Отговори
# 420
  • София
Маме, виж Лео е предложила едни шницели
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121160

# 421
да предложа и моите шницели

# 422
  • София
пеп-4o , записвам и твоята рецепта  Peace И тя звучи добре. А снимката е от поредицата "летящите чинии" нали  Wink

# 423
Привет!
дайте идея за нещо с пилешки воденички  newsm78 Супа?Дроб сърма...?

# 424
Привет!

Ето една много лесна фалшива дроб-сърма с воденички.  bouquet

# 425
Благодаря ти labrex .Ще изпробвам и двете рецепти, изглеждат много вкусно   bouquet

# 426
пеп-4o , записвам и твоята рецепта  Peace И тя звучи добре. А снимката е от поредицата "летящите чинии" нали  Wink

малий, излезе ми име  Crossing Arms 

Привет!

ето още две идеи с воденички

# 427
  • Brussels
Вчера купих риба камбала и се оказа, че е пълна с хайвер. Дали ще стане да го направя на тарама или не е подходящ за консумиране? Thinking

# 428
  • София-Младост
Вчера купих риба камбала и се оказа, че е пълна с хайвер. Дали ще стане да го направя на тарама или не е подходящ за консумиране? Thinking
Не става , хвърли го по-добре. Поне така направих с хайвера от една щука, която купих преди време.

# 429
Благодарско на Стоева и Абет! В крайна сметка спретнах вариация на Лео. Без панировката! Станаха вкусни!

# 430
  • София
Момичета, помагайте докато Ревльо спи.....

С него наготвихме една мусака......Обаче ми остана домашно смляна кайма от телешко и пилешко месо.....Дайте рецепта за нещо бързо - едни шницели ми се въртят в главата...Не искам кюфтета, не искам супа-топчета.....Ако може шницелите да стават по-сочни......

Може и корейска мусака, пък може и баница с кайма, пък що не овчарски пай, па друсни му една пица-кайма, еле пък и едни солени палачинки така, запечени с кашкавал на фурна после.

Бе точно на теб ли идеи трябва да ти се дават.  Laughing

# 431
   Получих в подарък една тефлонова форма с падащо дъно.Измих я с веро,преди да пека.
   Обаче ме изненада доста.Първо,олиото е излязло отдолу.Второ,козунака,който изпекох,има коричка с много странен вкус....
   Това нормално ли е? newsm78

# 432
   Получих в подарък една тефлонова форма с падащо дъно.Измих я с веро,преди да пека.
   Обаче ме изненада доста.Първо,олиото е излязло отдолу.Второ,козунака,който изпекох,има коричка с много странен вкус....
   Това нормално ли е? newsm78

Да не е ФАКЕЛМАН-ска? Това дето ти се е случила, ми е много познато и не мисля, че е нормално. Naughty

# 433

Да не е ФАКЕЛМАН-ска? Това дето ти се е случила, ми е много познато и не мисля, че е нормално. Naughty
  Мисля ,че да....
   Точно Факелман е....
    Брей! Tired

И сега тая коричка....Какво да я правя?Да я хвърлям ли? Confused

# 434

Мисля ,че да....
   Точно Факелман е....
    Брей! Tired

Тогава изобщо недей да се чудиш, всичко може да очакваш, след още някое миене и ръжда ще видиш. Няма как да си пропуснала темичката на Доня Коприва, аз направо съм разочарована и ме е яд, защото в момента в България направо я компрометират тая марка, а имам стари, но качествени неща от нея. Разбрах, че ти е подарък, хората не са виновни, по принцип, като изключим продаваните у нас стоки, марката си е много добра даже.

Общи условия

Активация на акаунт