Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 22 194
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Бланче,айде като си свободна ми прати на лични 9-та серия,ама на текст файл Hug Hug Hug Hug Hug

# 511
  • при най-добрия мъж...
Аз току що пуснах 9 епизод на Бланка. Peace

# 512
  • СТАНДАРТНО.
Късметче,ловя те.....
Още не си писала коментар за 5-та серия...

И аз те ловя  Hug Hug Hug Писах, писах  Wink

Изгледах я. Направо ме разкъртиха тия хора, голям рев му ударих на няколко места. Сцената с Ейшан и Мелиха на гробищата направо....нямам думи. Напълно разбрах и двете. Когато пък се видяха Мелиха и Езел и тя му каза синко...как му се искаше да се гушне в нея и да отговори "Мамо". Тия сценаристи са за съд  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green бива ли така да ми разстройват системата на нервата  ooooh! ooooh! ooooh!.
 Все се каня да питам стана ли ясно от какво е болна Бахар. Не вярвам да е туберкулоза. За рак....не знам, виждала съм човек с рак на белите дробове само веднъж в живота си, Бахар определено не изглежда на раковоболна и то с малко оставащо време. Дали не е муковисцидоза  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78. Четох, че в чужбина я овладяват доста сполучливо. Не обръщайте внимание на несвързаните ми приказки  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy Crazy Hug Hug Hug.

# 513
какво мятате само питате 8 ли е свободен 14 и така нататък да не исипете буквите на куп че няма да има спане пък са 14 серии 20 часа няма да мога да издържа да гледам без да ставам newsm43  newsm78  

# 514
ееееееееееее нема угодия за мъжете.....
вчера айде,айде,днес Сакън недейте Mr. Green Mr. Green Mr. Green
пешкааааа,влизай у релси...... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

кексина  ма много си мълчалива напоследък,и на мен ми прави впечатление Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 515
Бланка аз се скрих заради снимките и най -вече заради това че им се посмях Mr. Green а за коментирането много не ме бива  Blush а и като гледам напред много съм объркана,ама мисля 4 и 5 да ги гледам пак  Grinning

# 516
От какво се обърка Елмирче,че и аз нещо взех да давам на заето #Crazy #Crazy #Crazy
добре почнаха,нооооооооооо ми се струва че към 9-10-та серия започват да издишат на моменти

# 517
 ами много е объркано поне за мене,ама може да е от това че не разбирам езика ама Дженгиз сега ми се вижда друг.

# 518
Но нали казах пак съм си за него,каквото и да прави  Mr. Green а и една постъпка на Ейшан според мене си беше нарочна ама  Thinking

# 519
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Няма по-добър от Дженго Зе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 520
Е няма,щом и съседката накарах да види че всъщност Ийит е хубав даже повече от Бурак Mr. Green  Извинявам се на Кенанките  Hug Hug Hug

# 521
blanka незабравима вече я има в нета  newsm43

# 522
Лека нощ че детето без мен не иска да ляга  ooooh!  newsm46 и посънувайте Джемил,Дженгиз и Ийит  Mr. Green

# 523
Лека Елмирче Hug!
И от мен лека нощ!

# 524
Еееее,един мъж има в темата и той се крие Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт