Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 17

• 94 005
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Я да ви питам нещо, че съм се вторачила. Тука от няколко дни гледам едни жълтеникави зацапвания като ивици по дължина по долните гащи на бебката.  Тя си пишка вече сама на гърнето, уж няма проблеми, ама... Мами на момиченца с цистит и уроинфекции, бихте ли ми казали забелязвали ли сте нещо такова?
Другият вариант е това да е от влагалището, по-скоро попадат тия ивици на гащите на това проекционно място Thinking. Ще пусна една обикновена урина първо, ама трябва да съм сутринта вкъщи и да имам време. Днеска се и изака и пропадна взимането на урина.

# 541
При мен понякога се получават и при двете - на седем и на две години са - при малкото си го обяснявам с пръцкане Mr. Green, при което понякога анусчето като се отваря и зацапва, при голямата, която се къпе сама - с недобре измито дупе Mr. Green

# 542
Мечка, благораря ти, ама ми се струва, че изцапаното от недобре обърсаното/умито дупе е по-кафявичко и по-назад, това е по-жълтичко и по-напред, под мястото, където е вулвата? newsm78. Не е постоянно, появи се от макс. 1 седмица, допреди не съм го забелязвала, а уж се старая всичко да видя. Може и да съм пропуснала, де. Човек не е машина, ама все пак...
За нас, дето сме големи и /все още/ хормонално активни, ясно.
Наблюденията продължават.

# 543
  • софия
Я да ви питам нещо, че съм се вторачила. Тука от няколко дни гледам едни жълтеникави зацапвания като ивици по дължина по долните гащи на бебката.  Тя си пишка вече сама на гърнето, уж няма проблеми, ама... Мами на момиченца с цистит и уроинфекции, бихте ли ми казали забелязвали ли сте нещо такова?
Другият вариант е това да е от влагалището, по-скоро попадат тия ивици на гащите на това проекционно място Thinking. Ще пусна една обикновена урина първо, ама трябва да съм сутринта вкъщи и да имам време. Днеска се и изака и пропадна взимането на урина.
Сега като се замисля и при моята дъщеря е имало зацапване в района на влагалището. Докторката ми каза , че при някой момиченца химената не е плътна и може да влизат микроби и бактерии и да изтичат. Не е типично течение, ако забележа нещо такова да й правя бани в смрадлика или калиев перманганат. Аз като се усъмня в нещо веднага я карам да ми пишне в пластмасова чашка. Ако е мътна-  не е на добре и веднага нося и обикновенна и стерилна урина да не губя време в чакане.

# 544
Първо ще пусна урина, поне обикновена, пък това с баните е добра идея и ще го направя след това.

# 545
Да, това звучи по-логично!

Само че не пипайте калиевия перманганат, страшно вреден е Praynig И се ползва само по показания, може да "изгори" флората. Смрадликата - да!

# 546
Здравейте,мами!Имам дъщеричка на 1 годинка и от 6 месеца насам сме с еколи в урината...първият път пихме суметролим,изчистиха се.После пак дадохме урина (може би 2 месеца по-късно) пак имаше коли,ходихме на хомеопат,изчистиха се.Сега на контролните изследвания,които се правят на 1год. имаме пак ....над 10*5.Досега нямахме никакви признаци за тези бактерии,но този път вдигна Т -38..8,заведох я при личната,каза,че гърлото й е червено....даде АБ -Зинат.Аз не го дадох веднага,два дни имаше Т,после свали и аз реших,че сме се разминали....на 4 ден обаче пак вдигна и аз й дадох АБ.Междувременно бях си пуснала стерилна урина самоволно и се появиха бактериите....казах на личната,а тя каза,че сме направили пиелонефрит....Изчетох цялата тема назад,обадих се на д-р Гайдаров за преглед.Преди време ходихме при Буева и тя каза,че бъбреците й са перфектни....Много се притеснявам да не пропускам нещо важно....От какво може да се епоявяват постоянно тези коли?След първата им поява я научих на гърне и когато сме си вкъщи е без памперс,не се нааква...Споделете опит ако сте имали с тази бактерия.Приемам всякакви съвети Rolling Eyes

# 547
Без значение тази или друга бактерия, пиелонефрит е. Оттам нататък - щом има следствие, има и причина. Обикновено след 2-3 рецидив на бактериурията и вече трябва по-сериозно изследване. Както сме писали всички напред- нефролог, уролог, следене, дебнене на симптоматиката... Така. Дълга битка до диагноза - причина. Опитът на всяка от нас е описан по-напред. Успех и много здрави нерви и търпение.
П.С. Хомеопатията не лекува пиелонефрит, цистит и пр.

# 548
Без значение тази или друга бактерия, пиелонефрит е. Оттам нататък - щом има следствие, има и причина. Обикновено след 2-3 рецидив на бактериурията и вече трябва по-сериозно изследване. Както сме писали всички напред- нефролог, уролог, следене, дебнене на симптоматиката... Така. Дълга битка до диагноза - причина. Опитът на всяка от нас е описан по-напред. Успех и много здрави нерви и търпение.
П.С. Хомеопатията не лекува пиелонефрит, цистит и пр.
Peace много точно и ясно казано

# 549
Простете ми, но с едно нещо не съм съгласна. Лекувам се (и семейството ми до второ коляно) от години с хомеопатия.
Хомеопатията не може да помогне единствено, когато има патологични изменения. При вас не виждам проблем, след като бъбречетата са идеални, както е казала лекарката.

Аз имах Ешерихия и Клебсиела, известно време след операцията. Изчистих ги с хомеопатия - не съм пила предписаните ми антибиотици.

Ако наистина няма никаква анатомична причина органите и уропътищата да благоприятстват развитието на тези бактерии, значи белята е в целия организъм. Аз, принципно, бях склонна да развивам гъбички - от най-малкото нещо - влагалище, кожа... Е, вече нямам тези проблеми. Нарушена флора е проблемът най-вероятно при вас. Да не говорим за прекомерна употреба на АБ принципно при дечицата, защото лекарите си връзват гащите за най-малкия проблем чрез антибиотиците. Някой ден ще снимам лекарските рецепти, които си закачам с магнит за хладилника и в които присъства предписан АБ, който сме избегнали в семейството.

Също така единствено хомеопатията (плюс добър хранителен режим, разбира се), може да възпрепятства образуването на камъни от всякакво естество, които също са причина за възпаленията, за които говорим.

Два плюса на белтък в урината съм оправяла с хомеопатия и уринотерапия.

Хомеопатичното лечение, за тези, които вярват в хомеопатията, при правилно предписание те прави неподвластен на подобни причинители.
А с времето забелязах, че децата ми боледуват много по-рядко и много по-леко. За голямото , на 7, може да се предположи, че израства вече проблемите, но малкото е само на 2.

# 550
Аз някак не си представям нещата в черни краски....все се надявам,че и утрешния доктор ще каже,че всичко е ок....но пък ако е така как ще се сравим с тази бактерия.....от друга страна след всичко изчетено,започвам да си мисля,че д-р Буева е пруснала нещо и че няма начин да се появява от нищото....д-р Гайдаров добър избор ли е,на прав път ли съм?За първи път в главата ми е някаква каша и не успявам да систематизирам всичката информация,която изчетох...

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 23:11 от pape6

# 551
pape6,успех утре! Hug Praynig Hug

# 552
Благодаря! Ще пиша как е минало,Дано всичко е ок Praynig

# 553
Мечка, да определено си права - но в случай че няма някаква както казваш патология. А тя не винаги се вижда на ехограф. Т.е в този случай, трябва непременно да се потърси второ ако трябва и трето мнение, да се направят при преценка от специалист изследвания, и ако тогава нищо не се открие - хомеопатията е добър избор. Аз също съм решила да заведа малкият че още е на 4м, а все е хремав, и вече 3 пъти е боледувал. Но непременно трябва да се търси причината за тези бактерии, рядко при децата са безпричинни.
pape6 успех, чувала съм добри отзиви за д-р Гайдаров.

# 554
Абсолютно. А определено съм човекът, който би препоръчал повече мнения, знаете Tired

Общи условия

Активация на акаунт