503 Отчупихме едно крайче все пак.Вкусът ни допадна особенно .Много е близък до този на купения хляб.

newsm43
 hahaha Mr. Green
И не разбрах - хареса ви особенно, или не ви хареса особенно Crazy? Има ли шупли в крайна сметка? Щото аз шупли не знам как стават. Ти ме пита колко мая слагам на тези количества, и аз това ти написах Crazy.
Мисля, че си е ок хляба Peace. Не му дири кусури, стига анализира, а нападай Crazy.

# 258
Полина, благодаря за съвета.   bouquet

# 259
  • София/Варна
С малко закъснение да си покажа оризовия хляб:

Ползвала съм тази рецепта, като съм я изменила по следния начин:

Оризов хляб 750гр:
240 мл прясно мляко
1 яйце
350 гр бяло брашно
150 гр оризово брашно
1 1/2 ч л сол
2 ч л захар
1 с л меко краве масло, нарязано на малки парченца
1 ч л суха мая

Нямам разрез на хляба, но е същия, като на снимката от сайта с рецептата. От млякото и оризовото брашно е малко по-сладникав хляба и домашните не го харесват особено. Затова го правя по-рядко.

# 260
  • София
...
Ето ми и импровизираната рецепта
... Отчупихме едно крайче все пак.Вкусът ни допадна особенно .Много е близък до този на купения хляб.

И каква беше в последна сметка консистенцията на хляба, че ми стана любопитно като четох рецептата.  Thinking

# 261
Добро утро на всички! Големи красоти показвате, ей...  bouquet
 Чакам с интерес предложението на дядо хаджия - щот съм айляк и експериментатор по душа.

# 262
  • в обкръжаващия ме хаос
Най-после да успея да се похваля и аз с неделния тутманик по рецепта на Касиер, дето му приготвих тестото в събота вечерта и го оставих да си втасва в хладилника за неделна закуска и то за малко да прелее. Добре, че бях сложила купата в найлонова торба  Laughing

# 263
Дядо Хаджия "Полезните съвети" не се отварят.
И все забравям да ти кажа, че много се радвам, че отново пшеш тук!

А вече се отварят.

# 264
  • Плевен
Малинка калинка аз тъкмо се опитвах да залъжа глада с кафе..... newsm45
Супер е

# 265
Първият ми хляб се получи добре, с изключение на факта че съм го направила с по-малко продукти, по рецепта за по-малка доза. Simple Smile))
Иначе си беше добре опечен, ароматен и вкусен.   chef

# 266
  • София
Капризче, благодаря за разясненията   bouquet Като се замисля, наистина тестото беше по-меко. Определено за всяко нещо си има чалъм, но ще има повторение и докато не я издокарам отказване няма Simple Smile

# 267

Алиона къде каза че черпиш с короната, че забравих. Та да намина по некое време утре.  Laughing
Еее, Дядо хаджия благодаря ти . Много съм горда че ти хареса ми питката  bowuu Даже се похвалих на мъжо  Laughing  Но той не разбира моята радост  newsm78
Има ли такива като мен , които като сложат питка във фурна, после  стоят и гледат през стъклото как се пече питката  hahaha   Embarassed

Ардо не обърнах внимание каква марка, по късно ще видя и ще ти кажа. Аз разрязах на половина и едната половина рзделих в торбички по 10 гр и по 20 гр. и всичко сложих във фризера.
МалинкаКалинка страхотен тутманик ! правилно ли разбрах, че си омесила тесто и си го сложила в хладилника, а сутрин си го оформила и изпекла?

# 268
Не съм сигурна дали въпроса ми е точно за тук, но все пак се надявам да можете да ми помогнете. Интересува ме дали някой е ползвал тази машинка: http://tcm.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=143490&df=644779&dflid=3  и доволен ли е от нея?

# 269

Има ли такива като мен , които като сложат питка във фурна, после  стоят и гледат през стъклото как се пече питката  hahaha   Embarassed

Моят мъж редовно ме снима как клеча пред фурната и наблюдавам процеса. Blush Радва ми се и ме окуражава. Добре, че утре е ден, в който можем да ядем хляб, та да позамеся нещо... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт