Работещи мами 2006 - тема 22

• 24 275
  • 465
  •   1
Отговори
# 435
Елиона, честита Василена, да расте здрава и щастлива!   bouquet Hug
Значи вместо пилот, роди цигане  Laughing

# 436
Хайдееееееееееееееее, още една мома в темата. Бравооооо! Да е жива и здрава, много успихната и щастлива малката Василена и много да радва мама и татко.

# 437
Честито бебче, Елиона! Да ви е жива и здрава!

Герчо, айде де какво направи със снимките?  Crossing Arms

При мен тече обичайната лудница -  по цял ден срещи  ooooh! Утре съм цял ден пак на някакъв уоркшоп ...няма да си седна изобщо на мястото - а накрая на месеца шефа ще пита какво свършихте Rolling Eyes

# 438
ще ти пратя албума и паролата на лични. Който го иска да свирка, че тука не искам да седи. Малко са омешани снимките, че нещо не се оправих особено в подреждането им, но горе долу ще добиете впечатление. Има от Хонг Конг, Макао, Шенжен и Лантау (там е Дисниленд).

# 439
  • Sofia
ще ти пратя албума и паролата на лични. Който го иска да свирка, че тука не искам да седи. Малко са омешани снимките, че нещо не се оправих особено в подреждането им, но горе долу ще добиете впечатление. Има от Хонг Конг, Макао, Шенжен и Лантау (там е Дисниленд).
Свиркам! И аз искам парола и албума на лични.
Елиона, честита Василена, да расте здрава и щастлива!   bouquet Hug
Значи вместо пилот, роди цигане  Laughing
Абсолютно точно!!!!!  Laughing

# 440
Имали сме ден на циганина  #Crazy Тая държава тотално полудя  ooooh!

# 441
Eliona , метнах ти ги на лични.
Ирката , имаме ден на циганите, ма циганките, дет рааботят при мене не го празнуваха... Явно само по тв-то си говорят, колкото да не заспят.

# 442
 Eliona, да ти е живо, здраво и много щастливо момиченцето.  bouquet

Аз да се похваля,че сме готови с проекта за къщата:

http://petizad.snimka.bg/architecture/house.581953

Не сме готови с верандата, но за нея има време.
Иначе лудницата е пълна, децата са постоянно на кълбо, не се спират за минута. Никой не иска да ги гледа двамата заедно, та редовно висят в събота с мен  в офиса, защото на мен пък не ми стига седмицата.

Телевизор не знам от кога не съм гледала, та съм пропуснала деня на циганите. 

# 443
Eliona, да ти е живо и здраво момиченцето, много да ви радва! На тебе бързо възстановяване!  bouquet
Ваня, вече си много близо до мечтания дом. Кога започвате да строите?
Богиньо, искам и аз едно линкче на лични, да изплакна око.
Калина пак се загуби, дали я мъчи работа или махмурлук... да ни е жива и здрава, пораснала с една година! Heart Eyes

# 444
Гер4о, много са хубави снимките! Иван е толкова щастлив в Дисни - страхотен подарък е получил!

Аз вчера бях на моноспекатъл тук на Мамалев - страхотен беше. Самия той беше много непринуден. Обаче някои текстове за нашата мила Родина и най-вече хората ужасно ме натъжиха ..макар че си ги знам тия неща, ужасно гадно ми стана пак като ги изрече Confused

# 445
Да е жив и здрав Иван и всичките му рождени дни да са така приказни!
Ирка, аз също бих се натъжила, но по друга причина - не си падам по оплюването на българите. Хората се раждат с някакви заложби, от там нататък са функция на средата, в която живеят. Да, за да не ни харесва крайния резултат, определено има нещо сбъркано, но това не са хората. Темата е дълга, не ми се иска да задълбавам...

# 446
Хората се раждат с някакви заложби, от там нататък са функция на средата, в която живеят. Да, за да не ни харесва крайния резултат, определено има нещо сбъркано, но това не са хората. Темата е дълга, не ми се иска да задълбавам...

Да, да, той точно това най-силни изрази ..как са се променили хората под натиска на средата и последните години скапан живот...Това беше много силна и тъжна част.

Обаче днешната младеж   Whistling никак не върви на добре - пред мен имаше едно момче което не схвана поне 80% от нещата ..че даже му "превеждаха" и кой е Веждито  Rolling Eyes

Край на лиричното отклонение - по същество ..оставили са ме сама по 2 проекта .. Twisted Evil ама утре е последен ден -  ако оцелея в офиса, ще имам после да оцелявам сред 4 природни бедствия  Whistling

# 447
..оставили са ме сама по 2 проекта .. Twisted Evil ама утре е последен ден -  ако оцелея в офиса, ще имам после да оцелявам сред 4 природни бедствия  Whistling
Великден при сестра ти?

# 448
И сега кво...  цял месец ви няма никакви...
Ирка, как изкарахте?

# 449
Аз бях отпускар последните седмици Mr. Green Имам си извинение.ОТ вчера- отново в работните редици.А там- обичайните неща Simple SmileРапорт- даден!

Общи условия

Активация на акаунт