Силиконът май губи сила?

• 23 677
  • 552
  •   1
Отговори
# 330
Когато някой не иска да го гледат не си качва снимките в нета,най малкото ще ги заключи.
Като напишеш в чичко гугъл "силикон" и излиза въпросната мацка и още хиляди като нея,да не би аз да съм ги пльоснала там?!
Ти коя си че да ти давам обяснения?!

Виж какво.Това,че снимката е в нета не ти дава право да я публикуваш пък ти.След като не стоиш ти зад снимката е кражба.Още повече,че я използваш с комерсиална цел.Интересно е ,че аз също написах силикон в търсачката и не ми показа тази!
Ако проявяваш интерес към мацката мога да ти оредя много снимки и съм сигурна,че нищо,че си жена можеш само да въздишаш и тайничко да завиждаш.
Тона ти не ми хареса с това:Ти коя си че да ти давам обяснения?!-не мисля,да се хабя да ти обяснявам.

# 331
Във форума има правила и ако някой е направил нещо нередно има кой да следи за тези неща.
Мислиш ли че съм извадила снимката от личната си колекция????
Не ми отговаряй,отговорът ти не ме вълнува!

# 332
Тази страница в гугъл сигурно е мое дело когато натиснеш изображение????

http://images.google.bg/images?um=1&hl=bg&rlz=1W1ADSA_bg … rt=18&ndsp=18

# 333
  • Кацнала на едно дърво.
Брех, че дълга тема станала! Joy
Маргало, моля те, спри да показваш дамата с комерсиални цели.  Laughing

П.П. Не се стърпях - може ли такова хубаво момиче да се направи на маймуна... Но в някои среди това се приема за хм, красиво. Вероятно.
И темата, и показаната снимка имат много общо с една друга тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475844.0

# 334
Добре де, как така комерсиални цели? Какво печели Маргало от показването на въпросната "мацка"? В колко от темите в Клюкарника (и не само) има линкове и директно постнати снимки, които не са от личен архив? Май някой се е почувствал лично засегнат  Mr. Green

# 335
Ето нещо по-комерсиално - http://prikachi.com/users/the_third/112C.jpg

# 336

Слагай предупредителни знаци да се внимава като се отваря, че изкарах акъла на детето.    Laughing

# 337
Виновен  oops

# 338
Ами за да покажа колко вулгарно "звучи" силикона и грозно..според мен...

Гова момиче пише във форум Тялото и има операция на гърдите, на устните, бръчки попълвани с хиалурон и операция на носа. Наистина не е била красива преди това, казвам го понеже някой се възмути как може да се изхаби така. Нейният нос е един от най-сполучливите оперирани носове, който съм виждала. Промяната и е много голяма. В същото време ми се струва, че е една от онези жени, за които няма достатъчно и ако имат средства и време не се замислят. Това последното изречение ни най-малко не искам да се разбира като упрек, а като съвет. Хм, не че ми го е искала де. Мисля, че не би имала нищо против други да гледат снимките и, но все пак нека се въздържаме от коментари Peace
Много ми се иска такива жени да имат повече самочувствие, защото е нормално човек да не харесва някоя и друга сланинка или гърбавият си нос, но желанието изцяло и радикално да се префасонираш, е странно и болезнено.  Sad  

The_Third , задавих се чай от тия фотоси. Нямам нищо против да пускаш такива. Намаляват ми апетита, а съм на диета Peace Laughing

# 339
Съгласна съм.
Нямам вина че попаднах на нейни снимки.
Но,не можете ли да ми драснете на лични и да ми обясните...така и така...да не го афишираме , да не го обсъждаме момичето.
Ама тя човешката простотия край няма.
Визирам една конкретна потребителка от по-долу,която дори не си направих труда да запомня,защото не ми пука за нея.
Пък и въпросното "нещо",което се е опитвало да ми говори и да ми дава тон в живота,не каза примерно:
 "ти знаеш ли колко хора се нуждаят от такива операции,защото имат физическа нужда,не го правят от скука,а защото имат недъзи" ...или нещо такова, а то ми говори знаела ли съм аз колко Убава била оная и как аз съм и завиждала  ooooh! какво да го правиш такова  newsm78

Ако се нуждае една жена от операция,имала е недъзи,всяка такава бих подкрепила с две ръце.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 23:08 от Маргало

# 340
Аз мисля, че момичето не би имало нищо против да разгледаме снимките и и да имаме мнение. Те са без парола на сайта на снимка.бг и не е трудно да бъдат видени, което автоматично снема "вината" на Маргало.  Wink
Лично за мен е красива, въпреки изкуствената си красота и това са и го казвали толкова много хора, че едва ли няколко различни мнения биха я трогнали. Освен това е възрастен човек и е най-важно  тя да се харесва.
Интересна фотосесия:
http://645ci.snimka.bg/sea/amara-dolche-vita.211420

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 23:59 от galana_s

# 341
Ей това силиконът бил сериозна работа.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=488088

# 342
  • Ямбол
Да, бе, сигурно е бил брониран.

# 343

Не вяврам на написаното в  тази статийка! Whistling

# 344
Днешните силиконови жени дават лош пример на подрастващото поколение. Освен това процедурата е силно болезнена и съвсем не е безвредна. Един естествен бюст 75 D e далеч по-привлекателен от изкуствен същия размер.

Общи условия

Активация на акаунт