Силиконът май губи сила?

• 23 647
  • 552
  •   1
Отговори
# 345
75Д на 18 год.момиче има вероятност да изглежда що годе добре,но на раждала жена,не мога да се съглася.
Би ли се обосновала с какво точно силиконовите жени(както казваш) дават лош пример?За кой точно говориш?

# 346
Руснаците избраха за Мис Русия 2010 Ирина Антоненко. С малки гърдички. Обаче всичко друго си има - красота, чувство за хумор, интелект.
Ние, като избрахме силиконка, каквооо?

"Вопрос: Какой у тебя размер кольца? Макс Соня

Ответ: Протяженность моего любимого Садового кольца в Москве – 14,9 км. Размер другого моего любимого кольца – Адронного Коллайдера, составляет 26,7 километра. Вы хотите подарить мне их? Как мило.."

# 347
Което означава?  Whistling

# 348
Че циците едва ли са най-важната част от женската красота, първа необходимост за самочувствие и правилна самооценка.
И че напопването им до 85Д едва ли е решение. И защо трябва да обеснявам всичко?
Колкото сте разбрали, толкова.

# 349
Не разбирам руски  Peace Иначе чудесно е, че са избрали Мис с малки гърди  Mr. Green

# 350
75Д на 18 год.момиче има вероятност да изглежда що годе добре,но на раждала жена,не мога да се съглася.
Би ли се обосновала с какво точно силиконовите жени(както казваш) дават лош пример?За кой точно говориш?
Аз съм на 34 години, родила съм две деца и съм ги кърмила до 1 година. Носила съм 75D преди ражданията и сега също. С подходящ сутиен или бански, които ги повдигат, изглеждат перфектно. Раждането и кърменето не ми промени бюста, но годините го промениха и са малко увиснали. Но това само аз го виждам и съпруга ми. Важното е , че не стигат до раменете като на силиконовите жени.

# 351
Аз съм на 34 години, родила съм две деца и съм ги кърмила до 1 година. Носила съм 75D преди ражданията и сега също. С подходящ сутиен или бански, които ги повдигат, изглеждат перфектно. Раждането и кърменето не ми промени бюста, но годините го промениха и са малко увиснали. Но това само аз го виждам и съпруга ми. Важното е , че не стигат до раменете като на силиконовите жени.

Важното е,че се чувстваш добре така.А иначе не  на всички силиконови жени(ах,как яко звучи това) гърдите им са до раменете.За тази цел са анатомичните импл.Заклевам се,че ако видиш гърди с такива импл. ще си върнеш думите на зад.Разликата е само,че изглеждат ок и на голо.

# 352
Според мен силиконовите гърди са ужасно грозни ,не разбирам изобщо ,какво красиво намират в тях част от хората  Shocked .Лично аз имам малък бюст ,и това винаги ме е правило  щастлива  Laughing  , както и мъжът ми ,който по принцип не харесва големи гърди, а да не говорим и да са натъпкани  със силикон  ooooh! .

# 353
Днешните силиконови жени дават лош пример на подрастващото поколение. Освен това процедурата е силно болезнена и съвсем не е безвредна. Един естествен бюст 75 D e далеч по-привлекателен от изкуствен същия размер.

Я да видим. Подкрепи със снимков маТРЯл, моля Laughing
.........................
Не ви ли омръзна да обсъждате чуждите сутиени ooooh! Гледайте си вашите и тези на жените ви, щом са толкова пИрфектни. Айде сега пък пластичната хирургия виновна за деградацията на младото поколение  Rolling Eyes

# 354
Поставянето на силикон е някаква извратена мода и дано отмине по-скоро.  То не само пълната упойка е вредна и с нея умират множество мозъчни клетки , а след операцията се търпят ужасни болки цял месец.  А знаете ли колко тежи един бюст 75D и това ужасно натоварва гърба.

# 355
Инера, ти имаш нещо против жените със сутиен 75Д ли? Какво мислиш за 80Д и за 80Е?

# 356
Според мен силиконовите гърди са ужасно грозни ,не разбирам изобщо ,какво красиво намират в тях част от хората  Shocked .Лично аз имам малък бюст ,и това винаги ме е правило  щастлива  Laughing  , както и мъжът ми ,който по принцип не харесва големи гърди, а да не говорим и да са натъпкани  със силикон  ooooh! .

Всички сме много щастливи, че ти и твоят мъж сте много щастливи с твоите малки гърди. Ето както казах за всеки влак си има пътници  Mr. Green

# 357
Поставянето на силикон е някаква извратена мода и дано отмине по-скоро.  То не само пълната упойка е вредна и с нея умират множество мозъчни клетки , а след операцията се търпят ужасни болки цял месец.  А знаете ли колко тежи един бюст 75D и това ужасно натоварва гърба.

Е със това направо ме утЕпа.... Stopкаква мода,кви пет лева.Представи си,че съществуват несиликонови жени,които не се кефят на увисналите си гърди.Не мога да се съглася по никакъв начин,че има мъже който харесват увиснали гърди,малки-да,но увиснали-цъ.Това си е направо извратено.

# 358
  • Бургас
На мен пък добре направените силиконови гърди ( не огромни,а нормални размери) много ми харесват. Не бих си направила,защото ме е страх от интервенцията и от това,че ще нося чуждо тяло в себе си,но на визия много ми харесват. Не бива да се натрапват пошло и отвратително...Васеки си има право на мнение. И да на мен лично повече ми харесва на външен вид бюст със средна обиколка беза сутиен,от колкото малки гърди в огромен подплътен сутиен...

Ако един ден след години изобретят начин за уголемяване и разкрасяване на бюст,които да не е с интервенции и да е безвреден бих си уголемила гърдите с удоволствие Grinning

# 359
Мъжете и жените остаряват наедно, и затова незабележимо. И слава Богу.
Питай ме кога се появиха бръчиците покрай очите на Вълчицата.
Питай я, кога ми посребря косата. И двамата ще вдигнем рамене.
Желая я не по-малко, откоркото преди 29 години.
Героите на нашето време са мутри, мутреси, футболисти и певачки.
Ако имаше операции за донаждане на мозък, едва ли някоя жена би си платила.

И ще си маймунка2 с гореми цици.

Общи условия

Активация на акаунт