Отговори
# 435
  Подарък ми е от една жена,която има 2 тави на факелман.Ползва ги от години и няма и драскотинка по тях!
  Искаше да ме зарадва,сигурна съм.....

# 436
  Подарък ми е от една жена,която има 2 тави на факелман.Ползва ги от години и няма и драскотинка по тях!
  Искаше да ме зарадва,сигурна съм.....

Селма, точно така е, тези, които имам отпреди не знам колко години, са си в ред, но и аз се полъгах по марката и си накупих разни нови неща, основно тави и тортени форми, но нито един артикул не е качествен и няма нищо общо със старите ми.

# 437
  • Русе/София
имах 2 тави на тази марка и ги използвах точно по 1 път-пълен боклук Naughty #2gunfire

# 438
  Уфффффффф........... Tired
  Сега се чудя,дали нямат някакво отровно покритие,дето не се измива с веро.....Този вкус на коричката много ме напряга..... Confused

# 439
Имам две тортени откопчаващи форми, и двете ръждясаха и буквално им се свлича покритието #2gunfire.
Селма, щом е само коричката със странен вкус, я изхвърли. По принцип можеш да ползваш самата тава, но слагай хартия. Аз пък като правя торти, направо слагам от онова опаковъчното фолио безцветното, за да нямат продуктите допир с метала.

# 440
  polin_a,мерси за съвета. Simple Smile
  Тази моята форма има и приставка за кекс с дупка.В нея вече няма как да се слага хартия,обаче.... Sad

# 441
  polin_a,мерси за съвета. Simple Smile
  Тази моята форма има и приставка за кекс с дупка.В нея вече няма как да се слага хартия,обаче.... Sad

Пак може да се измисли нещо с хартията. Но предполагам, си имаш друга форма, та тая не ти е толкова спешна да я ползваш. Специално за кекса става въпрос.

# 442
  Имам си друга форма,която се канех да изхвърля,защото и е паднало тефлоновото покритие,тя пък е на фирмата Вест. Crazy

# 443
  • Бургас
Селма   благодаря за отговора Hug
Искам да попитам и още нещо дали в кафето за тирамису мога да сложа кампари ликьoр?

# 444
  • София-Младост
Селма   благодаря за отговора Hug
Искам да попитам и още нещо дали в кафето за тирамису мога да сложа кампари ликьoр?

Можеш.

# 445
имам повечко кашкавал вкъщи и се сетих, че съм чувала, че може да се съхранява замразен!?Някой пробвал ли е подобен метод!?

# 446
имам повечко кашкавал вкъщи и се сетих, че съм чувала, че може да се съхранява замразен!?Някой пробвал ли е подобен метод!?

Аз, редовно. Режем го на парчета, пъхваме всяко в найлоново пликче и във фризера или камерата. Като свърши едното, вечер вадя от замразените, оставям го в хладилника и сутринта е готов за закуска.

# 447
  • Бургас
Благодаря Ала Бала Hug

# 448

Аз, редовно. Режем го на парчета, пъхваме всяко в найлоново пликче и във фризера или камерата. Като свърши едното, вечер вадя от замразените, оставям го в хладилника и сутринта е готов за закуска.
Hug

# 449

Благодаря за идеите с воденички на Лабрекс и Пеп-чо   bouquetЩе пробвам и дроб-сармат и воденичките върху канапе  Peace

Общи условия

Активация на акаунт