Случаят Сашко от Сандански /осем месеца по-късно/

• 70 158
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 60
  • Galaxy 13197853088
гнусно !!!
смърт за такива.

# 61
Дано просто журналистите да раздухват, но няма какво да си затваряме очите- такива неща се случват, по света поне социалните уж работят и при подобен случай, дори и късно разкрит, се взимат драконовски мерки,а при нас, дето социалните са само едни лелки, дето приемат документите з апомощи без никаква друга функция, сигурно доста по- често се случват такива ...неща... и остават неразкритии ненаказани
Ама и що за държава сме...детето сега какво бъдеще има  в това " семейство"или  в дом...

# 62
Какво още трябва да се случи, за да се гласува закон за кастрация? Подобни изроди нямат място в обществото. Независимо дали за насилието над деца... трябва да бъде жестоко наказвано.В затвори с тежък режим и много физическа работа. и кастриране,изолатор за всяка грешна стъпка, и за бога без право на помилване.

# 63
  • Mediterraneo
Кошмар...

Такива хора заслужават да ги пуснат в щатски затвор, с огромни негри, и да се разпространи за какво лежат.

# 64
бе то да се стигне до затвор, там не им прощават, ама ето че не се стига до затвор  #Cussing out

# 65
Ако все пак натирят тоя гнусен червей в затвора, ще стане най-търсената ку**а... Там си имат "правила" и "вътрешен ред" към които се придържат....
Нека поне малко да изпита болката на детенцето! Лошото е че на тоя нещастник може да му хареса и тогава вече наказанието трябва да е скопяване без упойка  #Cussing out .

# 66
Невъзможно....Отказвам да повярвам... Cry

# 67
Не мога да проумея как изобщо е допуснато да се случи ,при условие ,че е имало съмнения още от преди година.Цяла година ма**а му! Докторката от Сандански сутринта при Ани Цолова каза,била сигурна за упражнено насилие...ама както Цолова каза, трябвало да се стигне до там,че детето да се бори за живота си, за да се потвърди ,че е насилвано. С думи не мога да опиша гнева си! Това не са хора!  #Cussing out

# 68
А кой разрешава на психично болни за отглеждат деца?
И не е ли сега подсъдна тази лекарка, която е имала съмнение за упражнено насилие, а не е информирала полиция, социални служби...?

# 69
Франческа, социалните са били информирани, просто не е направено нищо.Прехвърляли си топката цяла година. За мен те са също толкова виновни,колкото и психопатите!

# 70
Франческа , и аз това се чудя, как така е сигурна, но не е направила нищо, поне оправда ли се със социалните и полицията? че не съм гледала
Иначе за психично болните- това е голям проблем, не вярвам и скоро нещо да се направи...никой не следи дали се лекуват и какво правят тези хора  Sad

# 71
И това едногодишно безхаберие ме навежда на мисълта, че има още стотици такива насилвани, бити, подлагани на извращения деца, които чакат социалните служби, Агенцията за закрила на детето и не знам си още кой, нещо да направят и да си размърдат бюрократичните задници.

# 72
Отвратително, гнусно, откакто чух за това ми се подвига. Иде ми с голи ръце да ида и да ги пречукам тия изверги. Съжалявам, ако се сторя крайна на някой #Cussing out
Социалните са за съд, както и лекарите #2gunfire
Сутринта Мариана Векилска каза, че в България трябвало първо да се докаже, че им а насилие, след това се отнемало детето, така било по закон. Това е недопустимо, значи ще оставяме децата да бъдат осакатявани и тогава ще предприемаме мерки.Във Великобритания, само за съмнение в насилие и детето се отнема, трябва и тук да стане така.
 Трябва да инициираме промяна в закона, както и много тежки наказания за педофилите, направо химическа кастрация както в ПОлша. Мисля,че трябва да изискаме и отговорност за действията на социалните и лекарите в случая.

# 73
Франческа, социалните са били информирани, просто не е направено нищо.Прехвърляли си топката цяла година. За мен те са също толкова виновни,колкото и психопатите!
Много по-виновни от психопатите. Ненормална майка, която също е насилвана от дете. Също толкова лумпенизиран баща... и на мен ми идва да коля и беся, ама в случая кои са виновни, по-виновни и най-виновни не е известно.
 Sad
А хората с психични отклонения също имат права - да раждат и отглеждат деца, безусловно. Но трябва ли да бъдат подложени на контрол, доколко постоянен да е този контрол, кой, аджеба, носи отговорност в тези случаи... ?!?!?!

# 74

Абсолютно съм съгласна с това, то че изродите са изроди, ама поне са могли овреме да ги спрат тия социални. Това дете е било на годинка значи и тъпите социални са знаели прекрасно за какво става дума !!!!!!! Но ги мързи да гледат, камо ли да си мръднат пръста за нещо. Катили с катили! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт