а как психотерапевтирахте други хора, след като вие самата сте била с неотработени невротични проблеми.?!?!
Условието един психотерапевт да практикува е да мине през своя собствена психотерапия която да е успешна!!!
Какво се случи при Севинч?!
Тоест това еднократно посещение в какво се изразява - разговор или приемо-предаване на някаква енергия?
Колко много въпроси.......По времето, когато се чувствах нестабилна не съм работила с хора.?Да, едно от условията за терапевтична работа е психолога да е минал собствена терапия.?
И аз съм имала такава. Няма условие терапевта никога вече да няма проблеми:) Житейските кризи са част от развитието ни и могат да бъдат отлична школа,когато човек ги преработи.
Mira8,
на две места казваш че си психолог, да разбирам ли че си точно ПСИХОЛОГ?!
Защото ти и аз може и да знаем каква е разликата между психолог и психолог-психотерапевт , но 99% от пишещите тук НЕ знаят!.
Това са две различни понятия! Ако си само психолог аз НЕ виждам каква лична сериозна психотерапия можеш да имаш?!
Ако си само психолог разбирам защо ти е била нужна ясновидка!
Един психолог-психотерапевт има стабилна лична психотерапия за отработването първо на собствените си слабости....която е доста дълга, абе образно казано даже може да продължи и през целия му живот ако му е такава настройката....и чак след това се допуска психотерапевта да работи с клиенти!
Личната психотерапия на специалиста-психотерапевт е сериозна ваксина срещу бъдещи негови житейски кризи, СЕРИОЗЕН ПСИХИЧЕН ИМУНИТЕТ. Даже и този психотерапевт да изпадне в житейска криза, той би трябвало да има доста богат репертоар от техники , методи и начини за смекчаване на кризата до здравословен минимум!
Темата е за ясновидци знам, но нещата са вързани!

Не става така без офис,никой няма да те вземе насериозно така!
Това не е ли наказуемо?