Силиконът май губи сила?

• 23 594
  • 552
  •   1
Отговори
# 405
Ами тя така си ги е възприемала , че са големи, не аз. Такъв спомен имам от някакво старо интервю.
Аз ги намирам за средни и много красиви и че се загрози с този силикон. Преди да го направи имах много добро мнение и впечатление за нея като жена,но след това ми се сля с масата манекенки, търсещи комерсиалното на изявите си и се разочаровах.

Ама какво значи защо не оставите другата част от хората да са на друго мнение?  Laughing Да не съм хванала някоя на входа на клиниката и да я вържа да не се оперира. По твоята логика ти защо не ме оставиш да смятам за по красиви естествените гърди на Юлияна да речем, пред силиконовите и след това.  Simple Smile

# 406

Ами тя така си ги е възприемала , че са големи, не аз. Такъв спомен имам от някакво старо интервю.
Аз ги намирам за средни и много красиви и че се загрози с този силикон. Преди да го направи имах много добро мнение и впечатление за нея като жена,но след това ми се сля с масата манекенки, търсещи комерсиалното на изявите си и се разочаровах.

Ама какво значи защо не оставите другата част от хората да са на друго мнение?  Laughing Да не съм хванала някоя на входа на клиниката и да я вържа да не се оперира. По твоята логика ти защо не ме оставиш да смятам за по красиви естествените гърди на Юлияна да речем, пред силиконовите и след това.  Simple Smile
Не помня аз да съм казала, че жените не бива да ходят с естествени гърди, дори и да са им малки и увиснали, но от теб няколко пъти чутох, че тази или онази се е превърнала в "продукт" и  "че си си променила впечатленията от нея" ??? , защото си е сложила силикон и прочее глупости. А това дали ти харесваш малките естествени гърди на Кънчева или аз харесвам със силиконови нали се сещаш е без значение щом тя се харесва.
Разликата обаче между мен и теб е, че аз и с малки гърди я харесвах и след операцията я харесвам, докато на теб "впечатленията" ти зависят от 300 грама силикон. А кажи ми къде е повредата?

# 407
Разликата обаче между мен и теб е, че аз и с малки гърди я харесвах и след операцията я харесвам, докато на теб "впечатленията" ти зависят от 300 грама силикон. А кажи ми къде е повредата?

Разбира се, че зависят. Преди да знам, че е същата масовка съм я приемала като естествена хубавица, докато след това като една от всички в този бранш стремяща се да се продава повече. Точно защото съм и харесвала естествения бюст и го намирам за напълно излишно и загрозяващо това увеличаване.
А дали тя се харесва повече сега, дали не се е харесвала преди, това изобщо не можем да знаем. Естествено, че всички казват, че само и единствено за себе си го правят.   Laughing

# 408
Те защото силиконовите не изглеждат кравешки.
ГМО на селскостопанска изложба.
Привличат вниманието върху циците си и всичко друго остава на заден план.

Да, ще стои кравешки, ако са направени в размер С, Д.  Грозна картинка! Виж galana е сложила 4  снимки, на които се вижда, че силикона може да е умерен и да стои добре и да изглежда естествено. Нима не ти харесва, това което е показано на снимките?  newsm78

# 409
Естествено, че всички казват, че само и единствено за себе си го правят.   Laughing

Разкрасителите процедури се правят за да ги оценят околните. Реално само тяхното мнение е важно.

# 410
Те защото силиконовите не изглеждат кравешки.
ГМО на селскостопанска изложба.
Привличат вниманието върху циците си и всичко друго остава на заден план.

Да, ще стои кравешки, ако са направени в размер С, Д.  Грозна картинка! Виж galana е сложила 4  снимки, на които се вижда, че силикона може да е умерен и да стои добре и да изглежда естествено. Нима не ти харесва, това което е показано на снимките?  newsm78
И ако ми хареса какво? Пак ще отида при някоя кака с малко по увиснали, истински цици.

# 411
И ако ми хареса какво? Пак ще отида при някоя кака с малко по увиснали, истински цици.
Ох, вие мъжете много се шашкате от този силикон.  ooooh!

# 412
На Юлияна естествените гърди бяха доста грозни и увиснали  Rolling Eyes Даже и се чудих тогава, че без свян се изтипоса в Плейбой..явно, обаче има хора на които им харесват такива гърди...

И наистина има много хубави силиконови гърди. Но никой не знае когато тръгва да се "ремонтира" какви точно ще станат неговите..Защото грозните са доста повече от хубавите, които се броят на пръсти и зависят от....и аз не зна от какво. Но не е нито само от лекаря, нито само от кубиците..По-скоро е комбинация от форма на импланта, кадърността на лекаря, правилната преценка на пациентката и реалната и оценка на очакваният краен резултат и най-важното- на изходният материал.Форма, разстояние..ей такива неща..

# 413
Е чак пък грозни. От снимките, които показахте не мисля, че са се нуждаели от силикон.

# 414
 Ами поувиснали са...  Rolling Eyes

Аз като заслабна драстично бюстът ми също се "смъква". И тогава и аз съм изпадала в моменти "отивам, веднага" (разбирайте при пластичен хирург  Laughing) Но като кача някое и друго кило си ставам супер (къде е циганката, бе..). След време ако стана трайно така както като отслабна ще му мисля.  Sunglasses

Според мен изобщо не е хубаво супер крайно да е настроен човек. Щото никога не знае какво ще му дойде до главата. Но пък и не ми допада крайното отношение на притежателките на силиконови гърди към тези, които са против и го смятат за грозно.

# 415
Да, може би са поувиснали, но пък какво от това. Иначе съм съгласен, че перфектните цици се срещат рядко. Освен това критериите кои са хубави и кои не за всеки мъж са различни.

# 416
... Освен това критериите кои са хубави и кои не за всеки мъж са различни.

E, точно в това е проблемът според мен. Мъжете какво мислят за нас..колкото и да си харесвам в момента гърдите, ако моя почне да се заглежда и да ми прави намеци, естествено, че и аз ще се замисля за такъв вариант.. или поне ще започнат да се въртят разни мисли в главата ми.

п.п. Имам позната, която роди три деца и секунда не показа, че иска промяна в бюста си.
НО!! Явно мъжът и доста е повлиял на мнението и...сега е с нови гърди.

# 417
Това пък да си сложиш силикон, заради мъжа си, е най-малоумното нещо. Tired

# 418
Това пък да си сложиш силикон, заради мъжа си, е най-малоумното нещо. Tired

Ами като има малоумни мъже, които да опяват и да вкарват комплекси....ще има и такива жени.

# 419
E, точно в това е проблемът според мен. Мъжете какво мислят за нас..колкото и да си харесвам в момента гърдите, ако моя почне да се заглежда и да ми прави намеци, естествено, че и аз ще се замисля за такъв вариант.. или поне ще започнат да се въртят разни мисли в главата ми.

п.п. Имам позната, която роди три деца и секунда не показа, че иска промяна в бюста си.
НО!! Явно мъжът и доста е повлиял на мнението и...сега е с нови гърди.

Аз мисля, че мъжете са по-малко критични от жените.

Общи условия

Активация на акаунт