® E-bay - тема 47

• 32 696
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
zinaida, няма смисъл да си поръчваш чак от англия, има ги в Практикер и Метро да се продават. ) АЗ съм много доволна от тях, в Практикер има 3размера, а в Метро са в комплект по 5плика от 3различни размери. )

# 406
Страхотни сте , благодаря ви :за светкавичните отговори  bouquet.Отговоря на продавача е ок значи,устройва ме да му върна обувките за негова сметка само дето никак не съм наясно що е това животно USPS   и  къде да го диря Embarassed
http://www.ups.com/content/bg/en/contact/index.html

Мисля , че така ще ти се оскъпи транспорта , но ако продавача ти поеме пощенските сатава ...успех   bouquet

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 10:57 от vikuna

# 407
Уф .. май май ще имам проблеми  с тия обувки повече отколкото си мислех щом няма такъв куриер в Бг.  ooooh! И как няма да е скъпо връщането като става въпрос за Корея чак.. ужас..На него му струваше доставката   9,99 долара поне толкова ми взе шипинг   а  аз сигурно  да ги пратя обратно до Корея  ще платя тройно повече ..  Thinking абе нЕам думи накрая май ще пия една студена вода   и това си е  Sad

# 408
  • Ловеч
Имам нужда от малко помощ... писах на продавача и той ми върна това -

hi friend :
we have been tell you ,your invoice we have been send to you ,only you used your card direct paypal to us ,this is our paypal address :watchjoy@hotmail.com
and then everything will be well !
Thanks

И сега ? Нещо не схванах какво трябва да направя. Нямам имейл от него.

# 409
  • Пловдив
zinaida, няма смисъл да си поръчваш чак от англия, има ги в Практикер и Метро да се продават. ) АЗ съм много доволна от тях, в Практикер има 3размера, а в Метро са в комплект по 5плика от 3различни размери. )

Много ти благодаря, а знаеш ли някакви ориентировъчни цени  Hug

# 410
да споделя поп повод фийдбеците
платих една стока и вече 2 седмици нямам фийдбек,помолих продавача да ми сложи ,и ето какъв отговор получих

Hi,
Thank you for your email and purchase.
If you leave us positive feedback, our system will do the same to you automatically.  Thanks.

много се издразних
значи АКО му оставя моля ви се
ама аз мойта част от сделката съм я приключила с плащането....

# 411
  • Пловдив
да споделя поп повод фийдбеците
платих една стока и вече 2 седмици нямам фийдбек,помолих продавача да ми сложи ,и ето какъв отговор получих

Hi,
Thank you for your email and purchase.
If you leave us positive feedback, our system will do the same to you automatically.  Thanks.

много се издразних
значи АКО му оставя моля ви се
ама аз мойта част от сделката съм я приключила с плащането....

и аз съм забелязала това с автоматичните фийдбеци - като съм си купувала от регистрирани като бизнес продавачи, но точно обратното - като платя стоката и автоматично ми оставят положителен фиийбек.

# 412
да де ама тоя ми пише ,че АКО ИМ ОСТАВЯ положителен ,ами ако е отрицателен ??А аз моята част от сделката съм я извършила ......писах му де ....че нямам други задължения към него

# 413

hi friend :
we have been tell you ,your invoice we have been send to you ,only you used your card direct paypal to us ,this is our paypal address :watchjoy@hotmail.com
Thanks

Опитай да платиш през ПейПал с дадения от тях мейл.
Влизаш в Пейпал акаунта си. Избираш на Send money. Там където пише То в бялото поле пишеш дадения имейл. Отдолу пишеш общата сума заедно с пощенските. Слагаш отметката на Еbay items. Следваш линка към ибей, отваря ти се твоя акаунт в ибей и маркираш за коя стока плащаш.

# 414
На магазините такава им е системата автоматична. Така, че не го правете на такъв проблем.

# 415
  • Ловеч

hi friend :
Thanks

Опитай да платиш през ПейПал с дадения от тях мейл.
Влизаш в Пейпал акаунта си. Избираш на Send money. Там където пише То в бялото поле пишеш дадения имейл. Отдолу пишеш общата сума заедно с пощенските. Слагаш отметката на Еbay items. Следваш линка към ибей, отваря ти се твоя акаунт в ибей и маркираш за коя стока плащаш.

Пак не става... същата грешка ми дава.

This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

Сега ми направи впечатление, че в пейпал ми излизат само парите, които са взимали за активиране на акаунта, а в ПИБ ми излизат всичките.

http://prikachi.com/files/1387175o.jpg

http://prikachi.com/files/1387174h.jpg

Часовника е 208$ с доставката - 299,52лв.

Та може ли това да е проблема и защо в пейпал не ми излиза сумата?

# 416
На мен това съобщение ми излизаше при малка наличност, т.е. реалната наличност в картата ми беше по-малка от стойността на покупката, НО аз виждах по сметката си повече пари. Внесох 10-тина лева и си платих.

# 417
имам достатъчно наличност по картата,но и на мен ми дава същото съобщение  Tired

# 418
  • Ловеч
В случая съм сигурна, че парите са повече, защото  ги бях внесла сметнати по 1.46, защото $ беше толкова, а сега е 1.44 и не би трябвало това да е проблема.
Не знам вече какво да правя....  #Cussing out

# 419
  • София жк Бъкстон
В случая съм сигурна, че парите са повече, защото  ги бях внесла сметнати по 1.46, защото $ беше толкова, а сега е 1.44 и не би трябвало това да е проблема.
Не знам вече какво да правя....  #Cussing out

Аз съм с Виза на Райфайзен и при мен ми показва наличността по сметка, но реално мога да разполагам с 10 лв. по-малко, защото 10 лв. е минимумът, който трябва да имам в картата. Ако имам като теб 302 лв., няма да мога да платя, защото имам право да ползвам 292 лв.
Питай в банката дали и ти нямаш такъв минимум. Надявам се да съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт