® E-bay - тема 47

• 32 460
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Хайде и аз сега да се оплача. Преди малко си взех коженото яке. Малко ми е естествено.Ако не го закопчавам е ок. Пишеше в обявата ново без етикет, а сега като го загледах има няколко малки драскотинки. Сега какво да правя? ДА спретна едно писъмце до продавачката, че якето има драскотинки, ама ако ще трябва да и го изпращам, то транспорта ще ми излезе по-скъп от самото яке. А и ползвах превозвач, тя няма да поеме транспортните разходи до Бг? Посъветвайте ме нещо, моля!

Може да се споразумеете да ти върне част от парите а ти да задържиш якето.

Или да го покажеш тук и някой да си го хареса.  Laughing

# 661
# 662
  • Пловдив
Моля, посъветвайте една прахосница, която си профука до стотинка каквото имаше в картата  Mr. Green Имам за плащане едно нещо, мога ли да го платя с чужда карта и как да стане номерът?

# 663
Моля, посъветвайте една прахосница, която си профука до стотинка каквото имаше в картата  Mr. Green Имам за плащане едно нещо, мога ли да го платя с чужда карта и как да стане номерът?

Вариант 1: Другата карта е регистрирана на друг акаунт в Пейпал: когато тръгваш да плащаш през Ибей, просто в полето за логин в Пейпал пишеш името и паролата на акаунта, с който ще плащаш.

Вариант 2: Другата карта не е регистрирана в Пейпал: влизаш си в акаунта в Пейпал. Отиваш на My account - Add a new card /това е по спомен, не гарантирам точност на 100%, че точно така пише/. Пишеш номерата на картата. Влизаш в Ибей и натискаш Pay now. Прехвърля те към Пейпал. Логваш се. Връща те в Ибей. Тогава ще ти даде опция да избираш с коя карта да платиш - мисля че беше More funding options. Избираш новата карта и си готова.

# 664
  • Пловдив
Алексче, благодаря, отивам да пробвам вариант 2 и да залагам снайпера  Laughing

# 665
                    Извинете ме ,че нахълтвам в темата.
                    Преди време в друг форум,гледах
                    маси за гладене ,в/у които имаше
                    снимки на мъже по кърпа.А също и на жени.
                    Интересуват ме масите със женски снимки.
                    Наш приятел има рож.ден,и бихме искали
                    да му направим подарък.
                    Може ли някой да ме насочи как мога да открия в
                    каталога тези маси?
                    Искам да попитам и друго,тук правите ли общи поръчки?
                    Благодаря предварително.

# 666
Аз пак да кажа за опита за кражба от картата ми. след като я блокирах направиха още 2-3 опита с различни суми. Днес ми е блокиран пейпал адреса-пише че е от съображения за сигурност, а аз нищо не сам им писала Shocked
Пощата ми също е блокирана-в АБВ е= Какво да направя за да я оправя?
 Блокиран е и ибей акаунта ми Sad
Не мога да прочета причините,защото няма как да си отворя пощата-завъртях се в кръг! Crossing Arms

# 667

Със снайпер май си играла а? Ако е така, е възможно да не са ти приели бид-а, тъй като е за купувачи от Англия. Много продавачи слагат ограничения за други страни и тогава няма как да се наддава, без значение дали е ръчно или със снайпер.

Наоми, много кофти. Просто не знма какво да ти кажа. Интересно ми е мейла ти защо е блокиран. Thinking

# 668
Аз пак да кажа за опита за кражба от картата ми. след като я блокирах направиха още 2-3 опита с различни суми. Днес ми е блокиран пейпал адреса-пише че е от съображения за сигурност, а аз нищо не сам им писала Shocked
Пощата ми също е блокирана-в АБВ е= Какво да направя за да я оправя?
 Блокиран е и ибей акаунта ми Sad
Не мога да прочета причините,защото няма как да си отворя пощата-завъртях се в кръг! Crossing Arms

Според мен са ти откраднали имената и паролите от сайтовете с някаква програма тип keylogger която ти записва клавишите които натискаш от клавиатурата и ги изпраща на някой злонамерен тип. След това сигурно са ти променили паролите за сайтовете и навярно по този начин са се сдобили с информация за кредитната ти карта. Трябва да провериш компютъра си за вируси.

# 669
               Момичета ,моля ви  Praynig,помогнете ми.
               Ето ви линк на масите ,които търся,но
               не мога да открия със жени.
               А нищичко не разбирам от езика. Embarassed
               http://cgi.ebay.de/C24-BUGELBRETT-BEZUG-Stripper-Strippender-Man … m518c7fe520#payId

# 670
6те проверя за вируси, но все пак как да влязя в акаунта на пощата си? дали от абв ще ми помогнат?

# 671
6те проверя за вируси, но все пак как да влязя в акаунта на пощата си? дали от абв ще ми помогнат?

Наоми, пиши на АБВ и опиши случая. Би трябвало да ти отключат акаунта.
От сайта на АБВ намерих този мейл за връзка: terms@netinfocompany.bg ., или пък директно от формата за писма: https://passport.abv.bg/j/form_help.jsp?from=abv.bg

Много неприятна е цялата история, но наитина мирише на вирус, които ти е прихванал данните.
Стискам палци за благоприятно развитие на случая. Praynig

# 672
               Момичета ,моля ви  Praynig,помогнете ми.
               Ето ви линк на масите ,които търся,но
               не мога да открия със жени.
               А нищичко не разбирам от езика. Embarassed
               http://cgi.ebay.de/C24-BUGELBRETT-BEZUG-Stripper-Strippender-Mann-Sexy_W0QQitemZ350249542944QQcmdZViewItemQQptZTotal_Verr%C3%BCcktes?hash=item518c7fe520#payId

Малко от нас пазаруват от немския и-бей. Езика го знаят малко хора, освен това голяма част от продавачите не предлагат плащане с ПейПал, а и доставките от там са високи. Предполагам момичетата които разбират, ще ти помогнат, но имай търпение.

# 673

Нали имаше тайни въпроси и отговори при забравена/променена парола в АБВ. Пробвай се там (ако не с апроменили и тчх, но не ми се вярва  newsm78 ) и ако помниш отговорите разбира се Simple Smile
Мини по стъпките на линка "Забравена парола" на сайта на АБВ.

# 674
  • Варна
След като загубих 2 чифта обувки за мен, спечелих това пак за едно бебоче на прителка и някакви дънки за сина.
За мен все нищо...днес взех 6кг багаж от превозвач и за мен имаше едно околочно кремче Клиник. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт