Отговори
# 435
Ох,няма смисъл да се караме и да се ядосваме.По принцип не зная защо има толкова злоба към пенсионерите.Смятате ли че на тях им е лесно?Аз съм ЗА всички да си получават на време парите,а не едните за сметка на другите.И аз се вбесявам като бавят детските,но от друга страна зная,че няма смисъл да си стоя в къщи и да се ядосвам. Като не правя нищо по въпроса няма защо да мърморя само,затова и спрях вече.Когато ги преведат тогава.Ако се подготви петиция ще я подкрепя,но малко ме съмнява да има такова нещо-от доста време се говори за петиция,ама освен да си джафкаме тука нищо друго не се прави.Ако случайно има петиция тя не трябва да съдържа инфо за това как може пенсионерите да си получават парите,защо на майките редовни студентки им дават по 3000лв.,а на другите по-малко.....и подобни злобни коментари.Със злоба и завист няма да постигнем нищо друго освен да предизвикаме смях.Все пак бройте ме за евентуална петиция. Peace

# 436
10х на всички за отговорите  Hug
Дано днес да има парички вече  Praynig

# 437
Добро утро дано днес за всички да има превод

# 438
добро утро нещто за Казанлък

# 439
Добро утро на всички,но не мога да не споделя, че ми е много кофти ,че тази тема с детските добавки продължава и този месец.Оправия няма в тази държава,от ноември насам само миналия месец си получих парите навреме на 18.01 и си викам -ей най -сетне да влязат в ритъм.... ама не ooooh!Сега и майчинство чакам,ама и него нещо го няма. #Cussing outдано ве4е днес да ни зарадват,а то е ясно 4е на пари от държавата не може да се разчита #Crazy

# 440
Да повелека крак с добра новина: Лом- Уникредит булбанк има. На всички в тазитема желая днес да имат повод за усмивка.

# 441
  • Абсурдистан
Вече ставате безумно нагли с постоянното си сравняване и рев срещу пенсионерите.
Нямах намерение да отговарям,но се вбесих.Първо нямам(говоря за себе си) нищо против пенсионерите и също съм на мнение,че пенсиите им са мизерни.Аз не роптая за това,а за това ,че при тях има регламентирано време ,кога да си получават пенсиите и те си го знаят.Не висят и не гадаят като нас,днес ли ще е или след една седмица.Другото което е ,че пенсионерът не е бебе или дете,което се нуждае от непрекъсната грижа(изключвам болните и инвалидите),визирам последния закон за глобите,които се въвеждат на родителите,ако оставят детето само да се прибира от училище,и могат сами да се грижат за себеси.Могат да си изкарват и допълнителни доходи,но има такива които не го правят ,а само мрънкат ,че не им стигат пенсиите.Аз се сблъсках с такъв случай.Налага ми се да гледам двете си деца сама и ми трябваше човек ,който да стои сутрин при малкото ми дете  докато отида до училище да заведа голямата си дъщеря. Изпаднах в удивление,когато 2-те ми комшийки отказаха срещу заплащане да стоят при детето с думите ,че са вече на възраст и си поспиват до по-късно.Аз и да искам,не мога да започна работа и съм зависима от децата си.И докато един пенсионер може да бъде на хляб и сирене едно малко дете си има нуждите.На него трябва да му е топло,трябва да е нахранено.

ooooh! ooooh! ooooh!
Николинка, ако така възпитаваш и децата си, по-добре тръгни на работа и друг да ги гледа.

# 442
  • Mediterraneo
Цитат
А аз имам въпрос. Когато подадох заявление за детски надбавки ме "заставиха" да си получавам парите в избрана от тях банка. При вас така ли беше?
При мен не беше така. То, всъщност, аз и не им оставих възможност за избор - пратих си документите по пощата и на бланката бях посочила в коя банка да ми ги внасят. Но това да ти кажат социалните коя банка да използваш си има и добра страна. Обикновено в банката, която ги обслужва тях, паричките пристигат най-напред.

Това изобщо не е вярно. Много често точно там потсъпват последно парите.

# 443
Добро утро дано днес има само добри новини. Някой знае ли нещо за Бургас.

# 444
добро  утро дано днес има за всички пари

# 445
за плевен някои знаели нещо

# 446
Вече ставате безумно нагли с постоянното си сравняване и рев срещу пенсионерите.
Нямах намерение да отговарям,но се вбесих.Първо нямам(говоря за себе си) нищо против пенсионерите и също съм на мнение,че пенсиите им са мизерни.Аз не роптая за това,а за това ,че при тях има регламентирано време ,кога да си получават пенсиите и те си го знаят.Не висят и не гадаят като нас,днес ли ще е или след една седмица.Другото което е ,че пенсионерът не е бебе или дете,което се нуждае от непрекъсната грижа(изключвам болните и инвалидите),визирам последния закон за глобите,които се въвеждат на родителите,ако оставят детето само да се прибира от училище,и могат сами да се грижат за себеси.Могат да си изкарват и допълнителни доходи,но има такива които не го правят ,а само мрънкат ,че не им стигат пенсиите.Аз се сблъсках с такъв случай.Налага ми се да гледам двете си деца сама и ми трябваше човек ,който да стои сутрин при малкото ми дете  докато отида до училище да заведа голямата си дъщеря. Изпаднах в удивление,когато 2-те ми комшийки отказаха срещу заплащане да стоят при детето с думите ,че са вече на възраст и си поспиват до по-късно.Аз и да искам,не мога да започна работа и съм зависима от децата си.И докато един пенсионер може да бъде на хляб и сирене едно малко дете си има нуждите.На него трябва да му е топло,трябва да е нахранено.
А що се отнася до другото:
И ще ме прощавате, ама като 2 дни не може да почакате за тези детски, защото не си отложихте плащането на интернета, който е минимум 20 лв?

Всяко майче си е направило разчет за месеца и си е преценило какви средства ще влязат в бюджета му,и когато някой се гаври с нас и се подиграва и ни бави парите изпадаме в подобни ситуации.А не говорим за 2 два дни ,а за веце цяла седмицат

Отврат  Sick
Такава злоба само ,защото кимшийките ти отказалали да ти гледат детето.
След като по закон парите се изплащат след 15 число до края на месеца /предполагам вече всички сте наясно с това/ гавра няма ,няма закъснение все още при следващия си разчет го имай предвид.
Не е нужно голяма напъване на мозъка за да се сетиш ,че пенсиите са основен и в по-голямата си част единствен доход на възрастните хора ,а тези детски са добавки помощи към основните доходи на двама здрави и работоспобни родители .
Сигурна съм ,че 98% от пишещите в темата не споделят зависта ти към пенсионерите на тях пожелавам днес да си получат парите, а много скоро въобще да не зависят от тях!

# 447
  • Абсурдистан
Отврат  Sick
Не е нужно голяма напъване на мозъка за да се сетиш ,че пенсиите са основен и в по-голямата си част единствен доход на възрастните хора ,а тези детски са добавки помощи към основните доходи на двама здрави и работоспобни родители .

По-лошото и това, което мен ме потресе е, че според николинка всички пенсионери са задължени да работят, защото са здрави и прави и също така да ядат хляб и сирене, тъй като друго не им трябва.
А най-лошото е, че забелязвам голяма част от младите хора да мислят така.

# 448
Отврат  Sick

По-лошото и това, което мен ме потресе е, че според николинка всички пенсионери са задължени да работят, защото са здрави и прави и също така да ядат хляб и сирене, тъй като друго не им трябва.
А най-лошото е, че забелязвам голяма част от младите хора да мислят така.
А представяш ли си като станат пенсионери какво мрънкане ще пада и как ще си извъртят мнението .

# 449
добро утро! Във Варна към 8,45 ч. няма нищо

Общи условия

Активация на акаунт