Силиконът май губи сила?

• 23 692
  • 552
  •   1
Отговори
# 315
Анелия Иванова.

# 316
Май за нея става дума.

# 317
И аз мога да си чеша езика и да обсъждам чужди силиконови или естествени цици, но далеч не мога да го приема за сериозно.Толкова страници дискусия предполагам, че е основно за забава.   Simple Smile
Обаче ако дори намек направя пред мъж, с когото съм в интимни отношения относно собствените си гърди и той вземе, че каже, ами няма да е лошо да си сложиш малко силиконче директно ще му бия шута, ама дори секунда няма да е замисля.  Twisted Evil

# 318
И аз мога да си чеша езика и да обсъждам чужди силиконови или естествени цици, но далеч не мога да го приема за сериозно.Толкова страници дискусия предполагам, че е основно за забава.   Simple Smile
Обаче ако дори намек направя пред мъж, с когото съм в интимни отношения относно собствените си гърди и той вземе, че каже, ами няма да е лошо да си сложиш малко силиконче директно ще му бия шута, ама дори секунда няма да е замисля.  Twisted Evil

Това е позиция... браво...   bouquet

# 319
Аз пък не виждам някой да е изразил по-различна позиция.

А иначе темата е толкова глупава и смешна, че е нормално да си чеше човек езика Wink Особено пък като се има предвид, че повечето хора са виждали силикон само на картинка, а са пипали такъв само докато си уплътняват умивалника примерно.

Между другото силиконът наистина изгуби сила в моите очи Twisted Evil Страшно много се лющи около ваната. Но като се замисля може да е от майстора Joy

# 320
Абе ако съм с жена със силикон, и да знам, бих се страхувал да ора, като глиган в картофена нива.
Тя губи.

# 321
След като гледахме филма по БТВ,мъжът ми каза,че ако някой ден искам да се разведа с него,най-сигурния начин е да си сложа силикон.

# 322

Точно пък за твоите гърди едва ли някой ще кажа такова нещо, така че при теб няма опасност да се получи такава ситуация.
Исках да кажа че гърдите ти и така са си много добре и нямаш никаква нужда от нито грам силикон  Simple Smile

# 323

Обикновено жените са тези, които имат мераци да си слагат силикон. Такива са ми наблюденията.

# 324
 doh

http://img448.imageshack.us/i/maria65es.jpg/

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 22:58 от Маргало

# 325
?Защо е тази снимка?

# 326
Ами за да покажа колко вулгарно "звучи" силикона и грозно..според мен...

# 327
И аз туй съ питам. Жена като слънци!

# 328
Ами за да покажа колко вулгарно "звучи" силикона и грозно..според мен...

Ами ти хубу показваш,но момичето знае ли,че си я пльокнала тук?Или да я попитам?
А Като толкова пък не ти харесва,можеш и в къщи да се вайкаш над тази снимка .

# 329
Когато някой не иска да го гледат не си качва снимките в нета,най малкото ще ги заключи.
Като напишеш в чичко гугъл "силикон" и излиза въпросната мацка и още хиляди като нея,да не би аз да съм ги пльоснала там?!
Ти коя си че да ти давам обяснения?!

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 18:16 от Маргало

Общи условия

Активация на акаунт