Силиконът май губи сила?

• 23 617
  • 552
  •   1
Отговори
# 75
според мен не губи сила , напротив - вече и много момичета , които не са публични личности или не си изкарват парите с тялото си , слагат силикон ,
после ги сменят с по-големи топки , не знам защо ...

всеки иска да си хване чичко с парички  Laughing

А защо ги сменят с по-големи- не защото има нужда, а защото окото им свиква и вече им били "малеели"  Laughing

# 76

Аз неведнъж съм казвала, че според мен такива момичета го правят съвсем целенасочено с идеята да си търсят платежоспособен чичко..ъъ..мъж искам да кажа...

Не е това причината. Има си култ към физическата красота. Този култ се подхранва от много-милиардните рекламни бюджети на козметични и модни компании. Това няма как да не повлияе върху вкусовете и на мъжете и на жените.

# 77
Какво общо имат козметичните и модни компании със силикона? Този култ за който говориш идва от напудрените фолк певачки (в БГ) за по света не знам да има толкова много силикон на глава от населението, освен мисля в Бразилия  Peace

# 78
Венецуела и латиноамериканските страни като цяло. Но там си е цяла религия, не случайно има толкова миски.

# 79
За култа към красотата говоря, тези компании са част от него. Сигурно тук в България фолк певиците популяризираха силикона, но не сме го измислили ние.

# 80
Замислете се само колко грозни актриси сте виждали в Холивудски продукции. В европейски дори.
Красотата отдавна вече не е просто култ, тя е религия. И ничии жалки вопли, че вътрешната красота е много по-важна е безсилен.
В консуматорско време живеем. Много хора приемат женското тяло, и красота, като продукт. Колкото по-лъскав, толкова по-добре.

# 81
Е и?
Да вървим по течението, да ставаме истински консуматори, или да сме против?
Аз не желая Холивуд и рекламите от прантайма да ме променят ни на йота.
Нека да се мъчат, и парите им за реклама да отиват на вятъра.

# 82
Вълчо, това е утопия. Laughing

# 83
За мен загуби, да! Преди няколко години бях убедена, че ще си сложа силикон в гърдите, но вече не искам да си причинявам това.
Харесвам се, което е най-важното. Винаги бих подкрепила приятелка, която има проблем с възприемането си и е решила, че уголемяването на формите и ще и помогне.

# 84
Сега пък красота. Ами арсеникът като е използван за избелване от викторианците, и той ли е символ на красУта...

ПП. В европейските филми има много, ама наистина много не-холивудски изглеждащи актриси.

# 85

# 86
  • София
според мен не губи сила , напротив - вече и много момичета , които не са публични личности или не си изкарват парите с тялото си , слагат силикон ,
после ги сменят с по-големи топки , не знам защо ...

Защото не може от първия път да втъкнеш DD размер...

# 87
  • гр. Шумен
Брех каквото сте го зачесали тоя силикон и тия големи цици като фетиш (и то не за пръв път май). ДА взема да ви дам малко мат'рял от моите  Laughing
СЕриозно, не знам какво предимство имат според повечето защитнички на големия бюст, но аз лично виждам само золуми от тях. И при това без силикон. А всъщност, когато имаш пластика не слевали да употребяваш подходяща козметика, за силиконовия бюст периодично да се сменят подплънките. И си мисля, че когато човек прибягва до подобна интервенция, по добре да се замисли за "поддръжката"

# 88
Замислете се само колко грозни актриси сте виждали в Холивудски продукции. В европейски дори.
Да, но аз за силиконови актриси не се сещам, дори холивудски. Памела Андерсън не я броя за актриса, така или иначе.

# 89
  • Кацнала на едно дърво.
И топ моделките нямат.  Wink
Но какво разбираме ний от красота.  Laughing Само стоим и завиждаме на чуждото съвършенство.  Joy
А мъжете ни лъжат, та се късат.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт