Бихте ли простили?Моля за съвет!

• 9 617
  • 133
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Shocked Ега ти мъжът.  Stop

Бихте ли признали изневярата пред партньора? -
Ето с този въпрос можеш да откриеш най-глупавите хора на земята. Те са тези, които отговарят "да".

Споделянето на този тип "тайни" - под прикритието на псевдолоялност - е просто опит човек да прехвърли част от отговорността и върху другия. И вместо да си се пържи сам в ада на собствената си съвест (ако има такава), да дръпне и другия там да му прави компания.

Смятам, че е редно, господинът да те държи надалеч от подобни пикантни подробности от личния си живот, а също и, че е твърде унизително да задълбава в някакви неоспорими доказателства за своя "грях".

Абсолютно вярно.
Колкото до това, че ти си поискала да видиш другата - не виждам защо ти я е показал....За мен това е гавра.
Едва ли заради това ще тръгнете да се развеждате -имате толкова живот зад гърба си, три дечица, явно се и обичате още, но.....как ще загърбите случая не ми е ясно....Доста време ще пречи на нормалния ви ритъм.......Просто това петно ще си остане.....

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 18:03 от Парцуца

# 31
Аз също със сигурност ще исакм да я видя. Преди време имах приятел, който ми беше изневерявал цял месец преди да се разделим. Това стана след като аз се разделих с него и разбрах, за тази му връзка,(за мен това си е връзка). Е почуствах с еужасно като разбрах, че не ми е казал, все пак сме голями хора и това си един вид неуважение към мен,че се е подигравал и ме е правил на глупава. Та искаше ми се да я видя, не защото може да е по-хубава или нещо такова( всеки си е различен), просто исакх да я видя. е не я видях.

# 32
На мен това признание ми прилича повече на повод за раздяла.
Може би човекът се чуди как да напусне жена си и знае, че ако признае изневяра ще се стигне до сериозен конфликт и най-вероята раздяла.

Съвет не мога да дам. А това с прощаването, ок, ще простиш, но как ще забравиш?
Пък и жената си видяла...
Толкова мазохизъм не мога да си представя...

# 33
Единствено ти знаеш дали да го напуснеш или не.
Това, че ти е казал, мисля, че е много по-полезно, отколкото да те беше оставил да живееш в заблуди.
Аз бих го оценила подобаващо и бих простила, но това не означава, че няма да имам едно на ум.

# 34
  • Linz
Аз смятам, че подобно признание е голяма грешка. Вече няма да е същото. Още повече, че не е нещо инцидентно, "случайно". Увлякъл се, прегрешил... но защо му е било нужно да наранява жена си?! Подобно откровение не може да донесе нищо положително... освен той да изчисти съвестта си. За мен е много долна постъпка и не съм сигурна, че бих простила. И със сигурност би загубил уважението ми завинаги.

# 35
Добре -признал си е,ценя искреността,но това със снимките ми дойде вече в повечко  #Crazy Направил и голи снимки,че има и наглостта да ти ги показва-това ми клони към идиотско поведение на комплексар  Close Тоест "виж каква забих,явно още ставам"  Tired Ясно е,че ще му простиш,аз мога само да те посъветвам да мислиш повече за себе си,отколкото за него и повечко самочувствие  Simple Smile Изобщо не се интересувай от въпросната госпожица или кое как било,все пак трябва да имаш и гордост   bouquet

# 36
  • тук-там
Най-малкото, което можеше да направи е да ти прати снимка на някоя съвсем обикновена и посредствена женица - не, че ще боли по-малко, но някак си по отива на лишен от секс мъж, ама да ти навира хубавица под носа, ако и ти да си настоявала....ми не го разбирам това.

Ти съвети искаше, а ние оплюхме мъжа ти...., сори за което.

# 37
Здравейте.На 33 години съм.От 16 години съм с моя съпруг.Имаме 3 деца.В момента той е в Гърция,ще се върне след 2 седмици.Преди 4 дни ми съобщи че ми е изневерил с друга жена...

Много инфантилно. Направо не е за вярване.
Искрено се надявам, че темата е поредната психозадачка, пусната в този подфорум.

# 38
  • София
Най-малкото, което можеше да направи е да ти прати снимка на някоя съвсем обикновена и посредствена женица - не, че ще боли по-малко, но някак си по отива на лишен от секс мъж, ама да ти навира хубавица под носа, ако и ти да си настоявала....ми не го разбирам това.

Ти съвети искаше, а ние оплюхме мъжа ти...., сори за което.
Съвети, съвети.....ми какви: прости ми или не му прощавай - какво друго да я посъветваме.... Rolling Eyes

# 39
  • София
Искаш мъжко мнение - питах приятеля ми какво мисли за признаването на изневяра.
Каза ми, че ако причината не е, че някой ги е засякъл и има вероятност да разбереш, става въпрос просто за успокояване на собствената съвет. Което доведе до разговор за това, че според мен това ще му донесе доста неприятности със съпругата, но той явно не го разбира много. Каза: "Е, ако ми прости и наистина не мисля да се повтаря, защо??"

Според мен ти е споделил да не му тежи и никак не се сеща колко негативи му носи.

# 40
Здравейте.На 33 години съм.От 16 години съм с моя съпруг.Имаме 3 деца.В момента той е в Гърция,ще се върне след 2 седмици.Преди 4 дни ми съобщи че ми е изневерил с друга жена...

Искрено се надявам, че темата е поредната психозадачка, пусната в този подфорум.
И аз много се надявам да е така  Whistling

# 41

И аз много се надявам да е така  Whistling
Наистина не е.Не виждам причина,защо да си измислям подобно нещо.Съжелявам ако съм подвела някого.Това е самата истина.Исках съвет,защото наистина ми е нужен такъв...и защото съм много объркана.Моля всеки който не приема темата на сериозно да не пише.Благодаря още веднъж на всички отговорили.

# 42
  • тук-там
Офф, незнам...., ако на мен ми се случи и все пак реша да остана с него си мисля, че след 2-3-4 месеца, когато всичко малко, по малко утихне ще му сервирам горе-доло същата история, ако и да не е истина. Най-добре да "разбере" от някой друг даже. Ще ми бъде интересна реакцията му.... Ясно е, че веднага не може да решиш. Аз лично си мисля, че рано или късно раздялата ще настъпи - говоря единствено и само за себе си, разбира се. Някак си не си представям живота с човек, който няма да уважавам и обичам както преди. Обичам страшно много мъжа си, но на 100 % обичам само и единствено себе си...Ролята на жертва ми е абсолютно чужда, а жена, която цял живот ще се мъчи да живее с това и при всяко отсъствие ще се самоизмъчва си е такава.

Аз си падам малко темерутче и съм приела, че собственото ми щастие и това на децата ми зависи само и единствено от мен. Ако някой не се вписва в него или му пречи - прав му път, след такова предателство не мисля, че ще останат много чувства в мен заради които да се боря. Ама това е за мен...

# 43
добре. забил нещо си и му се дощяло да се похвали, ама няма ли си приятели тоя калмук, бре?  Mr. Green да пази господ от плиткоумници (ако топикът е истина е доста тъпо, а ако не е -пак си е тъпо)  Mr. Green

# 44
Много е трудно да се даде съвет в такава ситуация, прекалено много са факторите които трябва да се вземат под внимание, минало, деца, чувства, и т.н., и т.н.... Аз лично, опитвайки се да се поставя на твое място може би бих простила, но отношението ми ще се промени много, доверието ще е безвъзвратно загубено, и не знам как ще завършат нещата. Казват, че и времето лекувало, ама как, какво и в каква степен....един господ знае.

Общи условия

Активация на акаунт