Силиконът май губи сила?

• 23 735
  • 552
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да си богат, не значи прост. ...

А да не си прост не означава, че не би могъл да се набълбукаш с някоя грозна и нахална селска превъзходна!

# 271
То да е само тзи, ама те вече не могат да се преброят...

# 272
Мен пък във филмчето на Btv много повече ме впечетли онова 18-годишното девойче, което говореше в началото. То не беше нито грозно, нито просто.
Интересно, уж не беше толкова отдавна, когато и аз бях на 18, а колко са се променили нещата. Тогава, някак си, границата между възпитанието, което се даваше в "добрите" семейства и "не чак толкова добрите" беше някак по-ясна.  newsm78 

# 273
То при нея каква беше концепцията - може да си го позволи (мама и татко), не се замисля за бременност, кърмене....

# 274
*AvvA*in*Love, ама и ти как плюеш, да не ти е уруки, за четвърти път си бърша монитора.

# 275
*AvvA*in*Love, ама и ти как плюеш, да не ти е уруки, за четвърти път си бърша монитора.

Ако не познавах въпросната особа, не бих си го позволила. Peace

# 276
Значи какво? Синоним на щастие= гърди;къща;Ферари/кола, ама не каква да е, така ли?!  #Crazy

Жал ми стана и на мен за момичето от репортажа. Много евтини мечти, нищо, че звучат като за десет куфара с пари....  Confused

# 277
То при нея каква беше концепцията - може да си го позволи (мама и татко), не се замисля за бременност, кърмене....

Имплантите не пречат на забременяването и лактацията.
Последните две зависят от хормони.

# 278
  • София
Имплантите не пречат на забременяването и лактацията.
Последните две зависят от хормони.
То,че няма да пречи няма.Ама представяш ли си чашка D,преди забременяването ,и ако е от "щастливките",по време на кърмаческият си период да се уголемят още,оле-мале Crazy

# 279
Някоя със силикон кърмила ли е, защото едно е теорията друго практиката. Все пак има риск да се развали "постигнатото" и не вярвам да го поемат.

# 280
Естествено, че има кърмили. Аз лично познавам поне 8-9. Всъщност от всички със импланти, които познавам и забременяха, само една не кърмеше, и то защото нямаше кърма. Нищо страшно няма.

# 281
 Според мен кърменето малко или много пречи на силикона или обратното  Mr. Green, защото гърдите допълнително се деформират при кърмене - променя им се формата, уголемяват се допълнително и т.н. После трябва пак да лягаш под ножа да ти ги оформят наново или там каквото им правят.
Avva, твоите приятелки колко време са кърмили? Аз под кърмене разбирам поне половин година, иначе 2,3 месеца то почти не е кърмене.
 Ако има някоя мацка със силикон, която да е кърмила една година направо съм я признала.  Mr. Green

Ето какво намерих в нета:
КАКВО СТАВА СЪС СИЛИКОНОВИТЕ ГЪРДИ ПРИ КЪРМЕНЕ?
Същото, каквото и по време на бременност. През първите месеци след раждането гърдите ви са напрегнати, двойно по-големи и преливащи от мляко. След като приключите с кърменето, бюстът може да възвърне първоначалния си вид, а може и тотално да се деформира, което е по-вероятно.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 20:18 от stasi8510

# 282
Някоя със силикон кърмила ли е, защото едно е теорията друго практиката. Все пак има риск да се развали "постигнатото" и не вярвам да го поемат.

Не се разваля, но в интерес на истината моите приятелки със силикон кърмиха много малко.

# 283
Според мен кърменето малко или много пречи на силикона или обратното  Mr. Green, защото гърдите допълнително се деформират при кърмене - променя им се формата, уголемяват се допълнително и т.н. После трябва пак да лягаш под ножа да ти ги оформят наново..
Avva, твоите приятелки колко време са кърмили? Аз под кърмене разбирам поне половин година, иначе 2,3 месеца то почти не е кърмене.
 Ако има някоя мацка със силикон, която да е кърмила една година направо съм я признала.  Mr. Green

Не, не се налага да се ляга пак под ножа. Това пак са някакви митове и легенди. В интерес на истината се получава някакво минимално увисване, но то не е чак толкова забележимо. Подробности за това по колко месеца са кърмили не мога да ти дам за всчки, понеже аз не съм майка, и много не съм разговаряла на тия теми, но пък на едната детенцето в момента е на 7 месеца и го кърми. А друга кърмеше 2-3 месеца и вече нямаше достатъчно кърма.

# 284
На мен ми стана любопитно и попрочетох в нета, за кърмене и силикон. Значи в Щатите бяха забранени силиконовите импланти и слагаха от тези с физиологичен разтвор, разреза е около ареолата а импланта се напълва след поставянето. Пише че често се увреждат каналите и нервите около зърното при този тип операция.
А силикона май са го разрешили от 2006, има пропускане явно на малки количества силикон в гърдата (той затова е бил забранен), и се предполага че прониква в млякото, но не било вредно защото по принцип си го имало в някакви лекарства, не се сещам какви.

Общи условия

Активация на акаунт