Отговори
# 555
(wind) ,Christians Mum срамувам се от простотиите ви! Sick
Стоите си в домовете пред компютрите и завижадате ,че в една разрушена страна дала милиони жертви , пълна с разрушени домове осакатени възрастни и деца се изпращат лекарства храна вода .....

# 556
За Плевен днес пари няма да има,може и утре да няма -информация от преди половин час от социалните.

# 557
  • Абсурдистан
Айде сега пък почнахте да се сравнявате с децата на Хаити.
Ама вие вярно знаете само да мрънкате.
А дали децата на Хаити имат интернет както вие.

Нищо няма да постигнете с противопоставяне на групи хора.
И пази Боже да се случва такова нещастие, каквото се случи на децата на Хаити.

Вече 8 месеца изплащат тези добавки към края на месеца.
Как пък не ги направихте тези разчети, дето толкова тръбите за тях, към края на месеца.

# 558
http://bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html  моля подпишете петицията

# 559
http://www.asp.government.bg/ASP_Files/ALl_RDSP_ter.xls     

Телефони за всички градове

# 560
Не знам колко хора в България получава такива надбавки,но са много ,а това следователно са и много пари за 15 дена, ако тече лихва върху тях .....можеби някой прибира лихвата  newsm78 знам ли, но това забавяне е безмислено едва ли държавата не разполага да даде по 35 лв за дете

# 561
Стига де виждали сме я тази петиция .Няма да я подпиша изказах си съображенията.

# 562
kloie, ето връзка:

Тeриториална дирекция "Приморие"

СТЕФАН ДУБАРОВ
Директор ТД "Приморие"
ул. Александровска, 83
тел. 056 843131
primorie@burgas.bg

# 563
  • Стара Загора
Тази тема заприлича на "нищо подобно" (цитат на Татти)
Откъде тръгна, къде отиде.  ooooh!
Оставете Хаити на мира, срамота е. Пази боже да не се случи нещо подобно.  Praynig
Колко пъти ви казаха, че срока е до 30? Какво забавяне, какви пет лева.

# 564
  • Бургас
Raffaella Sanzio    bouquet Благодаря !   bouquet

# 565
Нямам нищо против децата на Хити.
villiana - ти ходили там за да видиш? И аз като теб колкото показаха по телевизията.
Не дай Боже да се случва и тук. Грешно ме разбрахте! Thinking
(wind) ,Christians Mum срамувам се от простотиите ви! Sick
Стоите си в домовете пред компютрите и завижадате ,че в една разрушена страна дала милиони жертви , пълна с разрушени домове осакатени възрастни и деца се изпращат лекарства храна вода .....
Не съм си у дома пред компютъра , а на работа и съм в обедната си почивка.
Ядосах се за това, че от наша страна (България) се обърна огромно внимание. За отрицателно време се организираха, а наще проблеми, на нашите деца се точат с години.
Чипоноска - нямам пари за интернет в къщи, само от работа.

# 566
  • По-близо до звездите
За Ловеч са казали от СП: утре, след 10,00 часа,  ще има превод.
Дано да се окаже вярно.

# 567
  • гр. Шумен
Ми да ходим в Хаити освен ,може да ни обърнат повече внимание  Shocked
Лелеее! Това съвсем мина всякакви граници!!! ooooh! ooooh! ooooh!
Молете се (ако сте вярващи) някой ден нашите деца да не се озоват в подобно положение, каквото виждаме по кадрите от там, защото сме си земетръсна зона (помните ли ТУрция и Гърция като ядоха трусовете преди години)!!!

# 568
добре де имаме право да съдим държавата не е ли така.или се лъжа.подиграват се с нас.
Ами дори да ги получите на 1,03. не мисля ,че за един ден закъснение ще я съдите .
кво ще съдим??? то казват законов срок до 30-ти.
писах на БТВ за съдействие да се каже веднъж за винаги до кога ще е този абсурд? #Cussing out #Cussing out
Сама посочваш законовия срок ,който не е изтекъл къде е абурда не разбирам.Какво да направят от БТВ  newsm78
дори една минута закъснение струва човешки живот!

# 569
Зная колко деца в Хаити са останали осакатени и бвз дом, само че и аз имам дете инвалид и не работя, затова разчитам на двойните детски и на интеграционните добавки. Това се полага по закон и аз разчитам на тези 305 лв!

Общи условия

Активация на акаунт