Силиконът май губи сила?

• 23 730
  • 552
  •   1
Отговори
# 285
С физиологичен разтвор също се слага и през пъпчето, като имплантите се поставят празни, и се пълнят след поставянето им.

# 286
На мен ми стана любопитно и попрочетох в нета, за кърмене и силикон. Значи в Щатите бяха забранени силиконовите импланти и слагаха от тези с физиологичен разтвор, разреза е около ареолата а импланта се напълва след поставянето. Пише че често се увреждат каналите и нервите около зърното при този тип операция.
А силикона май са го разрешили от 2006, има пропускане явно на малки количества силикон в гърдата (той затова е бил забранен), и се предполага че прониква в млякото, но не било вредно защото по принцип си го имало в някакви лекарства, не се сещам какви.
Това важи основно за импланти с течен силикон. Такива вече почти не се слагат. Съвременните импланти няма как да се разтекат, защото силиконът е подобен на желираните бонбони-може да се разреже с нож, но няма какво да изтече от него.
По отношение на кърменето, 100% формата се разваля в различна степен, както и при напълняване и отслабване. Една жена сменя поне 2 пъти имплантите си през живота си главно за да коригира формата. И като естествения бюст, силиконовият също увисва. Ако жената си харесва формата и няма проблеми може и да си носи имплантите до живот. Т.е. основната причина да се прави подмяна е естетическа или следствие на проблем. Тия са най-често срещаните:
дабъл-бабъл:
http://www.implantinfo.com/plastic_surgeons/baxter/subject3/index.html
капсулна контрактура:
http://www.breastrevisionsurgeon.com/capsular.asp

# 287
И ботъминг аут също.

# 288
Ботъминг да Peace Макар че не е толкова стряскащо като другите. При него имплантът се "изсулва", а зърното застава неестесвено нагоре.Имплантът пада под гънката на гърдата, а шевовете се виждат. Иванина от ББ имаше този проблем, затова шевовете и се виждаха. За някои е естетически проблем, на други им харесва :

http://www.advanced-art.com/Breast-Aug-Rev-Bottom-Out.htm

# 289
Да, Иванина го има и изобщо не й пука. За мен е грозничко. Не е чак толкова стряскащо вярно, но също не е особено лесно поправимо. Макар че е по-малката злина, в сравнение с КК.

# 290
Темата май е взела обрат като за "Красива мама".

Иначе, по въпросите на авторката,
Какво мислите за силикона? Лично на мен не ми харесва жените да си слагат изкусвени неща (освен, ако не се налага по здравословни причини) в гърдите. Даже имаше игра по Нова ТВ с награда силикон, значи е станало желан подарък, хммм. Искате ли да ви подарят силикон в гърдите? http://www.versus.bg/?ff=11 аз дадох своя глас ....
мисля, че съм "за" хората да се чувстват добре в кожата си. Тоест, ако ще се самоусещаш по-добре с хирургическа намеса - ок. Аз лично за себе си подобни интервенции на този етап от живота си не бих предприела. Смятам, че природата е била прещедра към мен откъм "показатели", не само относно размера и формата на бюста. Но ако някой ден изляза от здравословните за личната си самооценка критерии (а те са доста високи), най-вероятно бих се консултирала със специалист.

Е, гледането на финала на шампионската лига не минава за по възвишено. Нали, нали, нали?

Не знам дали е по-възвишено, но за мен лично е по-интересно от гледането на бюста на н-тата участничка в ББ. Падам си по футбол, какво да се се прави... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 02:02 от Кафе с Канела

# 291
Поправимо е с по-малък размер имплант и смяна на позицията. Но пък щом не и пука още по-добре за нея, хубаво е човек да е самоуверен  Wink (за ботъминга)

Друг проблем е ротацията. Анатомичният имплант се обръща и гърдата придобива формата на пица  Laughing Повечето от по-ловките жени си наместват импланта сами. Wink Получава се, когато джобът, в който лежи имплантът е по-голям. Лекарска грешчица, но не фатална.

Пропуснах, че една голяма част от проблемите възникват, когато пациентката не се вслуша в хирурга. Човек трябва да има реални очаквания и да внимава пластичната хирургия да не му стане навик. Познавам жена, която в рамките на 2 години мина през 4 операции на бюста без да има никой от горните проблеми. Просто размерът все не беше достатъчен за нея. Мисля, че всичко се дължи на комплекс от миналото, от който не може да се отърве. Когато и казах, че е обсебена от 2 цици първоначално се обиди, но мисля че в последствие ме разбра.

Има и други проблеми, стига се и до некроза на гърдата, снимките са плашещи и няма да ги пускам. Това обаче става единствено в клиники, където бачкат касапи и инжектират директно силиконов гел. Когато човек внимава, няма как да му се случи.

# 292
Циците на Иванина бяха много хубави. Да, белезите си личаха, ама то май на всички си личат.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 01:06 от The_Third

# 293
Не става въпрос дали си личат, а къде се намират, нейните трябваше да са под гърдата, а бяха на нея. И зърната й бяха много по-нагоре отколкото трябва.http://i.actualno.com/club.bg/files/2008/11/10/7f12bc74d7.jpg

# 294
Има нещо такова, ама пак ми харесват. На другите със силиконови в ББ им стояха много по неестествено.

# 295
И зърната й бяха много по-нагоре отколкото трябва.http://i.actualno.com/club.bg/files/2008/11/10/7f12bc74d7.jpg
Стига бе, някой "дизайнер" си е присвоил правото да казва къде трябва да са бибите ли?
Почеркът на КМ.

# 296
 На Иванина наистина са й някак много нагоре разположени зърната, още по време на ББ ми направи впечатление.

# 297
На Иванина наистина са й някак много нагоре разположени зърната, още по време на ББ ми направи впечатление.

За удобство - по-близо до усните Joy

# 298
Циците на Иванина бяха много хубави. Да, белезите си личаха, ама то май на всички си личат.

Това само може да обори всякакви теории, че мъжете не харесват силикон. Щом на Иванина са ти харесали много, какво ли ще е ако видиш наистина перфектно изпълнен бюст Wink А ако е с анатомични имрланти въобще няма да го различиш от хубав естествен, гаранция Peace И белезите не на всички личат, дори след време са по-малки от следата, която оставя ластика на сутиена.

# 299
Друг е ш

Това само може да обори всякакви теории, че мъжете не харесват силикон.
Много лесно оборваш. Става въпрос за един мъж. Дори не е известно със сигурност, че потребителят е мъж.

Общи условия

Активация на акаунт