Бихте ли признали изневярата пред партньора? -
Ето с този въпрос можеш да откриеш най-глупавите хора на земята. Те са тези, които отговарят "да".
Споделянето на този тип "тайни" - под прикритието на псевдолоялност - е просто опит човек да прехвърли част от отговорността и върху другия. И вместо да си се пържи сам в ада на собствената си съвест (ако има такава), да дръпне и другия там да му прави компания.
Смятам, че е редно, господинът да те държи надалеч от подобни пикантни подробности от личния си живот, а също и, че е твърде унизително да задълбава в някакви неоспорими доказателства за своя "грях".
Абсолютно вярно.
Колкото до това, че ти си поискала да видиш другата - не виждам защо ти я е показал....За мен това е гавра.
Едва ли заради това ще тръгнете да се развеждате -имате толкова живот зад гърба си, три дечица, явно се и обичате още, но.....как ще загърбите случая не ми е ясно....Доста време ще пречи на нормалния ви ритъм.......Просто това петно ще си остане.....
Направил и голи снимки,че има и наглостта да ти ги показва-това ми клони към идиотско поведение на комплексар
Тоест "виж каква забих,явно още ставам"
Ясно е,че ще му простиш,аз мога само да те посъветвам да мислиш повече за себе си,отколкото за него и повечко самочувствие
Изобщо не се интересувай от въпросната госпожица или кое как било,все пак трябва да имаш и гордост