Ясновидци (врачки) - втора тема

• 793 134
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 945
Mirа8,
а как психотерапевтирахте други хора, след като вие самата сте била с неотработени невротични проблеми.?!?!
Условието един психотерапевт да практикува е да мине през своя собствена психотерапия която да е успешна!!!

Какво се случи при Севинч?!
Тоест това еднократно посещение в какво се изразява - разговор или приемо-предаване на някаква енергия?

Simple Smile Колко много въпроси.......По времето, когато се чувствах нестабилна не съм работила с хора.
?Да, едно от условията за терапевтична работа е психолога да е минал собствена терапия.?
И аз съм имала такава. Няма условие терапевта никога вече да няма проблеми:) Житейските кризи са част от развитието ни  и могат да бъдат отлична школа,когато човек ги преработи.

Mira8,
на две места казваш че  си психолог, да разбирам ли че си точно ПСИХОЛОГ?!
Защото ти и аз може и да знаем каква е разликата между психолог и психолог-психотерапевт , но 99% от пишещите тук НЕ знаят!.
Това са две различни понятия! Ако си само психолог аз НЕ виждам каква лична сериозна психотерапия можеш да имаш?!

Ако си само психолог разбирам защо ти е била нужна ясновидка!
Един психолог-психотерапевт има стабилна лична психотерапия за отработването първо на собствените си слабости....която е доста дълга, абе образно казано даже може да продължи и през целия му живот ако му е такава настройката....и чак след това се допуска психотерапевта да работи с клиенти!

Личната психотерапия на специалиста-психотерапевт е сериозна ваксина срещу бъдещи негови житейски кризи, СЕРИОЗЕН ПСИХИЧЕН ИМУНИТЕТ.  Даже и този психотерапевт да изпадне в житейска криза, той би трябвало да има доста богат репертоар от техники , методи и начини за  смекчаване на кризата до здравословен минимум!

Темата е за ясновидци знам, но нещата са вързани!

# 946

Вързани са, абсолютно.

# 947
Ивет , доста опит си натрупала  Peace

# 948
Ивет , доста опит си натрупала  Peace

Смята се че Карл Маркс вместо да напише "Капитала" трябвало да го.. натрупа Simple Smile

# 949
  • София
Темата търпи неподозирано развитие Mr. Green

# 950
Темата търпи неподозирано развитие Mr. Green
+ касов апарат и годишна данъчна декларация Stuck Out Tongue

# 951
  • София
Аз си водя записки, после почвам да психотерапевтирам и ясновидствам. Срещу съответното възнаграждение, ъф корс.

# 952
 smile3521

аз може ли да събирам оборота в офиса(нещо като касиерка)обещавам няма да избягам с оборота Mr. Green

# 953
  • София
Аре са и офис...излишни разходи. Ще врачувам по градинките през лятото и в МОЛ-а през зимата. И ще усвоявам оборота начаса. Mr. Green

# 954
Здравеите някои знае ли за някоя добра врачка в перник... моля пишете ми на личниjavascript:void(0);

# 955
Аре са и офис...излишни разходи. Ще врачувам по градинките през лятото и в МОЛ-а през зимата. И ще усвоявам оборота начаса. Mr. Green
ааа не! Naughty Не става така без офис,никой няма да те вземе насериозно така! atwork  Спирам,преди да се е скарал някой Mr. Green

# 956
Всеки има нужда от помощ дали от ясновидец или от Космическия разум стига да е за добро. Седемте постигнали съвършенство и те искат помощ. Логиката е копие на космическия разум в еволюцията на човека. Във всеки един от нас е дадена частица от всемира. Зада се различаваме каква частица е определящ е умствения потенцял.

# 957
Чудя се кой сложи това заглавие "Ясновидци (врачки)"? Може би трябваше да бъде феномени (ясновидци). Защото истинският ясновидец е феномен, който може всичко: да вижда минало, настояще и бъдеще, да въздейства енергийно, да прави точна диагностика и да лекува физическото тяло с билки и други природни средства, да може да лекува неизлечими и трудно лечими болести.
И как така някой ясновидец може да прави диагностика без да е лекар или регистриран лечител/хомеопат? newsm78 Това не е ли наказуемо?
Колко ли пари струва една такава "диагностика"? Сигурно, щом както казваш, виждат и могат всичко, и доста скъпо ще да взимат, защото дори лекарите не са такива феномени, че да поставят така бързо диагнози като тях...

# 958
И как така някой ясновидец може да прави диагностика без да е лекар или регистриран лечител/хомеопат? newsm78 Това не е ли наказуемо?
Колко ли пари струва една такава "диагностика"? Сигурно, щом както казваш, виждат и могат всичко, и доста скъпо ще да взимат, защото дори лекарите не са такива феномени, че да поставят така бързо диагнози като тях...
Абе идеята е че Висшия разум им го говорел отгоре!
Тоест съответния лечител може и да няма нужните познания по анатомия и медицина.......но това не било от особено значение защото той бил само проводник, каква е диагнозата и какво ще му се случва му се говорело  Свисше , от Висшия разум ….или от някой  друг от невидимие свят…….я духовен водач я някоя друга душа незнам .
А имало и някакъв закон с който не съм  много запозната,  но ако един феномен изкара курс по анатомия/медицина   6 месеца или една година беше не се сещам точно …той вече има право да лекува като народен лечител. Разбира се и да се регистрира и плаща данъци….

А наистина защо НЕ прекръстите темата на Ясновидци/Феномени, ……да се разшири малко.
Аз попаднах на нещо учудващо и странно вчера!
В смисъл ......за сега в интернет само...

Попаднах на Феномен, който лекува БЕЗ пари.
В смисъл че даже и да иска да и остави човек нещо нямало как защото лечението ставало по телефон БЕЗ имулси и скайп.
Жената лекувала гласово такава и била дарбата!.
Даже и лично да се отидело при нея пак НЕ искала пари, личното посещение било  най вече да се вземела някаква енергитизирана вода.
Хора в интернет твърдят че можела да лекува/повлиява сериозни  болести като рак и дегенеративни проблеми на гръбначния стълб примерно.  
Да, при сериозни болести като тези при които официалната медицина е безсилна и прогнозите са смърт или инвалидност, е съвсем оправдано да се опита при Феномен/народен лечител.....а не да се търсят за ежедневни битовизми/дреболии или за неща с които човек има възможност и трябва да се справи/осъзнае сам.
Може би има вероятност тази жена да е истинска, …..след като няма дори и здравословна/нормална  комерсиалност в нея. .....незнам.
Надя Андреева се казвала близо до Бургас, с. Камено…  

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 08:47 от Ивет

# 959
има различни видове ясновидци - за диагностиката може и с информация от друго същество или Учител или ясновидеца със собствената си способност да вижда аурата и органите като скенер може да намира болестта. Имам съм случаи и за двата начина.

Ивет, за Надя Андреева от с. Камено е интересно, може ли подробности, сайт, др. ?

Общи условия

Активация на акаунт