Силиконът май губи сила?

• 23 592
  • 552
  •   1
Отговори
# 420
Това пък да си сложиш силикон, заради мъжа си, е най-малоумното нещо. Tired
А заради какво не е малоумно да си сложиш силикон?
Не е, по скоро мъжът трябва да е малоумен, или да е взел решение да те разкара.

# 421
Аз мога да дам едно-две скромни преположения в кои случаи не би било малоумно. Например ако след кърмене и раждане бюстът на дадена жена дотолкова се загрози, че това убие самочуствието й, а следствие на това и сексуалния й живот с партньора. Или пък след преживяно заболяване, което е довело до .... и просто след като болестта се смята за преодоляна жената може да помисли и за подобна операция. Такива слуаи ми се струва нормално. Дори необходимо стига и самата жена да го желае. Останалото е твърде много суета.

# 422
Аз мисля, че мъжете са по-малко критични от жените.

Напоследък наблюдавам около мен и да ти кажа са: 50/50.

Едните наистина са доволни от това, което имат.
Другите пък, се правят на интересни и пускат разни мисли в главите на жените си.

п.п. Мен ми е чудно, тези мъже, които искат това от жените си..дали и те биха направили нещо за тях, ако жена им каже:

-"Скъпи, нещо ми се струваш леко мъничък..що не си увеличиш и ти размера, че ще почне да се губи между новите ми гърди" Whistling

# 423
Или пък след преживяно заболяване, което е довело до .... и просто след като болестта се смята за преодоляна жената може да помисли и за подобна операция. Такива слуаи ми се струва нормално.
Какво общо има тук силиконът. Той би бил безпомощен в тоя случай.

# 424

-"Скъпи, нещо ми се струваш леко мъничък..що не си увеличиш и ти размера, че ще почне да се губи между новите ми гърди" Whistling
Правят го, пандизчии, малоумни мангали и Азис. Последния го направи културно, но защо му е?
http://bkks.org/forum/index.php/topic,1263.60/topicseen.html
Вазелин - http://bot.bg/v4/?t=vcontent&id=8726

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 23:00 от Вълкът с дълъг ник

# 425

Не слагат ли и понякога с цел възстановяване? Ако се смята, че заболяването е преборено? Нещо като при Кайли Миноуг? И онази Анастейша? Или аз нещо греша?Не че това би било най-важното в тези случаи, но...

# 426

Не слагат ли и понякога с цел възстановяване? Ако се смята, че заболяването е преборено? Нещо като при Кайли Миноуг? И онази Анастейша? Или аз нещо греша?Не че това би било най-важното в тези случаи, но...
Не грешиш. Точно така е.

# 427
Напоследък наблюдавам около мен и да ти кажа са: 50/50.

Едните наистина са доволни от това, което имат.
Другите пък, се правят на интересни и пускат разни мисли в главите на жените си.

Не бих поискал такова нещо от жена и от моите познати мъже май никой няма такива желания. Оценявам една жена като цяло, а не различните и части.

Май това е първоначалният замисъл на силикона.

# 428

Не грешиш. Точно така е.
Аз доколкото си спомням, силиконовите протези се появяват именно с тази функция, като протезите за крак или ръка, да заменят липсващото след операция или да кажем злополука и едва след това, започват да се разпространяват и с козметична цел, което по популярност измества първоначалното им предназначение. Мисля, че съм го чела някъде не държа, че е 100% истина.

# 429
Благодаря. Тази информация бе нещо ново за мен. Операциите са доста различни.

# 430

Да, ще стои кравешки, ако са направени в размер С, Д.  Грозна картинка! Виж galana е сложила 4  снимки, на които се вижда, че силикона може да е умерен и да стои добре и да изглежда естествено. Нима не ти харесва, това което е показано на снимките?  newsm78
Абсолютно Peace Само една поправка Wink На Тайра Банкс размерът е Д, но както виждаме е красиво. Всичко е пропорция. Ако на една висока жена Д стои идеално и бюстът изглежда нормален, не така би било на миньонче 150, при което наистина ще изглеждат  огромни. Както и чертите на лицето. София лорен има едри черти, но това не пречи да е една от най-красивите жени на своето време. Просто въпрос на съчетание. Представете си обаче нейният нос на личицето на Ванеса Паради Simple Smile
И ако понякога природа си прави шеги с нас, то при пластичната хирургия всичко е въпрос на вкус на пациентката и талант на хирурга.
..........................

За протезите и рака на гърдата.
Преди 2 години моя близка преживя операция по отстраняване на едната гърда след боледуване от рак на млечната жлеза. На последния преглед, докторът я питал дали няма да слага вече силиконов имплант. Дали би я питал ако този имплант ще навреди на здравето и?
Жената вече сериозно се замисля и проучва клиники по пластична хирургия. Сега знам, че някои пак ще ревнат защо и е, но приемете, че и най-самоуверената жена би се сринала психически, особено ако е млада и хубава.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 09:43 от galana_s

# 431
Силиконовите импланти са същите протези както и краката, ръцете..и не знам какво още.
При всички тях съществуват рискове, но НЕ са вредни за тялото!!
Като чета някои мнения направо не мога да повярвам колко тъпи и ограничени хора има.
Инера, моля те, не се излагай, всяко твое мнение е по-абсурдно от предното. Изказваш се много по глупаво отколкото някоя силиконка (според твоите критерии) би го направила.
А най любимото ми е "не ми пречат" или "не ги обвинявам" и тн. Това някакъв великодушен жест ли е??

# 432

А най любимото ми е "не ми пречат" или "не ги обвинявам" и тн. Това някакъв великодушен жест ли е??

Не, това е безразличие. Не ми харесва,но ми е безразлично, че някой е решил да си го причинява.

# 433
  • София
Силиконовите импланти са същите протези както и краката, ръцете..и не знам какво още.
При всички тях съществуват рискове, но НЕ са вредни за тялото!!
Като чета някои мнения направо не мога да повярвам колко тъпи и ограничени хора има.
Инера, моля те, не се излагай, всяко твое мнение е по-абсурдно от предното. Изказваш се много по глупаво отколкото някоя силиконка (според твоите критерии) би го направила.

Да не те стяга сутиена нещо?! Явно са ти нарушени енергийните потоци в тялото...

# 434
По добре една жена да я стяга сутиена, отколкото шапката, викам аз Laughing

Общи условия

Активация на акаунт